Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

Не ведіться на таке , вони ж просто лякають і не більше , розумію що емоції беруть своє але від цього нічого не зміниться, лише терор стане гіршим , ігноруйте складайте гроші , ждіть пропозицій .
Та я розумію,але батьку не докажеш,що дзвонілки і все!

Якщо така дупа, і можуть перевести кудись, де питання життя і смерті стоїть, може варіант(вибачте, що таке пишу)... завагітніти? Просто в знайомої медички була аналогічна ситуація, що теж з військовим керівництвом сильний конфлікт і мали відправляти в Бахмут, то лише такий варіант допоміг.
Дякую велике за пораду я вже 14 років не можу завагітніти...а тим більше зараз в таких морально виснажених обставинах тим паче...по службі... то вже як буде так буде..
Пробуйте казати що то шахраї і чим більше буде розмовляти тим більше будуть дзвонити...та установіть йому антиспам..і врахуйте вони роблять підміну номера...тобто є варіант що позвонять йому від Вас і будуть його напрягати....так у мене було з мамою...я її ледве заспокоїла...тобто вони роблять телефонні дзвінки та смс спам кидають до ранку..цілу ніч так у мене було

Він зі мною не говорить!в він військовий!
Дякую велике за пораду я вже 14 років не можу завагітніти...а тим більше зараз в таких морально виснажених обставинах тим паче...по службі... то вже як буде так буде..

Пробуйте казати що то шахраї і чим більше буде розмовляти тим більше будуть дзвонити...та установіть йому антиспам..і врахуйте вони роблять підміну номера...тобто є варіант що позвонять йому від Вас і будуть його напрягати....так у мене було з мамою...я її ледве заспокоїла...тобто вони роблять телефонні дзвінки та смс спам кидають до ранку..цілу ніч так у мене бул

Якщо така дупа, і можуть перевести кудись, де питання життя і смерті стоїть, може варіант(вибачте, що таке пишу)... завагітніти? Просто в знайомої медички була аналогічна ситуація, що теж з військовим керівництвом сильний конфлікт і мали відправляти в Бахмут, то лише такий варіант допоміг.
У вас так все просто) завагітніти - не бутерброд з'їсти.

Сьогодні,вже знову судом лякає,що приїдуть все майно опишуть!та до батька буду дзвонити бо будинок його!
будинок батька, а ви до чого? що вони планують описувати, на якій підставі,є рішення суду у них?

Короче, судя по имеющейся информации, BitCapital - звери в плане обзвона и того, что они при этих звонках вещают. Повлиять на них невозможно, ибо никаких лицензий у них нет. Но и заёмщику они ничего сделать не могут, кроме морального прессинга самого заёмщика и его окружения. Номера родных где-то добывают. Посему, будьте готовы ко всему))))

В нас за таких випадків коли турбують керівництво переводять в саму за...пу...ще не відомо як все закінчиться...ніхто ні з ким не розбирається ... проблемних в/с нікому не потрібні....так що їх позбавляються... вони атакують смс і дзвінками ...роблять підміну номера...це жах коли ти прив'язаний до служби і твоє життя залежить від керівництва....це не просто якийсь директор що ти можеш написати заяву та звільнитись...а за тебе приймуть рішення і ти вимушений його виконати..
Ви тих калів зачмирити не можете ? Ви військова , захищаєте нашу країну. Вони займаються дурницями

Ви тих калів зачмирити не можете ? Ви військова , захищаєте нашу країну. Вони займаються дурницями
Доброго вечора. Можу я їм побажала щоб вони всі опинились в окопах разом з нашими хлопцями... але більшість вони давлять через роботу та рідних...я з ними майже не спілкуюсь... вони дістають підміною номера маму....батька...та телефонним терором командира частини....а я маю закалку через службу і можливості висіти з ними на телефоні не маю.... я б дуже хотіла щоб їх накрило Сбу та відправили б на 0

Доброго вечора. Можу я їм побажала щоб вони всі опинились в окопах разом з нашими хлопцями... але більшість вони давлять через роботу та рідних...я з ними майже не спілкуюсь... вони дістають підміною номера маму....батька...та телефонним терором командира частини....а я маю закалку через службу і можливості висіти з ними на телефоні не маю.... я б дуже хотіла щоб їх накрило Сбу та відправили б на 0
Просто обідно, що хтось в ЗСУ, а хтось в цей час займається телефонним тероризмом

Всі хочуть,щоб забрали на передову!

В мене також злили всю книгу і телефонували родичам. Погрожували в смс, а мені при дзвінку, що будуть стимулювати таким чином повернути борг

[SARCASM]

[/SARCASM]

В мене також злили всю книгу і телефонували родичам. Погрожували в смс, а мені при дзвінку, що будуть стимулювати таким чином повернути борг
І чим все закінчилося?

Поки нічим, затишшя перед бурею. Мала знайти на сьогодні кошти, але то нереально
З 200 хочуть 1000, домовлятись важко
Шоб хоч за 300-400 не хочуть
Доброго дня. Зайдіть в особистий кабінет і гляньте розширену інформацію по кредиту там не відображається 1000 а саме сума 200 + % та сума не виходить 1000 ...в мене сума 350 + 390 % а хотять 1780
Виходить питання за що саме 1780 якщо в особистому кабінеті 740 то я задала їм питання за що сума остатку що за послуга на що почула відповідь я зайнятий...я просто в шоці від таких тупогодових людей...де вони їх понабирали?

Доброго дня. Зайдіть в особистий кабінет і гляньте розширену інформацію по кредиту там не відображається 1000 а саме сума 200 + % та сума не виходить 1000 ...в мене сума 350 + 390 % а хотять 1780
Виходить питання за що саме 1780 якщо в особистому кабінеті 740 то я задала їм питання за що сума остатку що за послуга на що почула відповідь я зайнятий...я просто в шоці від таких тупогодових людей...де вони їх понабирали?
Делать нечего лазить по личным кабинетам, сразу звонки усиливаются.

Перед тим як домовлятися потрібно дивитись що в кабінеті пише щоб орієнтуватись що вони нараховують і за що...таким чином можливо збити саму суму до закриття
Делать нечего лазить по личным кабинетам, сразу звонки усиливаются.

мож то 390 саме у відсотках ... від 350 бачінських це вийде 1365... от вам і виходить плюс мінус ваша сума 1700 з кєром.

Назад
Угорі