Я игрозависимый

• Автор теми Автор теми Габело
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 317
  • Перегляди Перегляди 11K
19 рочків???
Обняти і плакати...
У вас ще все життя попереду! Ви ще здобудете свій досвід, свої неповторні враження! У вас буде ще купа помилок і безліч перемог!
Оцініть усі пріорітети, наберіться сміливості і впевнено прямуйте до своєї цілі!!!
Ви маєте час і можливість змінити хід свого життя!
Ех... Я вам по доброму заздрю... Мені б повернути мої 19 років...))
тільки що говорив з батьком, він каже "дивись, щоб не було відпрацювань на навчанні, бо зараз з грошима все не дуже добре, багато витрат є". Місяць назад я обіднив його на 50к, і як після цього я можу йому розказати, що знову зробив теж, але вже на 70к. я не можу знайти в собі сили, не можу просто і все

да мне бы также мои 19!уже и не помню свои 19 если честно!
Я пам'ятаю...))
Якби мені повернутись в 2008, я б купувала долари, а не всілякий мотлох...
Де була моя голова? Чим я думала???

Мій чоловік був чи й досі є залежним,Як правильно сказати не знаю.Програвав і зар.плату і аванс.Сиділи в боргах...Так було,вигравав і 40000 і 20000 але на далі програвав ще більше.Як справа дійшла до розлучення (а терпіла,боролася,плакала,кляла ці ігри я 7 років)то він припинив (ну я так думала).так як оф.зар.плату я бачу по документах я була впевнена що він не грає.але зараз я точно знаю що він грає,калимлять на роботі і на ті кошти він грає!!!тішить тільки те що вже пів року я на свою картку отримую його зар.плату. Але не тішить те що він досі грає...

тільки що говорив з батьком, він каже "дивись, щоб не було відпрацювань на навчанні, бо зараз з грошима все не дуже добре, багато витрат є". Місяць назад я обіднив його на 50к, і як після цього я можу йому розказати, що знову зробив теж, але вже на 70к. я не можу знайти в собі сили, не можу просто і все
Ви знайдете сили! Ви- чоловік, а слабких чоловіків не буває!!!))

Я пам'ятаю...))
Якби мені повернутись в 2008, я б купувала долари, а не всілякий мотлох...
Де була моя голова? Чим я думала???
мне 19 было 2001 году и зарплата была тогда в зеленых!
я думал слабые девушки это нонсенс!

просто шкода батьків, що мусять віддуватись за мої борги, надіюсь, що хоча б не відправлять одразу ж в армію..

просто шкода батьків, що мусять віддуватись за мої борги, надіюсь, що хоча б не відправлять одразу ж в армію..
Ну, вам же не 10 років...)) Не зможуть вони вас силою в армію запхнути... Хоча варіант хороший... (Я б так і зробила, на їхньому місці!)))
А батьків шкода, добре, що ви визнаєте свої помилки... Спробуйте, будь ласка, після цього випадку, більше не розчаровувати їх... Вони вам, все одно, рано чи пізно все вибачать, але цінуйте їхню доброту і турботу!

Ну, вам же не 10 років...)) Не зможуть вони вас силою в армію запхнути... Хоча варіант хороший... (Я б так і зробила, на їхньому місці!)))
А батьків шкода, добре, що ви визнаєте свої помилки... Спробуйте, будь ласка, після цього випадку, більше не розчаровувати їх... Вони вам, все одно, рано чи пізно все вибачать, але цінуйте їхню доброту і турботу!
спасибі за підтримку, в суботу я все розкажу батькам і надіюсь, що зможу створити тут тему про це. Розповім про їхню реакцію та подальший розвиток подій, думаю, що це може бути цікаво декому.

У меня сильная игровая зависимость кредиты в монобанке и пумбе которые я успешно плачу, но у меня сейчас проблема влез в кучу МФО. Манивео 20 тысяч + 9 за использование, Динеро 10+4 за использование, Соскредит 8, Майкредит 6, Укрпозыка 8 тысяч, Грошик, Кредит+, Качай гроши 8+ проценты, Кешбери 5+2,5 за пользование. 17.12.2019 по всей этим шарагам пойдет просрочка. Я официально работаю. К чему готовиться???? Я хоть останусь жив когда они начнут меня кошмарить?
Возьмите справку у врача и станьте на учет, согласно игромании.

спасибі за підтримку, в суботу я все розкажу батькам і надіюсь, що зможу створити тут тему про це. Розповім про їхню реакцію та подальший розвиток подій, думаю, що це може бути цікаво декому.
Буду чекати вашої теми. Сподіваюсь, що все буде добре...

Вам надо крепко бухонуть)
Такі да!
я надіюсь на їхнє розуміння. Просто це вже не вперше і батько впевнений, що тільки армія може мене виправити, а я чомусь думаю, що після армії може стати все тільки гірше..
Так і скажи, що боїшся армії. А батько правий, там ше й не з таких тряпок людей роблять

Останнє редагування:
У меня сильная игровая зависимость кредиты в монобанке и пумбе которые я успешно плачу, но у меня сейчас проблема влез в кучу МФО. Манивео 20 тысяч + 9 за использование, Динеро 10+4 за использование, Соскредит 8, Майкредит 6, Укрпозыка 8 тысяч, Грошик, Кредит+, Качай гроши 8+ проценты, Кешбери 5+2,5 за пользование. 17.12.2019 по всей этим шарагам пойдет просрочка. Я официально работаю. К чему готовиться???? Я хоть останусь жив когда они начнут меня кошмарить?
Раз уже такая жoпa....
Предлагаю рассматривать это как игру)

1. Продолжать платить банковские кредиты (по желанию)
2. Забить х*р на быстрокредиты
3. Завести вторую карту
4. Предупредить родных и близких, что решил стать блоггером
5. Завести ютюб-канал
6. Выделить телефон с записью
7. Регулярно практиковаться в общении с (вырезано цензурой)
8 Выкладывать видосики, зарабатывать баблосики
9. Становиться знаменитым

От кредитов мфо еще никто не помер. Может разве что от смеха (но это не точно).

У меня сильная игровая зависимость
Я в такой же ситуации, причем посмотри на скрине, сколько я там однажды поднял (не сочтите за рекламу этой параши). Ты же на 1хвеt катаешь? А сейчас в МФО с середины августа долги, две пустые кредитки и один потребительский кредит, то есть, суммарно больше чем у тебя. Потому что не с тем боролся, и ты сейчас должен думать не о шарагах этих вонючих, а о своем будущем. Да, брат, если лудишь, то можно и 2 миллиона за вечер слить. То есть выигрыш принесет только большие траблы. Завязывай, пока не поздно.

Вкладення

• 1xbet 2kk_2,,.webp
    1xbet 2kk_2,,.webp
    142.9 Кб · Перегляди: 51
19 рочків???
Обняти і плакати...
У вас ще все життя попереду! Ви ще здобудете свій досвід, свої неповторні враження! У вас буде ще купа помилок і безліч перемог!
Оцініть усі пріорітети, наберіться сміливості і впевнено прямуйте до своєї цілі!!!
Ви маєте час і можливість змінити хід свого життя!
Ех... Я вам по доброму заздрю... Мені б повернути мої 19 років...))

Це шо треба зробити шоб почути таке від тебе?)))Я колись теж на ставках горів,і в борг горів.Пожалієш?)?

Я в такой же ситуации, причем посмотри на скрине, сколько я там однажды поднял (не сочтите за рекламу этой параши). Ты же на 1хвеt катаешь? А сейчас в МФО с середины августа долги, две пустые кредитки и один потребительский кредит, то есть, суммарно больше чем у тебя. Потому что не с тем боролся, и ты сейчас должен думать не о шарагах этих вонючих, а о своем будущем. Да, брат, если лудишь, то можно и 2 миллиона за вечер слить. То есть выигрыш принесет только большие траблы. Завязывай, пока не поздно.

Все равно хбет бы никогда не вывел тебе такую сумму

27/05/2019 не кислый баланс, тебе вывели, или как всегда пошла "магия" чисел?
у меня в манивео 30к сейчас, это без просрочек, + остальных мфо еще штук на 40

Нічого не допоможе.Потрібно мати велику силу волі для того,щоб зав'язати самому.Перше ,що потрібно зрозуміти це те що відігратись не-мож-ли-во!!!Відкатати - неможливо.Виграти - неможливо.Виграв - це ще гірше ніж програв.В 19 років цього самому зрозуміти не реально.Взагалі самому з цим справитись дуже тяжко.Тільки дійшовши до дна,тільки втративши все,тільки втративши жагу до життя.І в такій ситуації варіанти два:або петля ,або абсолютна зміна свого життя і ривок вперед.Якщо ти до цього не готовий ,то проси батьків ,щоб оплатити психотерапевта,завезуть в монастир.

Були часи коли я ставив,програвав.На дні я опинився не через ставки,але на тому дні я закопував ними себе далі.Зараз я роблю на ігрових автоматах.Мені не потрібна була допомога батьків чи когось ще,бо коли я опинився на дні і в мене не було нічого,я переосмислив все.В момент коли я принипив ставити,я вже вмів це робити,вмів вигравати.А ставити припинив ,бо усвідомив ,що виграти неможливо.

Нічого не допоможе.Потрібно мати велику силу волі для того,щоб зав'язати самому.Перше ,що потрібно зрозуміти це те що відігратись не-мож-ли-во!!!Відкатати - неможливо.Виграти - неможливо.Виграв - це ще гірше ніж програв.В 19 років цього самому зрозуміти не реально.Взагалі самому з цим справитись дуже тяжко.Тільки дійшовши до дна,тільки втративши все,тільки втративши жагу до життя.І в такій ситуації варіанти два:або петля ,або абсолютна зміна свого життя і ривок вперед.Якщо ти до цього не готовий ,то проси батьків ,щоб оплатити психотерапевта,завезуть в монастир.

Були часи коли я ставив,програвав.На дні я опинився не через ставки,але на тому дні я закопував ними себе далі.Зараз я роблю на ігрових автоматах.Мені не потрібна була допомога батьків чи когось ще,бо коли я опинився на дні і в мене не було нічого,я переосмислив все.В момент коли я принипив ставити,я вже вмів це робити,вмів вигравати.А ставити припинив ,бо усвідомив ,що виграти неможливо.
а в МФО влазили?

Габело, что я могу вам сказать..Как отрезвляющий момент: сходите на экскурсию в детскую онкологию.. вы тогда поймете цену деньгам. И лучше вы одайт эту тысячу мамочке. которая все слезы вплакала , вам будет легче сразу на душе.. поверьте.. вы ине вспомните ваши проблемы. когла увидите НАСТОЯЩИЕ проблемы. Денбг уйдут не в карман олигархам и на пpocтитуток.. а во здравие детей..
Поверьте.. я знаю . о чем пишу.........

В мфо влазив не через ставки.Але років в 19,місяць сидів вдома на канікулах і програв 20 000 грн з маминою кредитки Приватбанку.Цього ніхто не дізнався,бо вона нею не користувалась,а я за пару місяців погасив

Назад
Угорі