Я вже не маю сил

• Автор теми Автор теми Lita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 6K
Доброго всім дня!
Не знаю, чи тут справді боржники, чи ні..але мені потрібно виговоритися хоч комусь.
Діло було так - я, занадто молода і дурна, але водночас успішна студентка понабирала кредитів у мфо. Зайшла в кабалу...
Потім, коли почали дзвонити, я шукала різні виходи. Намагалася закрити з допомогою інтернет ресурсів, а-ля "ми закриємо ваш кредит"..але там шахраї, і це я знаю вже точно.
Зараз у моєму житті повна жесть. Вони почали дзвонити мамі..вона сказала, що виплатить, а я розумію, що ми не маємо стільки..
І от..може ви скажете, що я егоїстка..але більше виходу я не бачу. Я хочу вбитися. Саме так. Вбитися. Я не хочу, щоб мої рідні страждали і розгрібали мої помилки. Рішення прийнято.
Дякую, що вислухали.
Ви знаєте я теж шукала вихід в приват.інвесторів і ще гірше влипла вони" кидалово".Все наладиться.Мені форум поміг дуже і люди підтримують,читайте і спілкуйтесь.

Я мама одиночка .2 раза в неделю мне разклеиыают распечатками в подъезде и бросают листовки в ящики соседями что я мошенница. Люди плюют в мою сторону мать отказалась от меня.И я живу и держусь. И ты дкржись
Я охреневаю, прям два раза в неделю, а какая шарашка?

Доброго всім дня!
Не знаю, чи тут справді боржники, чи ні..але мені потрібно виговоритися хоч комусь.
Діло було так - я, занадто молода і дурна, але водночас успішна студентка понабирала кредитів у мфо. Зайшла в кабалу...
Потім, коли почали дзвонити, я шукала різні виходи. Намагалася закрити з допомогою інтернет ресурсів, а-ля "ми закриємо ваш кредит"..але там шахраї, і це я знаю вже точно.
Зараз у моєму житті повна жесть. Вони почали дзвонити мамі..вона сказала, що виплатить, а я розумію, що ми не маємо стільки..
І от..може ви скажете, що я егоїстка..але більше виходу я не бачу. Я хочу вбитися. Саме так. Вбитися. Я не хочу, щоб мої рідні страждали і розгрібали мої помилки. Рішення прийнято.
Дякую, що вислухали.
Первое, мы настоящие, вы попали туда. А теперь вернёмся к вашему типа желанию Вбиться. Милая моя, если вашей маме вызывали скорую после приезда каких то двух амбалов, то что будет когда ваша мамочка узнает, что вас не стало! Вы этим поступком и её возле себя хотите положить??? Если ты успешная студентка, значит мозги присутствуют! Немедленно прекрати истерить, этим ты не решишь проблему. Читай сейчас взахлёб форум, тут кладезь полезной инфы. Меняйте симки, полнейший пофигизм и мороз на все звонки и писульки. Тебе Боженька дал жизнь для чего,...? Чтобы ты себе её укоротила??? А может, чтоб ты жила???

Доброго всім дня!
Дякую, що вислухали.
Це не вихід із ситуації. Вашій мамі буде в 100 разів болючіше через те що вас не буде, ніж через те що ви взяли кредит. Подумайте. Якщо це вас втішить, тут всі з такими проблемами. Особисто я теж ще студент, буде 2 вища, теж понабиралась, по вуха в боргах і ще не всі мфо закриті! Скоро сесія, кожна копійка треба, сім'я в боргах, кредитах! Свята на носі! На роботі теж треба пахати , а сконцентруватися не можу через свої проблеми! Але стараюся триматися, цей ПЕРІОД пройде!!! І я впевнена в цьому! Просто треба пережити, ніщо не вічне!!! Читайте форум! Запитуйте, пишіть, якщо щось потрібно! І викиньте дурниці з голови!!!!!!!

Ні..декілька. вже виплачую манівео та є гроші. Ще є дінеро, укрпозика, кредит ап..і ще купа..
Очень знакома Ваша ситуация... если хотите, можете выговориться.
После того как родители узнали о моих кредитах, мы поскандалили, после этого прошел месяц. И за этот месяц многое изменилось. Я не чувствую того груза, который был раньше. Мама еще опасается, но уже не верит в разную чушь от калов. Мы начали понимать друг друга и ржать с смсок.
Вам нужно просто пережить это...

Здесь потом, обычно пишут подайте, но ни одной справки не предоставляют, и тема блокируется через пару часов. ХЗ, может я и ошибаюсь :)
Та нащо..вже нема сенсу. Мені просто треба виговоритись і все.

Доброго всім дня!
Дякую, що вислухали.
Не будь дурна!!! Яке "вбитися"??? Я свого часу так само думала! Дякуючи форуму, ця дурня вийшла в мене з голови!!!!
Ти думаєш, що якщо щось з собою зробиш, то мфо припиняють дзвонити мамі???? До горя, яке ти принесе в сім'ю своєю "витівкою" додадуться дзвінки дибілоїдів з мфо. Не видумуй!!!!! Перечитай форум, тут ОБОВ' ЯЗКОВО знайдуться люди, які допоможуть порадою, і не пройде і тижня, як ти будеш з страхом згадувати ті свої дурні думки про самогубство!!! Не будь егоїсткою, хватить думати тільки про себе, подумай про маму?

Поверьте вы не одна!! Здесь очень много бывших суицидников)) я одна из них!! Суицид,это самое лёгкое решение для вас!! А как мама??? Вы о ней подумали???? Да звонят,да пишут, и что?)) У меня тоже кешбери с утра каждый день наяривает. Я у них на автодозвоне)) ни чего живу и буду жить!!! Сейчас не могу платить,а как появится возможность потихоньку всё закрою!! И вам ещё жить и жить!!

Це вони пропонують оплату, після просрочки, трохи скидають %. І можна заплатити менше, вони в мене були неадекватні на рахунок дзаінків, то я їх так закрила.

Назад
Угорі