Я не можу більше жити((

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 192
  • Перегляди Перегляди 8K
А Ви думаєте, дзвінки припиняться після смерті? Потім вони будуть ще більше довбати, мало того, шараги ще й страховку за Вас отримають. Це треба просто пережити. У мене задовбують родичів чоловіка, і якщо я раніше сумнівалась в них,то тепер всі маски зірвано. Кожен думає за свою **пу, а не за Вас,так що і ви абстрагуйтесь від всіх. Сконцентруйтесь на дитині, їй потрібна реальна здорова мама,а не чужа тьотя потім.

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
Первое, у Вас есть дочь, второе, поставьте блокиратор всем родным или смените симку, третье, что Вы понимаете? Что близкие Вас не поддерживают? Значит такие близкие, Вы не можете изменить ситуацию, значит забейте на неё. Поверьте, я изначально тоже думала умереть, потом подошла дочь, я с ней говорю, и понимаю, я еще внуков не нянчила, и зятя не видела, и жизнь прекрасна, у меня столько планов, все в сад, все будет хорошо

А зачем Вы берете трубку?
Поменяйте сим.карту, а родным скажите, что это мошенники.
И закройте соц.сети.
Смените карту банка.И живите спокойно.
Будете им отдавать только тело кредита через год. Мониторьте себя на сайтах Судова влада и Сайте должников.
Вместо того, чтобы вешаться, радуйтесь, что не даете мошенникам Вас разводить.
У меня уже 2 года прошло, и жива, как видите.
За два года кто-то оформил ИН?

Первое, у Вас есть дочь, второе, поставьте блокиратор всем родным или смените симку, третье, что Вы понимаете? Что близкие Вас не поддерживают? Значит такие близкие, Вы не можете изменить ситуацию, значит забейте на неё. Поверьте, я изначально тоже думала умереть, потом подошла дочь, я с ней говорю, и понимаю, я еще внуков не нянчила, и зятя не видела, и жизнь прекрасна, у меня столько планов, все в сад, все будет хорошо
я щиро всім вдячна за щирі і правельні слова ❤️? Просто накрило мене на стільки що мені це було потрібно , вибачте ,якщо когось тим нервувала, типу «нащо таке писати». Просто ті, хто проходив теж погане почуття нікчемності мене зрозуміли і підтримали. ВСІМ ДЯКУЮ, ви НАЙКРАЩІ
а сколько у вас кредитов?
почему не работаем, а вешаемся?
13, я в декреті

Останнє редагування:
я щиро всім вдячна за щирі і правельні слова ❤? Просто накрило мене на стільки що мені це було потрібно , вибачте ,якщо когось тим нервувала, типу «нащо таке писати». Просто ті, хто проходив теж погане почуття нікчемності мене зрозуміли і підтримали. ВСІМ ДЯКУЮ, ви НАЙКРАЩІ

13, я в декреті
Не нужно извиняться, мы тут семья, и форум создан для того что бы помогать друг другу, а ну быстро посмотрите в зеркало, видете там красотку? Моргните ей, поцелуйте свою дочь, и скажите громко: все будет хорошо. И поверьте так и будет

Спустя 4 месяца... просрочек мне все кажется такой ерундой. Кипиш исчезает. Окружение меняем. И продолжаем наслаждаться с жизнью.
вот не плачу кредиты купила доче ролики она тааак счастлива. Радуйте себя и близких. прорывайтесь) шторм рано или поздно заканчивается.

Не нужно извиняться, мы тут семья, и форум создан для того что бы помогать друг другу, а ну быстро посмотрите в зеркало, видете там красотку? Моргните ей, поцелуйте свою дочь, и скажите громко: все будет хорошо. И поверьте так и будет
Дякую ❤️

Мені так важко, що просто хочеться вже піти з того життя , всі навкруг мене зненавиділи через ті борги, через дзвінки, погрози. Всі близькі відвертаються від мене , але дуже люблю свою маленьку доцю і чоловіка. Спочатку він мене підтримував, а тепер каже що його вже то всьо за*бало, найрідніших мені людей так замахують дзвінками і погрозами, що кричать до мене вирішуй по швидше всі проблеми, але я зараз ніяк фінансово не можу.Я їх розумію. Хочу піти з життя щоб не розорити свою сім’ю та любиму донечку
Ну и д*pa,тоже изначально посещали мысли о суициде и что,да ничего,пережила,плюнула,кто они такие-верховные судью,хозяева жизни ,сегодня Вы,завтра другие,таких как мы-много,так давайте строем дружно уходить из жизни,так найдутся "новые"жертвы и...,снова все по-кругу,а они как и дальше будут наживаться на наших долгах,нужно это пережить,все это временно,потерпите,а в итоге кому Вы сделаете хуже,только дочери,дочь родная,а муж так,сегодня есть ,завтра будет понимающий и поддерживающий,ещё раз,проверка на вшивость "родного "человека!Ну,что касается родственников,это конечно проблема,думаю морально их достают и по-полной,но Вы должны их успокаивать,они же не причем,Вы брали-Вы и должны!!!

ви думаєте скоївши самогубство всьо стане гладко, ви ще гірше зробите своїй сімї бо люди сусіди і так далі узнають що саме через якісь кредити ви таке з собою вчинили, і обговорювати за спиною ваших родичів( чому це в такій ситуації ніхто не поміг). нах*р здався такий чоловік який вас не підтримує, я не думаю що ви кредит брали просто на гульки, значить вам потрібно було, і питання тоді до вашого чоловіка якби він вам давав достатньо ви би в таку жoпy не залізли( говорю з своєї ситуації перший кредит взяла бо немала дитині на молоко і памперси, а зачити не хотіла, вважала це принизливим прочити в когось гроші на молоко для дитини) .І подумайте в першу чергу за дитину не за родичів не за чоловіка а за доньку, бо ви їй потрібні як ніхто інший, бо крім вас її ніхто немзрозуміє і не пвдтримає так як ви самі. Невже через якісь кредити хочете пропустити всі найважлмвіші події в її житті. Подумвйте.

Не хочете жити? Через кого? Через купку тупих, прищавих охламонів в наушніках? Та забийте.
Це просто дятли, в яких життя не склалось і ніколи не складеться. Кали це істоти нижчі ніж таракани, неудачніки без майбутнього. А родичів які напрягають пошліть нах.й. . Якби вони не хотіли, їх би ніхто не діставав, але як не влізти в Ваше життя? Це ж так цікаво, взяти трубку і замість того шоб послати то прищаве г.мно, родич буде з ним говорити, розпитувати, погоджуватись яка ви погана, обідила канторку з курами і півнями. То як їм то всьо так цікаво, хай самі і платять.
Навчіться заставляти всіх поважати Вас, а ще краще боятись. І не вздумайте платити тим калоімітаторам. Вище голову і всім цю прекрасну, майже святу фразу- пішов нах.й. Ця фраза завжди розставляє все на свої місця.

Назад
Угорі