Виконавчий напис Алекс Кредит

• Автор теми Автор теми Zhenya Barskiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 9K
Останнє редагування:
Ну так Ви на форумі не перший день.Якщо вже більшість ці написи зацепили і тенденція йде до їх процвітання,то потрібно було якось морально бути готовим,що "сюрприз" в будь-який момент може прилетіти.
Чи Ви думали,що це десь там далеко,а Вас це мине?
Не думав ) але неочікувано ось і все)
У вас после сноса тоже такой игривый будет
Надіюсь на це

А судья тебе ещё привет не говорит ?))
Были только тети....а вот наконец-то попал мальчик.. с ним еще не познакомилась..но в понедельник пойду...сегодня опоздала...а встреча у меня с ним у вересни?

Barskiy, Як на мене, якщо ви вже надумали їхати за кордон ( тобто у вас все сплановано ) - то їдьте з Богом.
Я так розумію, що у вас на даний момент офіційного доходу нема і вираховувати з вас просто немає можливості.
Отже ВП просто зависне в повітрі і буде чекати. Приїдете назад з грошима - тоді і займетесь зносом ВП.

Barskiy, Як на мене, якщо ви вже надумали їхати за кордон ( тобто у вас все сплановано ) - то їдьте з Богом.
Я так розумію, що у вас на даний момент офіційного доходу нема і вираховувати з вас просто немає можливості.
Отже ВП просто зависне в повітрі і буде чекати. Приїдете назад з грошима - тоді і займетесь зносом ВП.
Скоріш всього ! Дякую вам завжди попадаю на ваші коментарі у вас добре почуття гумору?
А вы думаете я вот это очікувала???
Та напевно ніхто не очікував але це те що мало статися.. переборимо
Были только тети....а вот наконец-то попал мальчик.. с ним еще не познакомилась..но в понедельник пойду...сегодня опоздала...а встреча у меня с ним у вересни?
Ще зовсім трохи ??

Скоріш всього ! Дякую вам завжди попадаю на ваші коментарі у вас добре почуття гумору?

Та напевно ніхто не очікував але це те що мало статися.. переборимо

Ще зовсім трохи ??
Да хотелось раньше....ну мальчик скащал надо подождать?

Як ми знаємо Алекси штампують написи регулярно. Цікаво чи всим підряд? Чи є хто з просрочкою в них більше року і без напису? Напишіть одразу тіло кредиту і офіційно працюєте чи ні.

Як ми знаємо Алекси штампують написи регулярно. Цікаво чи всим підряд? Чи є хто з просрочкою в них більше року і без напису? Напишіть одразу тіло кредиту і офіційно працюєте чи ні.
Є і такі....я точно знаю.... але від них я вже його отримала?

1. Почти полтора года
2. 2500
3. Нет

больше двух лет! офиц.не работаю !тело не помню точно где то 3-4 косаря

Тело 6000, просрочка полтора года, офф работаю, надписи нету

Більше року... Не було. Покрайній мірі на пошту по ПМЖ нічого не приходило...)

Півтора року, тіло 2500, працюю офіційно. Поки, що чекаю

Назад
Угорі