CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
Був 20й рік. І я хотів замість дзвінків і їх відбитих відсотків суд. Впринципі отримав.
Не знаю скільки зараз перед судом накручують, але думаю не 100% тіла відсотками.

Був 20й рік. І я хотів замість дзвінків і їх відбитих відсотків суд. Впринципі отримав.
Не знаю скільки зараз перед судом накручують, але думаю не 100% тіла відсотками.
Я хочу написати , щоб побачили люди у кого є каса , перечитайте свої договори , з 2022 року в мене договір і він не такий як у інші роки, у всіх різні вони не слухайте нікого просто перевірте який у вас. В мене позов і так вони хочуть у вісім разів більше , і все типу законно.
Ps. Нема життя без пістолета. Змушують жінок воювати, якщо треба то піду, але не буду платити.

Я хочу написати , щоб побачили люди у кого є каса , перечитайте свої договори , з 2022 року в мене договір і він не такий як у інші роки, у всіх різні вони не слухайте нікого просто перевірте який у вас. В мене позов і так вони хочуть у вісім разів більше , і все типу законно.
я ж вам пояснював, що не законно)))
і що можна зробити, і чим аргументувати відмову у задоволенні позову

Я з електронного суда брала, бумажні наче не приходили, я не спішу їх отримувати
ну...якщо маєте натхнення боротись, то в якості "соціального експеременту", можу запропонувати наступне.
я підготую відзив на позов, парочку клопотань. ваша задача буде це все відправити до суду та КК.
у випадку нашої перемоги, в районному суді, з вас донат на форум...ну наприклад 2000 грн.
гірше все одно не буде))))

Надутые презервативы становятся боевыми дирижаблями. Это не к добру.
А де ви бачили добро в цій справі , я нічого не зрозуміла що ви мали на увазі , я думаю що робити з цією ситуацією. Для юристів це новий досвід , таких позовів з кожним днем більше
ну...якщо маєте натхнення боротись, то в якості "соціального експеременту", можу запропонувати наступне.
я підготую відзив на позов, парочку клопотань. ваша задача буде це все відправити до суду та КК.
у випадку нашої перемоги, в районному суді, з вас донат на форум...ну наприклад 2000 грн.
Ок

А де ви бачили добро в цій справі , я нічого не зрозуміла що ви мали на увазі , я думаю що робити з цією ситуацією. Для юристів це новий досвід , таких позовів з кожним днем більше

Ок
домовились.
тоді повідомте, як буде ухвала про відкриття провадження

А де ви бачили добро в цій справі , я нічого не зрозуміла що ви мали на увазі , я думаю що робити з цією ситуацією.

Колись у юності ще листи писав на папері, загортав у конверт та клав у поштову скриньку. До сих пір не розумію, як тоді люди без смайликів могли розуміти певні емоції)

І 1000 від мене туди ж. Для каси нічого не жалко.

вот, один из последних договоров, что мне показывали
1687370877078.png
Я так розумію якщо договір такий. То зразу суд пройграшний і вони отримають всі свої хотелкі. І ні хто не захоче навіть брати справу щоб захищатися?

То зразу суд пройграшний і вони отримають всі свої хотелкі.
не факт
І ні хто не захоче навіть брати справу щоб захищатися?
те що хтось захоче чи не захоче брати справу, не робить перспективу виграти більш чи менш реальною, залежить все від професіоналізму захисника і настрою судді.

не факт

те що хтось захоче чи не захоче брати справу, не робить перспективу виграти більш чи менш реальною, залежить все від професіоналізму захисника і настрою судді.
Дякую. Щось дуже я наляканий. Поки не подали. Вони мені і не дзвонять і не пишуть з початку просрочки практично. Але стало стремно.я собі думала що до суду пару років. Судячи з форму, а тут навіть року не пройшло і щей договор якийсь хитрий. Від чого вони відштовхуються щоб до суду подавати? Що там в тій голові...

Я в долі

Назад
Угорі