Вероніка
Форумчанин
- Дописи
- 84
- Реакції
- 35
- Бали
- 308
Вероніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім дня! Якийсь мікрозайм (я думаю що це кредіт ап) продав мій договір Фактору, а ті перед Новим Роком написали в Фейсбуці що я аферистка яку розшукують і моє фото виставили, я не переписувалась з ними а подружка їм написала, сказала що мене нема в місті, а тепер в четвер хтось до мене знов написав в ФБ і давай хамити ну я і відписала і запитала хто вона така, пише що з Фактору і мій договір вже в них 2 роки і я маю оплатити 41 тис, кажу що не має такої суми розбийте на частини до 16 год 21 тис, а потім лютий - березень по 10 тис, кажу не маю а вона я переписку виставлю хай читають люди, пишу чисто по людськи що розбийте на ще менші суми я не маю такого права я те що запропонувала вам подам на комісію яка буде засідати і якщо погодять то вам смс прийде на тел., ок чекаю..пише через деякий час, що юристи подали запит на роботу я звільнена тому відхиляють пропозицію розбити їм краще подати в суд і стягнути через виконавчу я не відписала ні слова, так вона с..ка всю переписку виставила в ФБ моє фото і розкинула по групах що я буду звертатися по допомогу то щоб мені ніхто не позичав бо не будуть бачити своїх грошей так само як і вони, сторінку її видалили люди. Хто знає що ще вони можуть, я вже сил не маю з ними, такий позор...