Я работник Приват банка

В мене і так кредитка 16 тис. Більше не давали
Як би знав, не спитав би. Логічно, правда ?
Просто цікаво - ніхто не спитав, чому при ( як ви написали 100% КІ ) - ви залізли в борги під 700-1600% річних, а не отрималти позику від работодавця.
Тим більше ( якщо я не помиляюсь, бо не перечитував всю тему - ви працюєте від 2014 року ? ) - ви маєте своєрідні преференції в своєму банку.
Как не было страховки? Она же в обязательном порядке если человек оформляет карту. Вы долго еще работником банка прикидываться будете?
В якому "обязательном"? Якщо не хочеш, то не оформляй. Мабуть це Вам по-вухах проїхали працівники, щоб виконати план

Оксана Р, І Ви хочете сказати, що касир в звич магаз відрізняється від касира у фін установі?
естественно, в звич магазе валюту не меняют на кассе(
И многих других действий не совершают как и наоборот... И она после этого хочет сказать, что она кассир в банке...)))))))

совесть?
в чем она проявилась?
прийти и показать чек, но не сознаться, что была переплата ?
вай ме
А який я сказав,як мені це підтвердити?В мене чек питали,а не сумму по переплату,мені інкасація цього не озвучувала,я лише вдома це вияснив.

ааа)) вы об этом))) я думал чет серьезное))
как там ваш процесс кстати?
Даты еще нет. В ухвале же было прописано, что суд ждет в течение 5 дней бумаги от козла по производству. Затем якобы в 10-ти дневный рассмотрят. Может он морозится? Хотя, не на этом этапе есть смысл, как по мне.

Користувалася МФО 2 роки. Було норм. Через хворобу мами і її смерть полетіли всі збереження, позичили. Доглядала тата-інваліда більше року, кошти з сім,. бюджету танули. Татова смерть, затримки з/п чоловіка. Вже 2 міс не бачили з/п. Я в декреті. Працюю офіційно в Приваті.
Мають просрочки Манівео, Дінеро, Мілоан, Свізо, Сос кредит, Єгроші, Кредит7, Лоані, Качай Гроші, Му кредит, Сс лоун, Укрпозика, Зекредит, Єкеш, Глобал кредит, Кредит каса, Заплатка, Смартівей. Просрочки з березня.Майже все бралося на погашення %. Якби не карантин і далі бралося! Боялася прострочок. Не знаю з чого почати. Чи користуватися послугами юристів типу ПІК чи Захист?Як спілкуватися з МФО і калами? Найбільше страждала від Смартівей. Поки крім дзвінків, смс, листів на пошту і адресу реєстрації нічого не було. ФБ і ОК видалила, фотки з ВК і інстаграм видалила. В чоловіка 7 прострочок і 1 реструктуризація Му кредит.
Підскажіть, з чого почати чи вже пізно щось робити?Найбільше боюся за роботу, з 2014 р там Працюю. Чез ці всі борги буду раніше виходити на роботу, дитині 10 міс.
Я Вам хочу сказати що життя втрачає сенс. Екаш вчора і сьогодні творили таке, розсилали колажі та обзвонили з погрозами більшу половину села і в мене на роботі. Дівчата з роботи думають що я на них брала кредит, бо той х*р який звонив говорив їхні паспортні дані і говорив що я їм брала на операцію. Я хочу сказати що дуже стидно і важко на душі. Ще хочу у Вас запитати дані вони беруть для пугання в приватні. Кажуть що приватбанк розголошує їм інформацію про людей паспорт і телефон

Даты еще нет. В ухвале же было прописано, что суд ждет в течение 5 дней бумаги от козла по производству. Затем якобы в 10-ти дневный рассмотрят. Может он морозится? Хотя, не на этом этапе есть смысл, как по мне.
в течении пять дней от чего? с получения?

Користувалася МФО 2 роки. Було норм. Через хворобу мами і її смерть полетіли всі збереження, позичили. Доглядала тата-інваліда більше року, кошти з сім,. бюджету танули. Татова смерть, затримки з/п чоловіка. Вже 2 міс не бачили з/п. Я в декреті. Працюю офіційно в Приваті.
Мають просрочки Манівео, Дінеро, Мілоан, Свізо, Сос кредит, Єгроші, Кредит7, Лоані, Качай Гроші, Му кредит, Сс лоун, Укрпозика, Зекредит, Єкеш, Глобал кредит, Кредит каса, Заплатка, Смартівей. Просрочки з березня.Майже все бралося на погашення %. Якби не карантин і далі бралося! Боялася прострочок. Не знаю з чого почати. Чи користуватися послугами юристів типу ПІК чи Захист?Як спілкуватися з МФО і калами? Найбільше страждала від Смартівей. Поки крім дзвінків, смс, листів на пошту і адресу реєстрації нічого не було. ФБ і ОК видалила, фотки з ВК і інстаграм видалила. В чоловіка 7 прострочок і 1 реструктуризація Му кредит.
Підскажіть, з чого почати чи вже пізно щось робити?Найбільше боюся за роботу, з 2014 р там Працюю. Чез ці всі борги буду раніше виходити на роботу, дитині 10 міс.
Сектор-приз на барабане

Как не было страховки? Она же в обязательном порядке если человек оформляет карту. Вы долго еще работником банка прикидываться будете?
Нужно еще отличить договор от оферты.Страховка не покрывает все случаи.Даже смерть.И человеческий фактор,если девушка работала с ТАКИМИ долгами-то как там поставлена работа,можно только догадываться,спустя рукава.Мало справку отдать-еще и заявление нужно написать к справке и лучше в двух экземплярах.

Ніякий Захист чи Пік! То знов гроші потчгне і не малі Коротше так, потерпіти потім як пелена з очей спаде. Плати в першу чергу банки. Не впадати в розпач, дитину годувати треба, а не тих орків. На роботі як будуть напрягати, дзвонити на урядову, от і все. Вони там вже геть всі охреніли візьми 6к віддай 20000. Може блін ім всім по машині і дачі ше купити.
Урядова лінія справді допомагає, я пожалілася на екеш, Е-гроші, кредіт плюс, Манівео за погрози та колажі і проценти. А коли буде чи справді буде результат незнаю

А який я сказав,як мені це підтвердити?В мене чек питали,а не сумму по переплату,мені інкасація цього не озвучувала,я лише вдома це вияснив.
ну ладно вам...
вы пошли, потому что не знали ситуации, а про ошибку в переплате знали
щупали* почву на предмет *а не будет ли мне чего-то за это, пойду схожу раз вызвали*
так это не совесть, а малодушие.
я уверена и камеры им показали, у кого сумма )
просто это действительно была ошибка кассира.
они понадеялись, что вы вернете, но в лоб не могли просить.

а вы промолчали, потому что не планировали отдавать.
я вас не осуждаю (если только немного). но и выдавать это за норму, ну нет
это неправильно.

А що можна сказати? Кали мабуть нічим не зашкодять вашій роботі. В них сміливості хватає в школи дзвонити, но не в банки де їм швидко рота закриють

Я поставила питання по МФО, а не по інших кредитах. Там проблем у мене немає.
До того ж написала, що працівник фін установи, і які можуть бути проблеми на роботі. Це все, що мене цікавить.
что даже манивео не беспокоит? меняя так задолбали..и родителей..какае то анна сергеевна..не хочу даже такую дуру с большой буквы писать..такой бред мелет..ужас((

а как тема называлась?
где нашли, тут?
Тьотьо,якщо Ви вернитесь з грошима і скажете це Ваше,касир не прийме,в них по чекам звіряеться,хіба що на депозит або карту запропонують закинути.Це не магазин,це банк.)))

Назад
Угорі