Я больше так не могу...сил нет и надежды тоже

• Автор теми Автор теми Александра333
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 266
  • Перегляди Перегляди 16K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
это главный вопрос и самое наболевшее у всех форумчан, КАК сделать так, чтобы не звонили родне, коллегам, соседям, вообщем окружению, ответ никак, полиция не поможет, всё-равно будут звонить, может помочь разве только если будут прямые угрозы, и то надо их задалбывать, я выбрала тактику игнор для себя и информация для окружающих, объяснять самым важным людям в вашей жизни, чтобы не общались с упырями, не брали трубку,что переплатили уже огромные суммы, а второстепенным один раз уверенно объяснить и всё, будут продолжать с ними трендеть их проблемы!
Занесите в черний список,хотя би на телефоне мами.

ПАННОЧКА, якщо можна, розкажіть як у вас зараз справи з вашою великою, 30кою? Я тільки тиждень як вирішила на свої 12ть забить, але сьогодні знов нахлинуло, бо знайшли вітчима... Подзвонив спитав що за фігня, кажуть що ти 50 тис винна. Я сказала, що співробітниця вписала поручителем, мені наярюють - я морожусь, то вони вирішили надавить через рідних. Спитав - підпис ставила? Я - ні. То, каже, хай йдуть лісом, подзвонять ще - заяву напишу? але ж розумію, що за@буть, і поки уявлення не маю як з ними домовлятись... Тіла дуже великі, по таким в суди подають, на скільки читала? сьогодні знов спать не буду

ПАННОЧКА, якщо можна, розкажіть як у вас зараз справи з вашою великою, 30кою? Я тільки тиждень як вирішила на свої 12ть забить, але сьогодні знов нахлинуло, бо знайшли вітчима... Подзвонив спитав що за фігня, кажуть що ти 50 тис винна. Я сказала, що співробітниця вписала поручителем, мені наярюють - я морожусь, то вони вирішили надавить через рідних. Спитав - підпис ставила? Я - ні. То, каже, хай йдуть лісом, подзвонять ще - заяву напишу? але ж розумію, що за@буть, і поки уявлення не маю як з ними домовлятись... Тіла дуже великі, по таким в суди подають, на скільки читала? сьогодні знов спать не буду
В першу чергу не займатися самопоїданням!!!!
Усвідомити ....це сталося!!!
Тепер починаємо думати ,як себе захистити ,та рідних...

Форум в поміч....)))))
Немає грошей, немає з ким домовлятися....

Я не думаю про них.. кому потрібна, зустрінемося у суді))))
Раджу Вам переставати панікувати!!!
І завтра з холодною головою починаємо читати форум
Якщо потрібно допомога,допоможу,підтримаю)))))
Пишіть в ЛК, поспілкуємося)))))))

В першу чергу не займатися самопоїданням!!!!
Усвідомити ....це сталося!!!
Тепер починаємо думати ,як себе захистити ,та рідних...

Форум в поміч....)))))
Немає грошей, немає з ким домовлятися....

Я не думаю про них.. кому потрібна, зустрінемося у суді))))
Раджу Вам переставати панікувати!!!
І завтра з холодною головою починаємо читати форум
Якщо потрібно допомога,допоможу,підтримаю)))))
Пишіть в ЛК, поспілкуємося)))))))
Я бы тоже не отказалась от общения?

Занесите в черний список,хотя би на телефоне мами.
В черный список замахаешься заносить, так как у каждой шараги десятки номеров. Если есть Антиспам, это вещь, включить на все незнакомые номера.

Так вы мне объясните...вот вы делали только по одному мфо пролонгацию? А на остальные забили?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі