CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
Впевнена, черговий їх брєд. Коли реально подають до суду - то ніхто нікого не сповіщає. В них є свої юристи, які цим займаються. А тут якась клоунада - написує компанія від касси юридична, щоб сплатили , типу ж останній шанс. Навіть якщо, припустимо, касса найняла їх для судових справ ведення - то якого біса вони будуть написувати) навіщо це їм) черговий моральний тиск. По даним ця контора взагалі створена два тижні тому з статутним капіталом 2000 грн). А назва то яка "юридичний стимул"))))
І чим все закінчилося?

Доброго дня. Щось мені моторошно за кредит кассу стало. Дивлюсь подають до суду. Просрочка 7 місяців. Хто брав вже під час війни і отримав позов? Сказали що в них якийсь там хитрий договір не такий як в інших МФО. На 15 і на 300 днів. І що з таким договором суд не виграти. Я розумію що зарання порю гарячку. Але моторошно стало. Пишу наверное щоб заспокоїтися. Хто мав з ними справу і з тим дивним договором. Чи я щось не вірно зрозуміла.
Добрий день, в мене був договір в КК на 300 днів, протермінування було 9 місяців, основна сума боргу 15 000,00 грн., сплатив основну суму боргу+ % за 14 днів, кредит закрили. Надали довідку про закриття, в УБКІ закритий. Спілкувалися тільки зі мною.

Добрий день, в мене був договір в КК на 300 днів, протермінування було 9 місяців, основна сума боргу 15 000,00 грн., сплатив основну суму боргу+ % за 14 днів, кредит закрили. Надали довідку про закриття, в УБКІ закритий. Спілкувалися тільки зі мною.
Чим далі, тим меньше розумію їх логіку...:scratch_one-s_head:
При договорі на 300 днів не піти до суду, не турбувати нікого окрім клієнта, а потім, через 9 місяців, запропонувати тіло та процент за 14 днів...

Где логика, где смысл?©

При договорі на 300 днів не піти до суду, не турбувати нікого окрім клієнта, а потім, через 9 місяців, запропонувати тіло та процент за 14 днів...

Где логика, где смысл?©
Алгоритм їх дій мені не зрозумілий.

Алгоритм їх дій мені не зрозумілий.
От і мені також :pardon:

Где логика, где смысл?©
А гарантійний лист вони теж дали?

Останнє редагування:
Кассу через Кредитекспрес закривав через 2 роки. За суму менше ніж тіло.
Жодного платежу не було до цього

Вкладення

• Screenshot_20231007-202542_Samsung Notes.webp
    Screenshot_20231007-202542_Samsung Notes.webp
    48.5 Кб · Перегляди: 235
Вітаю !
А Вам за цей час писав Юридичний стимул ?

Добрый День! Скажите пожалуйста, АО"Юридический стимул",могут реально подать в суд или нет. То написывают и названивают родственникам.

Добрый День! Скажите пожалуйста, АО"Юридический стимул",могут реально подать в суд или нет. То написывают и названивают родственникам.
Могут подать в суд, но предупреждать не станут. Пока написывают - это просто давление на вас. Проверяйте себя на суд владе.

Назад
Угорі