Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

Справа в тому що командира номера не має в мене в контактах а вони йому дзвонили та мені з його номера дзвонили...якось не відомо звідки дізнались номер його
Вы же раньше писали что платите какой-то кредит из-за страха что позвонят в часть. в итоге все равно позвонили, еще одно подтверждение бессмысленности пролохаций

Доброго дня.А Ви надавали їм ф.5,військовий квиток,витяг з наказу,щоб списали нарахування?
Доброго дня . Ні я побоялась щоб до роботи не добрались...хотя вони й так самостійно самому командиру тризвонили та писали...то не просто начальнику підрозділу...а самому командиру частини всієї... вони понабирали зеків і творять що хочуть
Вы же раньше писали что платите какой-то кредит из-за страха что позвонят в часть. в итоге все равно позвонили, еще одно подтверждение бессмысленности пролохаций
Я писала за Ізі кредит...а за цих не писала..

Реально вони що хочуть те й роблять і голоса в н х як в зеків...
А что они такое делают, кроме звонков?)
У них такие же методы как и в остальных мфо. Ну если зеки вам и звонят, то боятся вам точно не стоит. Они в тюрьме, и к вам точно не приедут

Справа в тому що командира номера не має в мене в контактах а вони йому дзвонили та мені з його номера дзвонили...якось не відомо звідки дізнались номер його

Як командир реагує на їх дзвінки?
Не пробували пояснити ситуацію як є?,колег попередити якщо комусь з них подзвонять-ігнорять нехай
Я в таких самих обставинах як і Ви...
До служби ще не дістали,але то питання часу.
Вибачте,тільки долучився до спільноти,як в особисті писати?
А те,що номер ком.частини користують шахраї,то варто повідомити компетентні органи з КР...

Останнє редагування:
Як командир реагує на їх дзвінки?
Не пробували пояснити ситуацію як є?,колег попередити якщо комусь з них подзвонять-ігнорять нехай

Я в таких самих обставинах як і Ви...
До служби ще не дістали,але то питання часу.
Вибачте,тільки долучився до спільноти,як в особисті писати?

А те,що номер ком.частини користують шахраї,то варто повідомити компетентні органи з КР...
В нас за таких випадків коли турбують керівництво переводять в саму за...пу...ще не відомо як все закінчиться...ніхто ні з ким не розбирається ... проблемних в/с нікому не потрібні....так що їх позбавляються... вони атакують смс і дзвінками ...роблять підміну номера...це жах коли ти прив'язаний до служби і твоє життя залежить від керівництва....це не просто якийсь директор що ти можеш написати заяву та звільнитись...а за тебе приймуть рішення і ти вимушений його виконати..

Як на мене вони всі кончалигі облізлі.
Але це не точно, бо я в сортах лайна не розбирався.
А вчора писав!я справу передав не пишіть сюди,гарного дня бережіть себе,а сьогодні задовбує

Вкладення

• Screenshot_2024-01-27-11-42-13-242_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-01-27-11-42-13-242_com.viber.voip.webp
    79.9 Кб · Перегляди: 326
Я писала за Ізі кредит...а за цих не писала..
А вчора писав!я справу передав не пишіть сюди,гарного дня бережіть себе,а сьогодні задовбує
Я думаю що вони способні на те що обзвонять всіх і в кого психіка з рідних слабка то будуть боятись і Вам дзвонити в страху....і все що можуть зробити...вони дзвонять всю ніч...мені смс та дзвінки починаючи з 19.00 до 04.00 безперервний терор дзвінки та смс...особисто в мене так...але в когось взагалі мовчать...все по різному

В нас за таких випадків коли турбують керівництво переводять в саму за...пу...ще не відомо як все закінчиться...ніхто ні з ким не розбирається ... проблемних в/с нікому не потрібні....так що їх позбавляються... вони атакують смс і дзвінками ...роблять підміну номера...це жах коли ти прив'язаний до служби і твоє життя залежить від керівництва....це не просто якийсь директор що ти можеш написати заяву та звільнитись...а за тебе приймуть рішення і ти вимушений його виконати..
Так куди б вас не перевели, все одно будуть дзвонити кому і раніше дзвонили. Поки не оплатите. Вони будуть телефонувати по вашій телефонній книзі, тому тут якщо вас переведуть - нічого не зміниться для тих, кому телефонують

Останнє редагування:
Так

Вчора дали відпочити, мабуть затишшя перед бурею
Так

Вчора дали відпочити, мабуть затишшя перед бурею
А кому саме телефонували ? Сильний терор ?
Мабудь через те що вихідний , тому ц не дзвонили

А кому саме телефонували ? Сильний терор ?
Мабудь через те що вихідний , тому ц не дзвонили
В суботу дзвонили!до однофамільців яких я навіть не знаю!до батьків! сьогодні обіцяли до чоловіка рідні,село обдзвонити і в гості приїхати з службою опіки

Якщо така дупа, і можуть перевести кудись, де питання життя і смерті стоїть, може варіант(вибачте, що таке пишу)... завагітніти? Просто в знайомої медички була аналогічна ситуація, що теж з військовим керівництвом сильний конфлікт і мали відправляти в Бахмут, то лише такий варіант допоміг.

В суботу дзвонили!до однофамільців яких я навіть не знаю!до батьків! сьогодні обіцяли до чоловіка рідні,село обдзвонити і в гості приїхати з службою опіки
Сьогодні,вже знову судом лякає,що приїдуть все майно опишуть!та до батька буду дзвонити бо будинок його!

Выходной только воскресенье у них.

Сьогодні,вже знову судом лякає,що приїдуть все майно опишуть!та до батька буду дзвонити бо будинок його!
Не ведіться на таке , вони ж просто лякають і не більше , розумію що емоції беруть своє але від цього нічого не зміниться, лише терор стане гіршим , ігноруйте складайте гроші , ждіть пропозицій .

Назад
Угорі