CreditKasa Як часто подають до суду?

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 167
  • Перегляди Перегляди 25K
Та ось такі зовсім свіжі в січні і лютому в травні вже подали, по першому і проплати були бо тіло зменшилося
Дякую, я просто не знала де можно дивитись такі розгорнуті рішення) ну так, вони так швидко пруть саме за новими договорами(

Дякую, я просто не знала де можно дивитись такі розгорнуті рішення) ну так, вони так швидко пруть саме за новими договорами(
Там і старі є

может это стратегия кассы по подаче в суд , мол что бы должники не годали когда в суд подают , но как по мне при подачи в суд через два месяца куда лучше чем тоже самое через 10 месяцев где они из 6к будут изыскивать 70к

может это стратегия кассы по подаче в суд , мол что бы должники не годали когда в суд подают , но как по мне при подачи в суд через два месяца куда лучше чем тоже самое через 10 месяцев где они из 6к будут изыскивать 70к
Так , краще так , так що це плюс хоч один , що сума не така , як у мене . В десятки більша чим тіло

Ну так, як я там дивилась 4 - 6 місяців

Та ось такі зовсім свіжі в січні і лютому в травні вже подали, по першому і проплати були бо тіло зменшилося
Ну так це заочне рішення, і шо з того? Людина навіть не захищалась, а це 100% програш, суди у справах не розбираються, от якщо суд був програний з адвокатом, тоді так, це не є добре.

Ну так це заочне рішення, і шо з того? Людина навіть не захищалась, а це 100% програш, суди у справах не розбираються, от якщо суд був програний з адвокатом, тоді так, це не є добре.
Так адвокати не хочу братися за справи з кредит кассою.

Advokat Ukraine взявся як бачите
Вже побачила) просто писали на форумі що не беруться) сподіваюсь на позитивні рішення.
Он писал про кредитплюс вроде.
Я так зрозуміла що це взагалі про договори на 300 днів

Вже побачила) просто писали на форумі що не беруться) сподіваюсь на позитивні рішення.

Я так зрозуміла що це взагалі про договори на 300 днів
Так, по ТОВ "Укр кредит фінанс".
Advokat Ukraine взявся як бачите
Так, цікава справа, вважаю є підстави визнати окремі пункти кредитного договору недійсними, які не відповідають вимогам ЗУ "Про захист прав споживачів", тим самим суттєво зменшити розмір відсотків.

Можу відповісти що рішень ще ніяких, це не так швидко все якби хотілося цій конторі шахраїв, надіюсь шраф який вони отримали це тільки початок для них.

В своем уверена на 98%. Настрой позитивный. У них есть пункты в договоре, которые можна признать не действительными
Доброго дня, можете поділитися контактами вашого юриста, також потрібна допомога з ними.

Доброго дня, можете поділитися контактами вашого юриста, також потрібна допомога з ними.

Юриста знайшла на форумі, Yurist
Юриста знайшла на форумі Advokat Ukraine

Назад
Угорі