Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
выдыхайте)) суд это не страшно и не больно)))От дякую за пораду Ну ви розумієте тільки все почало утихати все норм якось життя налагоджується а тут на тобі я зараз в такому шоці що незнаю..
А як їх знайти?
Та знаю.. але розумієте я до цього чомусь морально не готовий зараз цей напис Вибиває з коліїНе переживайте,Ви там такі вже не перший☹
Пальцем на Вас ніхто там тикати не буде.
Охранники даже уже темтературу не меряют?А ми были и там весело?
Вони зараз дох**а беруть а я зовмім на мілі ну це таке головне знайти юриста..выдыхайте)) суд это не страшно и не больно)))
если сами не разбираетесь найдите юриста, и тогда вообще бегать никуда не придется
Ого оце новина??Охранники даже уже темтературу не меряют?
Да вот недавно была полистайтеОт дякую за пораду Ну ви розумієте тільки все почало утихати все норм якось життя налагоджується а тут на тобі я зараз в такому шоці що незнаю..
А як їх знайти?
? дохера, это сколько, по вашему?Вони зараз дох**а беруть а я зовмім на мілі ну це таке головне знайти юриста..
Ого оце новина??
Перший раз всі морально не готові,та й другий-третій... написи теж з колії вибивають...Та знаю.. але розумієте я до цього чомусь морально не готовий зараз цей напис Вибиває з колії
Трози пізніше.. обов'язково я зараз дуже переживаю перемішалось все якось не по собі..Да вот недавно была полистайте
Нє то нЄ .
Так они меня уже узнают...думают наверно юристом работаю?Вони зараз дох**а беруть а я зовмім на мілі ну це таке головне знайти юриста..
Ого оце новина??
Чего переживать??? Вдохнул-выдохнул и впередТрози пізніше.. обов'язково я зараз дуже переживаю перемішалось все якось не по собі..
Та знаю тільки що недешево Але суть не в грошах а щоб норм людина була) десь грн 500 думаю але незнаю точно? дохера, это сколько, по вашему?
А судья тебе ещё привет не говорит ?))Так они меня уже узнают...думают наверно юристом работаю?
Та да я з вами згідний але якось дуже не очікувано... хоча були до того листи від алекса що зробим написПерший раз всі морально не готові,та й другий-третій... написи теж з колії вибивають...
Відчутно більше. Такі кошти хіба що за консультацію.Та знаю тільки що недешево Але суть не в грошах а щоб норм людина була) десь грн 500 думаю але незнаю точно
Так они меня уже узнают...думают наверно юристом работаю?
Чего переживать??? Вдохнул-выдохнул и вперед
Я ж кажу не орієнтуююсь в цьому зовсімВідчутно більше. Такі кошти хіба що за консультацію.
Ну так Ви на форумі не перший день.Якщо вже більшість ці написи зацепили і тенденція йде до їх процвітання,то потрібно було якось морально бути готовим,що "сюрприз" в будь-який момент може прилетіти.Та да я з вами згідний але якось дуже не очікувано... хоча були до того листи від алекса що зробим напис
Та не скажите зато не скучно.как это дело укрепляет уже пофиг иммунитет вырабатываетсяПерший раз всі морально не готові,та й другий-третій... написи теж з колії вибивають...
еще не забывайте судебный сбор, минимум 840,80 грн на счет суда))Мені б ваш настрій було б ок)
Я ж кажу не орієнтуююсь в цьому зовсім