Я по набрала кредитів у мфо десь приблизно 20 перекривала просто, рік тому.
Я в декреті, чоловік їде за кордон на роботу їм затримали зарплату, і я взяла потім пішло поїхало пішли погрози я схудла не їла була депресія, жити не хотіла поназичувала у родичів десь 3 тис євро позакривали майже всі, 4 лишилось і тоді коли, ці доставали я по набрала понаново знову перекривати, були листи погрози все було фотоколажі і я зрозуміла, що я знову в ямі і ще і родичам треба відавати і я перестала платити, чоловік заробляв за кордоном і ми потроху відавали людям а їм рішила нічого не платити.
Новий рік всі люди святкують а Є кеш взялось за мене знайшли мою маму її деректора погрожували фотоколажі поробили кинули в інтернет, подала заяву у поліцію толку 0.Маму мою звільнили з роботи, ми домовились з ними прл закриття, і я оплатила їм.
14 мфо у мене є і досі.
На пасху під час карантину наклали арешт на дитячі кошти, і я узнала, що у нас у місті є безоплатна правова допомога, я пішла до них позповіла їм мені відмовили закрили перед мною двері, но я так прлсто не здалась я зателефонувала і поскаржелась на них потім сам деректор зателефонував і надав список документів які мені потрібно принести, щоб вони надали мені адвоката, знайшли ми подали позов тепер чнкаєм рішення.
Ось така моя історія.
Розміщаю вам тут бо ту тему закрили)