Виконавчий напис Алекс Кредит

• Автор теми Автор теми Zhenya Barskiy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 9K
От дякую за пораду Ну ви розумієте тільки все почало утихати все норм якось життя налагоджується а тут на тобі я зараз в такому шоці що незнаю..

А як їх знайти?
выдыхайте)) суд это не страшно и не больно)))
если сами не разбираетесь найдите юриста, и тогда вообще бегать никуда не придется

Не переживайте,Ви там такі вже не перший☹
Пальцем на Вас ніхто там тикати не буде.
Та знаю.. але розумієте я до цього чомусь морально не готовий зараз цей напис Вибиває з колії

выдыхайте)) суд это не страшно и не больно)))
если сами не разбираетесь найдите юриста, и тогда вообще бегать никуда не придется
Вони зараз дох**а беруть а я зовмім на мілі ну це таке головне знайти юриста..
Охранники даже уже темтературу не меряют?
Ого оце новина??

От дякую за пораду Ну ви розумієте тільки все почало утихати все норм якось життя налагоджується а тут на тобі я зараз в такому шоці що незнаю..

А як їх знайти?
Да вот недавно была полистайте

Та знаю.. але розумієте я до цього чомусь морально не готовий зараз цей напис Вибиває з колії
Перший раз всі морально не готові,та й другий-третій... написи теж з колії вибивають...

Вони зараз дох**а беруть а я зовмім на мілі ну це таке головне знайти юриста..

Ого оце новина??
Так они меня уже узнают...думают наверно юристом работаю?
Трози пізніше.. обов'язково я зараз дуже переживаю перемішалось все якось не по собі..
Чего переживать??? Вдохнул-выдохнул и вперед

Перший раз всі морально не готові,та й другий-третій... написи теж з колії вибивають...
Та да я з вами згідний але якось дуже не очікувано... хоча були до того листи від алекса що зробим напис

Мені б ваш настрій було б ок)
Так они меня уже узнают...думают наверно юристом работаю?

Чего переживать??? Вдохнул-выдохнул и вперед
Відчутно більше. Такі кошти хіба що за консультацію.
Я ж кажу не орієнтуююсь в цьому зовсім

Та да я з вами згідний але якось дуже не очікувано... хоча були до того листи від алекса що зробим напис
Ну так Ви на форумі не перший день.Якщо вже більшість ці написи зацепили і тенденція йде до їх процвітання,то потрібно було якось морально бути готовим,що "сюрприз" в будь-який момент може прилетіти.
Чи Ви думали,що це десь там далеко,а Вас це мине?

Та не скажите зато не скучно.как это дело укрепляет уже пофиг иммунитет вырабатывается

Назад
Угорі