Як BitCapital поводять себе при протермінуванні кредиту?

мож то 390 саме у відсотках ... від 350 бачінських це вийде 1365... от вам і виходить плюс мінус ваша сума 1700 з кєром.

Ні саме там конкретно чітко розписано сума кредиту 350
% 300
Та комісія 90
Занально виходить зовсім не 1780 та коли я задала питання тому неадеквату за яким плаче окоп то він зразу написав немає часу на роз'яснення...якось так

Оффтоп
Та ты глянь, какой там Профит. У меня на кофе наценка 10-30%. В зависимости от сорта.
решено. Открываю крипточмфо
Сделай наценку на каждое зёрнышко. Должно в итоге тоже самое получится, что с крипточмфо))

Оффтоп
Вот, какой бизнес надо мутить, а не кофе и чаёчки продавать
Да ладно)))) Варю, завариваю - с чистой совестью и на радость людям)))))
Оффтоп
Та ты глянь, какой там Профит. У меня на кофе наценка 10-30%. В зависимости от сорта.
ЧМФО...))))) Зато правдиво))))))

Оффтоп
Оффтоп
меняешь название на крипто-кофе и ставишь наценку больше

Сама гнила компанія зі всіх, взяв 125 ₴, іиходиш на протермінування лупашуть по 450 грн в день. Домовитись нереально. Кредит закриваєш, дальше тиснуть морально , так як при протермінуванні!!!! Смс(код підтвердження( lifecell, kiivstar, anc, creditcasa, flowers)) одним словом відбиті взагалі

Домовитись нереально. Кредит закриваєш, дальше тиснуть морально , так як при протермінуванні!!!!
Вы закрыли кредит и они снова звонят или не донца закрыли?
Смс(код підтвердження( lifecell, kiivstar, anc, creditcasa, flowers)) одним словом відбиті взагалі
регистрируются на Ваш номер? у них роуминг лондонский просто

Сьогодні прийшло від них .
IMG_9330.png

Тіло в мене 525 USDT, прострочення трохи більше місяця до цього тихо було , мені може й дзвонили але я з ними не спілкувалась , я так розумію що з сьогоднішнього дня почнеться терор всіх кого знайдуть, що порадите ? В когось вийшло за тіло збити або хочаб за тіло + якийсь відсоток ?
IMG_9333.webp
ось ще 😀
і ще , вже й за хлопця погрожують , куди звертатися в такому разі ?

Вкладення

• IMG_9332.webp
    IMG_9332.webp
    79.7 Кб · Перегляди: 228
Останнє редагування:
Сьогодні прийшло від них . Переглянути вкладення 145204
Тіло в мене 525 USDT, прострочення трохи більше місяця до цього тихо було , мені може й дзвонили але я з ними не спілкувалась , я так розумію що з сьогоднішнього дня почнеться терор всіх кого знайдуть, що порадите ? В когось вийшло за тіло збити або хочаб за тіло + якийсь відсоток ?
Переглянути вкладення 145208ось ще 😀
Депортация, ужас :lol:

Депортация, ужас :lol:
Мені цікаво куди мене депортують з України 😂🙃
Мені просто цікаво куди можна звернутися стосовно них , і як довго відбувається їхній терор ?

Попросите, чтобы вас в Швейцарию депортировали
Мені просто цікаво куди можна звернутися стосовно них , і як довго відбувається їхній терор ?
Никуда, на них нет никакого рычага воздействия, у них же лицензии нет даже.

Попросите, чтобы вас в Швейцарию депортировали

Никуда, на них нет никакого рычага воздействия, у них же лицензии нет даже.
А довго тероризують ?
Ні саме там конкретно чітко розписано сума кредиту 350
% 300
Та комісія 90
Занально виходить зовсім не 1780 та коли я задала питання тому неадеквату за яким плаче окоп то він зразу написав немає часу на роз'яснення...якось так
Як ваші справи з ними ? Я так розумію у вас давно вже прострочка в них ? Чи вже погасили ? Досі тероризують?

Останнє редагування:
Сьогодні прийшло від них . Переглянути вкладення 145204
Переглянути вкладення 145208ось ще 😀
Звернення до посольства 🤦🏻‍♀️😂😂 вони ніколи не перестануть дивувати )))) терпіння вам .
Як би це звучало , але ніхто не допоможе. Ніхто не знає як вони діють далі , скільки часу терор . Але нічого вони вам не зроблять це точно . Лише звінки та повідомлення це все на що вони здатні .

Звернення до посольства 🤦🏻‍♀️😂😂 вони ніколи не перестануть дивувати )))) терпіння вам .

Як би це звучало , але ніхто не допоможе. Ніхто не знає як вони діють далі , скільки часу терор . Але нічого вони вам не зроблять це точно . Лише звінки та повідомлення це все на що вони здатні .
Ну та, але рідні і знайомі будуть тиснути на вас. "Що за х*рня, якого xepa до мене дзвонять, для чого брав?" І тому подібне. Хоча, в кого як...

Ну та, але рідні і знайомі будуть тиснути на вас. "Що за х*рня, якого xepa до мене дзвонять, для чого брав?" І тому подібне. Хоча, в кого як...
От тому з рідними і знайомими треба провести профілактичну бесіду...)

Назад
Угорі