Виконавче провадження: як проходить списання коштів?

• Автор теми Автор теми vadimas2011
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 5K
Доброго дня. Т.б якщо заява була надіслана два дні тому на часткове розблокування, але відповіді ще від виконавця не було, то з рахунку можуть зняти тільки суму що перевищує 14 200 ?? ( якщо на рахунку 17000 то зняти можуть тілки 2800) Вірно???
Вітаю.
Якщо немає винесеної постанови про визначення рахунку видатковим від виконавця, то можуть і всю в межах провадження.
Вже таке було на форумі. Людина надсилала заяву а виконавець спочатку відправляв платіжну інструкцію на списання коштів, а потім постанову на розблокування.

Вітаю.
Якщо немає винесеної постанови про визначення рахунку видатковим від виконавця, то можуть і всю в межах провадження.
Вже таке було на форумі. Людина надсилала заяву а виконавець спочатку відправляв платіжну інструкцію на списання коштів, а потім постанову на розблокування.
Не підкажете як швидко повинні розглянити запит??? Буду сподіватись що другий раз за місяць не буде спимувати :-) А там хто його зна. Дякую

Не підкажете як швидко повинні розглянити запит??? Буду сподіватись що другий раз за місяць не буде спимувати :) А там хто його зна. Дякую
Якщо ви про виконавця - в нього два дня на винесення постанови від моменту отримання ним відповідної заяви від вас.
А яким чином він надішле цю постанову в банк ( чичерез систему обміну чи укрпоштою ) і як швидко ваш банк то опрацює - це питання "з галочкою".
В мене все було дуже швидко. Надіслав електронкою виконавцю, він після отримання буквально за годину півтори віиніс постанову і через декілька хвилин
монобанк мене повідомив про розблокування.

20% з усіх доходів після оподаткування.

Там не має значення.
Арештувати можуть навіть по провадженню за 5000
Навіть можуть реалізацію майна (десь про таке чув))) на суму в 6000 зробити, якщо цього буде дуже прагнути стягувач і то буде майно, яке не підпадає в список заборонених для стягування.

В мене по провадженням були відносно невеликі суми ( 25 - 40 ) тис... але то борги 2019 року, тож всетаки трішки інші гроші були.
Це так, думаю це такий собі варіант часних кредиторів)

Якщо ви про виконавця - в нього два дня на винесення постанови від моменту отримання ним відповідної заяви від вас.
А яким чином він надішле цю постанову в банк ( чичерез систему обміну чи укрпоштою ) і як швидко ваш банк то опрацює - це питання "з галочкою".
В мене все було дуже швидко. Надіслав електронкою виконавцю, він після отримання буквально за годину півтори віиніс постанову і через декілька хвилин
Благодарю

Підкажіть будь-ласка чи можуть дізнатися на роботі про виконавче провадження? Працюю в державній установі зарлата мінімальна. Програла суд з ЄАПБ грошей немає взагалі щоб платити їм. Тому думаю чого очікувати

Підкажіть будь-ласка чи можуть дізнатися на роботі про виконавче провадження? Працюю в державній установі зарлата мінімальна. Програла суд з ЄАПБ грошей немає взагалі щоб платити їм. Тому думаю чого очікувати
Не можуть а обов"язково дізнаються.
Найперше за що береться виконавча - за офіційні доходи.
Надсилають вик. листа з вимогою на списання 20% з оф. доходу бугалтерам/работодавцю.

Не можуть а обов"язково дізнаються.
Найперше за що береться виконавча - за офіційні доходи.
Надсилають вик. листа з вимогою на списання 20% з оф. доходу бугалтерам/работодавцю.
Це погано. Але бучу іншого виходу немає. В суді захищалась з юристом з форуму але районний суд навіть не прийняв до уваги відзив та заперечення. А сума не маленька 31000 + судовий збір

Я в тому сенсі, що за борги в мфо рідко доходе до реалізації, а ось типу с частними кредиторами частенько таке буває
Частині кредитори навряд щоб ходили до виконавців. Вони навіть в суд не подають,у них інші методи. А під реалізацію може попасти все що завгодно з того,що не заборонено ,як написали вище. І при боргах в МФО і в банках,і при любих сумах боргу,теж чула за 6000 боргу))). Виконавчий лист має бути виконано виконавцем і він зробить все,щоб якнайшвидше заробити свої гроші,а якщо стягувач ще й вимагає,то прям дуже швидко.
Хіба що боржник везунчик і ніхто не купить те що виставлено на торги...

Це погано. Але бучу іншого виходу немає. В суді захищалась з юристом з форуму але районний суд навіть не прийняв до уваги відзив та заперечення. А сума не маленька 31000 + судовий збір
Апеляція?

Частині кредитори навряд щоб ходили до виконавців. Вони навіть в суд не подають,у них інші методи. А під реалізацію може попасти все що завгодно з того,що не заборонено ,як написали вище. І при боргах в МФО і в банках,і при любих сумах боргу,теж чула за 6000 боргу))). Виконавчий лист має бути виконано виконавцем і він зробить все,щоб якнайшвидше заробити свої гроші,а якщо стягувач ще й вимагає,то прям дуже швидко.
Хіба що боржник везунчик і ніхто не купить те що виставлено на торги...
Ну тут так, але це ж в основному якщо зовсім забити на вп, але знов ж таки виконавці різні бувають

От над цим теж думаю чи варто? Чи не витрачу я кошти а всеодно прийдеться віддавати всю суму
Ну тут вже залежить від вашого юриста я так думаю.
Це він мав би вам надати свої поради як фахівця чи варто чи ні.

Вітаю, у мене питання на тему, що і у автора теми.
Підкажіть будь ласка. Хто такий виконавець що буде знімати гроші з рахунків? Це якісь представник судової влади?
У мене буде з ним зв'язок, щоб наприклад контролювати суму яку він зняв, і скільки залишилось? Якщо я згоден виплачувати частинами суму, яку призначив суд. (суду ще не було)

Вітаю, у мене питання на тему, що і у автора теми.
Підкажіть будь ласка. Хто такий виконавець що буде знімати гроші з рахунків? Це якісь представник судової влади?
У мене буде з ним зв'язок, щоб наприклад контролювати суму яку він зняв, і скільки залишилось? Якщо я згоден виплачувати частинами суму, яку призначив суд. (суду ще не було)
Доброго дня.
Виконавча служба - це орган мін'юсту який виконує функцію примусового виконання рішення суду. Або іншого виконавчого документа накшталт напису нотаріуса як це було раніше.
Для зв'язку з ними є електронна пошта і телефон, який вказуватиметься в АСВП, Дія...
Щодо виплат частинами - це вже як з ним домовитесь.

Щодо виплат частинами - це вже як з ним домовитесь.
Дякую за відповідь. А сплачувати я можу на рахунок виконавця, чи просто можна кидати на свою заблоковану картку, щоб він списував?

Назад
Угорі