Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вирішити лише одним способом - оплатити. Або ігноритиДоброго дня всім. І я зіткнувся з цією компанією,враження не дуже.Двонять всім підряд, суми озвучують всім різні. Може хто знає як вирішити це питання.Дякую
И что вам даст эта информация?Десь є у них офіс
Ну заїдем з пацанами в броніках припугнем троха))
рано чи пізно СБУ їх припугне, в броніках) як вичислитьНу заїдем з пацанами в броніках припугнем троха))
правильно написано,чим більше буде на них скарг,тим бистріше за них візьмуться.рано чи пізно СБУ їх припугне, в броніках) як вичислить,
Монобанк обзванивает родственников и знакомых?Брав є грошах. Тоді звонили тільки до батька, ну я одразу закрив. В мфо ніколи доступ не давав для контактів.
Зараз в манівео, сисилон, монетке та швидкогрошах ще є борги. Ну я їм сказав, що в нбу напишу, якщо будуть наярювати, плачу їм по трохи, домовляюсь.
Є в монобанку кредит, півроку року не плачу. Телефонували до знайомих та до родичів з якими не спілкуюсь дуже давно. Зараз вони затихли. А от з цими не знаю, шо робити. Як домовитись(
это тема про биткапитал, спросите в теме монобанкаМонобанк обзванивает родственников и знакомых?
Думаю, якщо ще почекаєте, то і не такі пропозиції будуть.)Ось що почало надходити,в кого яка ситуація?
Може навіть до Лондону запросять)))Думаю, якщо ще почекаєте, то і не такі пропозиції будуть.)
В Лондонський районний суд)Може навіть до Лондону запросять)))
ага, и за визу заплатятМоже навіть до Лондону запросять)))
Скільки у вас протермінування ? Теж таке надходить.Ось що почало надходити,в кого яка ситуація?
5 січня оплата повинна була бутиСкільки у вас протермінування ? Теж таке надходить.
В мене 4 січня , сильно оточення турбують ?5 січня оплата повинна була бути
Поки тихо начебтоВ мене 4 січня , сильно оточення турбують ?
У вас?Поки тихо начебто
Доброго дня. З ними не реально домовитись..те що до родичів дзвонять то цвіточки...я теж військова то моїм батькам зривають телефон а позавчора подзвонили та написали командиру частини не просто там начальнику, а цілому командиру частини....то нереально щось з ними зробити...вони з 350 хотіли 1250 це зі знижкою потім тіпа мені скинули не понятний гарантійний лист на 1050 сьогодні був термін по їх гарантійному я не знайшла кошти що далі чекати не відомо...я думаю що приват Банк здасть всі дані бо де вони дізналися де саме працюю і номер саме командира саме якої частини ...це не просто так собі..тепер є проблеми по службі і чого далі чекати від них невідомо...як ви саме з ними домовлялися?Та я то можу ігнорити. Мені якось по барабану я військовий а от родичі шей старші люди для них кредит це капец
Я тут почитав в Гуглі вони на ворк викидали резюме, брали на роботу працівників і то в різних містах.Десь є у них офіс