Я вже не маю сил

• Автор теми Автор теми Lita
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 6K
Доброго всім дня!
Не знаю, чи тут справді боржники, чи ні..але мені потрібно виговоритися хоч комусь.
Діло було так - я, занадто молода і дурна, але водночас успішна студентка понабирала кредитів у мфо. Зайшла в кабалу...
Потім, коли почали дзвонити, я шукала різні виходи. Намагалася закрити з допомогою інтернет ресурсів, а-ля "ми закриємо ваш кредит"..але там шахраї, і це я знаю вже точно.
Зараз у моєму житті повна жесть. Вони почали дзвонити мамі..вона сказала, що виплатить, а я розумію, що ми не маємо стільки..
І от..може ви скажете, що я егоїстка..але більше виходу я не бачу. Я хочу вбитися. Саме так. Вбитися. Я не хочу, щоб мої рідні страждали і розгрібали мої помилки. Рішення прийнято.
Дякую, що вислухали.
Вот и мне кажется что я один... по молодой глупости вляпался в это все и не выжу как мне выбраться из этого!

к людям у кого по году просрочки никакие амбалы не приезжают, а к новичкам на 3-тий день просрочки уже все едут)))) я тоже хочу себе двоих симпатичных амбалов :sarcastic:абыдна..

Доброго всім дня!
Не знаю, чи тут справді боржники, чи ні..але мені потрібно виговоритися хоч комусь.
Діло було так - я, занадто молода і дурна, але водночас успішна студентка понабирала кредитів у мфо. Зайшла в кабалу...
Потім, коли почали дзвонити, я шукала різні виходи. Намагалася закрити з допомогою інтернет ресурсів, а-ля "ми закриємо ваш кредит"..але там шахраї, і це я знаю вже точно.
Зараз у моєму житті повна жесть. Вони почали дзвонити мамі..вона сказала, що виплатить, а я розумію, що ми не маємо стільки..
І от..може ви скажете, що я егоїстка..але більше виходу я не бачу. Я хочу вбитися. Саме так. Вбитися. Я не хочу, щоб мої рідні страждали і розгрібали мої помилки. Рішення прийнято.
Дякую, що вислухали.
Я мама одиночка .2 раза в неделю мне разклеиыают распечатками в подъезде и бросают листовки в ящики соседями что я мошенница. Люди плюют в мою сторону мать отказалась от меня.И я живу и держусь. И ты дкржись

Lita, і що? Покінчите життям? А мама переживе?? Чи думаєте, що їй не будуть дзвонити після того? Самогубство - це тяжкий гріх,дитино!!! І нічого не змінить...лиш вам буде легко...а рідним ні! Подумайте - через кого ви намітили на той світ відправитись??? Через невідомих, через голос у трубці телефону!!! А те, що хтось приїзджав - відразу викликати поліцію треба!!

Доброго всім дня!
Дякую, що вислухали.

Моя мать взяла микрозайм и к сожалению ушла из жизни по состоянию здоровья и что в итоге-они все равно звонили и мне и жене и рассказывали что я должен оплатить так как долги передаются по наследственности-это все ересь!!! ТАк вот правильно тут пишут, суицид не решит вопрос! Вы мало того что сделаете горе своим родителям ДО КОНЦА ИХ ДНЕЙ это будет висеть КАМНЕМ в душе, они когда вас родили они точно не хотели бы чтобы вы так больно им сделали. СОберитесь, думайте не только о себе! Легче всего уйти в мир иной-а впереди столько всего интересного, выделите себе денек и посидите тут и почитайте. И выбросьте это из головы!!! Жизнь прекрасна и чмoшнuкu не имеют на нее никакого права! Тем более они работают не законно и сделать вам они не смогут ничего от слова совсем

Навіть незнаєш куда і кому пишеш,чи таким як сам з кучою МФО ,чи кол...сукам
Ну, деяких можна відділічити. Та Навіть якщо і каллу писати,його нутро відчувається ... О тоді відривається душонька матом))))>)

Пару днів на форумі....а враження склалось що тут повно колекторів...?
А вы прозорливая, здесь их полно. Игнорьте и все. Они свои 30 копеек отрабатывают, обычно, и отваливают.

Моя мать взяла микрозайм и к сожалению ушла из жизни по состоянию здоровья и что в итоге-они все равно звонили и мне и жене и рассказывали что я должен оплатить так как долги передаются по наследственности-это все ересь!!! ТАк вот правильно тут пишут, суицид не решит вопрос! Вы мало того что сделаете горе своим родителям ДО КОНЦА ИХ ДНЕЙ это будет висеть КАМНЕМ в душе, они когда вас родили они точно не хотели бы чтобы вы так больно им сделали. СОберитесь, думайте не только о себе! Легче всего уйти в мир иной-а впереди столько всего интересного, выделите себе денек и посидите тут и почитайте. И выбросьте это из головы!!! Жизнь прекрасна и чмoшнuкu не имеют на нее никакого права! Тем более они работают не законно и сделать вам они не смогут ничего от слова совсем
Батькам? Хах, мій біологічний мене не впізнав би зараз.

Співчуваю......Гарно сказано для новачків,але не для каллів

Назад
Угорі