Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

Доброго дня всім. І я зіткнувся з цією компанією,враження не дуже.Двонять всім підряд, суми озвучують всім різні. Може хто знає як вирішити це питання.Дякую

Доброго дня всім. І я зіткнувся з цією компанією,враження не дуже.Двонять всім підряд, суми озвучують всім різні. Може хто знає як вирішити це питання.Дякую
Вирішити лише одним способом - оплатити. Або ігнорити

Та я то можу ігнорити. Мені якось по барабану я військовий а от родичі шей старші люди для них кредит це капец
Я тут почитав в Гуглі вони на ворк викидали резюме, брали на роботу працівників і то в різних містах.Десь є у них офіс

Ну заїдем з пацанами в броніках припугнем троха))
cat-kitty.gif

Останнє редагування модератором:
Брав є грошах. Тоді звонили тільки до батька, ну я одразу закрив. В мфо ніколи доступ не давав для контактів.
Зараз в манівео, сисилон, монетке та швидкогрошах ще є борги. Ну я їм сказав, що в нбу напишу, якщо будуть наярювати, плачу їм по трохи, домовляюсь.
Є в монобанку кредит, півроку року не плачу. Телефонували до знайомих та до родичів з якими не спілкуюсь дуже давно. Зараз вони затихли. А от з цими не знаю, шо робити. Як домовитись(
Монобанк обзванивает родственников и знакомых?

Ось що почало надходити,в кого яка ситуація?

Вкладення

• Screenshot_2024-01-19-12-09-49-640_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2024-01-19-12-09-49-640_org.telegram.messenger.webp
    117.7 Кб · Перегляди: 381
Та я то можу ігнорити. Мені якось по барабану я військовий а от родичі шей старші люди для них кредит це капец
Я тут почитав в Гуглі вони на ворк викидали резюме, брали на роботу працівників і то в різних містах.Десь є у них офіс
Доброго дня. З ними не реально домовитись..те що до родичів дзвонять то цвіточки...я теж військова то моїм батькам зривають телефон а позавчора подзвонили та написали командиру частини не просто там начальнику, а цілому командиру частини....то нереально щось з ними зробити...вони з 350 хотіли 1250 це зі знижкою потім тіпа мені скинули не понятний гарантійний лист на 1050 сьогодні був термін по їх гарантійному я не знайшла кошти що далі чекати не відомо...я думаю що приват Банк здасть всі дані бо де вони дізналися де саме працюю і номер саме командира саме якої частини ...це не просто так собі..тепер є проблеми по службі і чого далі чекати від них невідомо...як ви саме з ними домовлялися?

Назад
Угорі