Передала кредит каса фактору

• Автор теми Автор теми Artem27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Вы были правы. Ответили на мое предложение вот что лишь и на уступки идти не хотят
Доброго дня!

Станом на сьогодні 533 днів прострочення по кредиту. Сума заборгованості становить 24825.00 грн.
Всі доступні способи оплати кредитного договору Ви можете переглянути за посиланням... У призначені платежу необхідно вказати номер Вашого договору або ІПН.
и что с ними делать то теперь? кто что подскажет и думает на этот счет
Чекати. Або гарної пропозиції або суда.

фактор не владелец вашего кредита , он только вас информировать должен об отдаче кредиткассе , поєтому ему платить не придется
у вас такие суммы можно просто не думать о них если нет желания и возможности платить
Можливість є, нема бажання)) в мене по всіх більше 3 років просрочки, тому якщо є якісь гарні пропозиції, то іноді закриваю

Доброго дня, прийшов такий лист на пошту "Ви не сплатили прострочену заборгованість, в розмірі 67305.00 грн. за договором 1212-5835 від 27.05.2023р, оформленому(-им) в ТОВ УКР КРЕДИТ ФІНАНС (далі - Кредитор), в зв’язку з цим Кредитор прийняв рішення 01.06.2024 залучити до врегулювання простроченої Вами заборгованості колекторську компанію ТОВ «КОЛЕКТОРСЬКЕ АГЕНТСТВО ФАКТОР»"
Що порадите? Там тіло було в районі 10 тисяч, пролонгаціями сплачено думаю до 30 тисяч, нічого чути з осені від них не було

Доброго дня, прийшов такий лист на пошту "Ви не сплатили прострочену заборгованість, в розмірі 67305.00 грн. за договором 1212-5835 від 27.05.2023р, оформленому(-им) в ТОВ УКР КРЕДИТ ФІНАНС (далі - Кредитор), в зв’язку з цим Кредитор прийняв рішення 01.06.2024 залучити до врегулювання простроченої Вами заборгованості колекторську компанію ТОВ «КОЛЕКТОРСЬКЕ АГЕНТСТВО ФАКТОР»"
Що порадите? Там тіло було в районі 10 тисяч, пролонгаціями сплачено думаю до 30 тисяч, нічого чути з осені від них не було
Если денег нет то забейте на них да и все

По суті нічого не змінилося. Просто дали на прозвон на декілька місяців. Мене кому тільки вони не передавали) фактор тихенькі

Если денег нет то забейте на них да и все
Ну уж точно не ту суму
По суті нічого не змінилося. Просто дали на прозвон на декілька місяців. Мене кому тільки вони не передавали) фактор тихенькі
Будуть до мене телефонувати чи витягувати десь номера родичів?

Формуються списки на судове стягнення боргу перед CreditKasa.

Справа № *******

Деталі за телефоном:

☎️ 38 (073) 442-29-72

або у відповідь на лист.​

Що робити з кредитом, вирішувати тільки вам, головне не сподіватися сама по собі ситуація не вирішиться.

Доброго дня! Отримала ось такий лист на пошту від Фактору, на судовій владі даних за номером справи не знайдено. В кого таке було? Що порадите?​

Пришло сообщение у вас 2 часа на оплату.что это может быть? Пугалка?

1727439743636.webp

Нет.
Приедут изымать имущество. У меня так было. За 2 часа не заплатил, забрали все имущество и кота. За последнего особенно обидно..

А вообще есть тема об смс

Назад
Угорі