Вже сил нема з Фактор..

• Автор теми Автор теми Вероніка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 93
  • Перегляди Перегляди 6K
Я їх закрила, бо життя не давали, знайшли всіх, кого можна, погрожували у вайбер, і це через 2 роки прострочки?

Я їх закрила, бо життя не давали, знайшли всіх, кого можна, погрожували у вайбер, і це через 2 роки прострочки?
Закрыли их без проблем?Больше не имели к Вам претензий?

Доброго всім дня! Якийсь мікрозайм (я думаю що це кредіт ап) продав мій договір Фактору, а ті перед Новим Роком написали в Фейсбуці що я аферистка яку розшукують і моє фото виставили, я не переписувалась з ними а подружка їм написала, сказала що мене нема в місті, а тепер в четвер хтось до мене знов написав в ФБ і давай хамити ну я і відписала і запитала хто вона така, пише що з Фактору і мій договір вже в них 2 роки і я маю оплатити 41 тис, кажу що не має такої суми розбийте на частини до 16 год 21 тис, а потім лютий - березень по 10 тис, кажу не маю а вона я переписку виставлю хай читають люди, пишу чисто по людськи що розбийте на ще менші суми я не маю такого права я те що запропонувала вам подам на комісію яка буде засідати і якщо погодять то вам смс прийде на тел., ок чекаю..пише через деякий час, що юристи подали запит на роботу я звільнена тому відхиляють пропозицію розбити їм краще подати в суд і стягнути через виконавчу я не відписала ні слова, так вона с..ка всю переписку виставила в ФБ моє фото і розкинула по групах що я буду звертатися по допомогу то щоб мені ніхто не позичав бо не будуть бачити своїх грошей так само як і вони, сторінку її видалили люди. Хто знає що ще вони можуть, я вже сил не маю з ними, такий позор...
Удалите ФБ и все соц сети, БЕГОМ.

тю вас бАгатых не поймешь. Так классно скинутся и помогут и вы все закроете .Знаете как я ждала что бы мне помогли, всем смс пишут что я в помощи нуждаюсь а мое окружение только отмораживается, ски
Та же самая хрень. y6людku корыстные одни:triniti:

я вже сил не маю з ними, такий позор...
Никакого позора!Поймите это реальные мошенники,которые тупо используют несовершенство законов и грабят людей.Отпишитесь прям там в фейсбуке (сбросьте сюда ссылку на вашу страницу мы поможем обосрать этих ypoдoв) что ни ид*оты.

Доброго всім дня! Якийсь мікрозайм (я думаю що це кредіт ап) продав мій договір Фактору, а ті перед Новим Роком написали в Фейсбуці що я аферистка яку розшукують і моє фото виставили, я не переписувалась з ними а подружка їм написала, сказала що мене нема в місті, а тепер в четвер хтось до мене знов написав в ФБ і давай хамити ну я і відписала і запитала хто вона така, пише що з Фактору і мій договір вже в них 2 роки і я маю оплатити 41 тис, кажу що не має такої суми розбийте на частини до 16 год 21 тис, а потім лютий - березень по 10 тис, кажу не маю а вона я переписку виставлю хай читають люди, пишу чисто по людськи що розбийте на ще менші суми я не маю такого права я те що запропонувала вам подам на комісію яка буде засідати і якщо погодять то вам смс прийде на тел., ок чекаю..пише через деякий час, що юристи подали запит на роботу я звільнена тому відхиляють пропозицію розбити їм краще подати в суд і стягнути через виконавчу я не відписала ні слова, так вона с..ка всю переписку виставила в ФБ моє фото і розкинула по групах що я буду звертатися по допомогу то щоб мені ніхто не позичав бо не будуть бачити своїх грошей так само як і вони, сторінку її видалили люди. Хто знає що ще вони можуть, я вже сил не маю з ними, такий позор...
Еще раз можна убедиться ,что нельзя ни с кем переписываться.А игнор лучшее решение.

Сижу и ржу, честное слово... Ну какой ещё на фиг позор, перед кем? Абсолютно же нет никакого позора! Вообще никакого. Вы - человек, а они - просто какой-то задроченный тупой биомусор, они не люди даже! :ahaha:
Сосактор этот смело можно слать на все хуи земные и неземные, они абсолютно никто. И ни одной копейки им платить не нужно, конечно же.

В тому що всі в інтернеті прочитали що та дypa написала, що я шахрайка і коли я звернуся до когось по допомогу щоб мені ніхто не позичав грошей і фото моє..
Своей реакцией, вы дали им понять что можете оплатить хоть что то. Поэтому эти задроты будут так себя вести. Режим снежинки вам в помощь.

Я бы ещё киберам написала что мол взломали страничку и устроили переписку от моего имени и требую деньги.

Я не знала хто вона, а вона почала своє смс з хамства от я їй відписала і в переписці вже взнала про все..
Да какая разница кто она? По факту говнозвонилка. Пишут незнакомые - в блок и дело с концом. За два года вы уже должны были понять, что с одноклеточными не о чем вести диалог
Юрист теж дорого коштує..
Он вам понадобится, если сделают ИНН или подадут в суд

Да какая разница кто она? По факту говнозвонилка. Пишут незнакомые - в блок и дело с концом. За два года вы уже должны были понять, что с одноклеточными не о чем вести диалог

Он вам понадобится, если сделают ИНН или подадут в суд
А ИНН "Фактор" не делает и в суд не подает!

Ну вот скажите, если бы вы, увидели такое сообщение о своих знакомых, какая была бы вЯ
Я би навіть уваги не звернула на те що пишуть, тому що зараз виживають люди хто як може..
И? Позор перед кем? За что?
Что кто-то написал какую то хрень?)
Перед знайомими в мому місті, всі будуть дивитися на мене і думати о то та аферистка пішла що гроші винна..
До Вас вони звертались, щоб переконатись у достовірності інформації?
Ні, не звертались..тільки коментарі писали що знають мене як порядну людину і надіються що я гроші поверну, а їм потрібно дивитися кому гроші видають..
Видалити фейсбук потрібно було разу,або обмежити доступ там є функція що лише друзі можуть заходити на вашу сторінку і бачити дописи ваші.
Та в мене сторінка закрита, вона написала смс, я їй дурна відписала і вона зробила скрін переписки і виставила в ФБ, а фото моє їй "добрі" люди дали, воно інше ніж в мене на аві..

Останнє редагування:
Перед знайомими в мому місті, всі будуть дивитися на мене і думати о то та аферистка пішла що гроші винна..
Голову подняли и вперёд! Какая разница что думают посторонние?Вам должно быть пофигу на мнение чужих людей.И это самое важное!

Я би навіть уваги не звернула на те що пишуть, тому що зараз виживають люди хто як може..

Перед знайомими в мому місті, всі будуть дивитися на мене і думати о то та аферистка пішла що гроші винна...
Поговорят и перестанут.Вам нужно научиться не обращать на такие вещи внимание.А все кто вас хорошо знают и хорошо к вам относятся так не будут думать.

Ну и в чем позор то?В том что кто-то что-то про вас написал?Ну и что?Или вы в то что на заборе пишут тоже верите??Вам не должно быть стыдно,вам должно быть поx@й на мнение людей..Если и кто то верит,то это их проблемы,а не ваши.Я одной знакомой до сих пор не рассказала,что за неё мне на Фейсбуке прилетали письма счастья,а прошло уже три года.Почитала тогда, посмеялась..И забыла..
Добре що ви така людина добра, я теж би ніколи нікому не сказала, а є люди і інші тільки би вколоти когось словом..
Никакого позора!Поймите это реальные мошенники,которые тупо используют несовершенство законов и грабят людей.Отпишитесь прям там в фейсбуке (сбросьте сюда ссылку на вашу страницу мы поможем обосрать этих ypoдoв) что ни ид*оты.
Якщо ще щось таке буде то скину силку, поки її сторінки нема видалили, дякую

Ні, не звертались..тільки коментарі писали що знають мене як порядну людину і надіються що я гроші поверну, а їм потрібно дивитися кому гроші видають..
Тим паче.
Відфільтруються "знайомі", які потрапили в Ваше життя помилково.
Розумні люди жодних висновків не робитимуть, не поспілкувавшись із Вами особисто.

Если очень стыдно, удалите страницу ФБ, если лично знакомые будут спрашивать, скажете аферисты взломали страницу. И всё. Стойте на своём.

Назад
Угорі