Виконавче провадження: як проходить списання коштів?

• Автор теми Автор теми vadimas2011
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 5K
в мене було 5 виконавчих. Ці 5 виконавчих я закрив поступово за 2 роки.. В мене зп 40% була готівкою, і 60% на карту. Нічого, вижив.
По ВНН чи рішення суду? Я мала 7 . Теж було 60 відс на карту...

Доброго дня, підскажіть будь_ласка, сьогодні відкрили виконавче провадження, чи здійснюється оплата частинами, в дії не дає це зробити, там повна оплата. Взагалі можлива оплата частинами, і який механізм. Дякую

Доброго дня, підскажіть будь_ласка, сьогодні відкрили виконавче провадження, чи здійснюється оплата частинами, в дії не дає це зробити, там повна оплата. Взагалі можлива оплата частинами, і який механізм. Дякую
На реквізити виконавця з вказанням призначення платежу .

Якщо Ви хочете сплачувати самостійно, то переказуйте на реквізити виконавця. Їх можна знайти https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors. В дії берете ідентифікатор і номер провадження. Обов'язково вказуйте в призначенні платежу "оплата по ВП № *****"

Доброго дня.
Якщо ви офіційно працевлаштовані, то швидше за все будуть знімати із зп 20%.
Якщо ні, то як вам буде зручно і потрібно.
Тобто у вас немає прям фіксованої суми до сплати. Вірніше вона є - сума по провадженню.
А як ви її закриєте - відразу одним платежем чи 10/20/30 частинами, це вже залежить від ваших можливостей і потреби якнайшвидше закрити провадження.

Заявление на видатний рахунок сегодня же напишем и завтра отправим по почте (у мужа паспорт старого образца, поэтому с ЭЦП не получится), ну это пока дойдёт, ещё и банк ПУМБ, видимо, суперзаторможеный ибо он даже исполнителю три недели ответ слал. А эту зарплату реально как-то спасти? Я мужу написала, чтоб шёл в бухгалтерию и договаривался, чтоб на руки дали, а с этими 20 процентами тогда что делать?
Кстати, мне этот же исполнитель счета заблокировал, но деньги не списал, так они и долежали до разблокировки. Но может потому, что у меня социалка там?
Можете попробовать отсканировать ( сделать фото заявления) написанного от руки и отправить исполнителю на электронную почту ( у меня гос исполнитель, то заявление принял).

Доброго дня.
Якщо ви офіційно працевлаштовані, то швидше за все будуть знімати із зп 20%.
Якщо ні, то як вам буде зручно і потрібно.
Тобто у вас немає прям фіксованої суми до сплати. Вірніше вона є - сума по провадженню.
А як ви її закриєте - відразу одним платежем чи 10/20/30 частинами, це вже залежить від ваших можливостей і потреби якнайшвидше закрити провадження.
Дякую, всім за відповідь, так працюю офіційно, зп приходить на картку, я так розумію 20 відсотків буде знімати автоматом, чи буде якесь сповіщення (лист) на підприємство, де я працюю?

Если есть приват 24 - можете оттуда вытянуть реквизиты на оплату и актуальную сумму. У меня Дия уже второй месяц не обновляет остаток по ВП ( фактический остаток 8т, а Дия показывает 13,5т)

Дякую, всім за відповідь, так працюю офіційно, зп приходить на картку, я так розумію 20 відсотків буде знімати автоматом, чи буде якесь сповіщення (лист) на підприємство, де я працюю?
Лист обов"язково прийде вашій бугалтерії від виконавця.

Можно.
Я все відправляв на Електронку.
Але якщо на електронку, заява має бути підписана вашим електронним підписом (КЕП).

Звичайно
Таке питання, мені довбаний аліекспресс повернув гроші, оскільки вони відмінили покупку. То все, вважається що карта просрана чи це нічого страшного?

Таке питання, мені довбаний аліекспресс повернув гроші, оскільки вони відмінили покупку. То все, вважається що карта просрана чи це нічого страшного?
Я думаю в разі чого виконавцю можно пояснити що це за транзакція/повернення.
Такі повернення можуть бути в будь якому супермаркеті.

Я думаю в разі чого виконавцю можно пояснити що це за транзакція/повернення.
Такі повернення можуть бути в будь якому супермаркеті.
Так, в мене там написано, що це алік. Якщо будуть якісь питання, то покажу чек😅 дякую, заспокоїли, бо вже думала бігти робити нову карту)

А можна питання (про всяк випадок, бо шось теплові мережі почали писати про судову справу): якщо картка для виплат, на неї приходить зп, але крім зп ще різні надходження...як в цьому випадку? 20% від доходів? всі надходження вважаються доходами? чи як? Дякую за відповіді.

А можна питання (про всяк випадок, бо шось теплові мережі почали писати про судову справу): якщо картка для виплат, на неї приходить зп, але крім зп ще різні надходження...як в цьому випадку? 20% від доходів? всі надходження вважаються доходами? чи як? Дякую за відповіді.
20% від всіх офіційних доходів, а те що вам хтось там за щось перераховує не вважається офіційним доходом.
І 20% буде відраховувати работодавець/бухгалтерія, а на картку вже падатиме залишок.
І от цей залишок виконавча так само може списати під нуль в межах провадження.
Щоб цього не сталось, потрібно виконавцю відправити заяву на визначення цього рахунку видатковим.
Тоді вам буде доступно 14200грн на місяць з цього рахунку. Все що зайде вище цієї суми, може і швидше за все що таки буде, списане.

20% від всіх офіційних доходів, а те що вам хтось там за щось перераховує не вважається офіційним доходом.
І 20% буде відраховувати работодавець/бухгалтерія, а на картку вже падатиме залишок.
І от цей залишок виконавча так само може списати під нуль в межах провадження.
Щоб цього не сталось, потрібно виконавцю відправити заяву на визначення цього рахунку видатковим.
Тоді вам буде доступно 14200грн на місяць з цього рахунку. Все що зайде вище цієї суми, може і швидше за все що таки буде, списане.
так а якщо на картку заходить не тільки зп, вона не вважається зарплатною? тоді не діє норма про 14200? сподіваюсь, звісно, що мені це не знадобиться...

Yanulya, краще інші надходження нехай вам скидають не на вашу карту.
Можливо чоловіка, мами і т.п.
Так буде краще в любому випадку.

Yanulya, краще інші надходження нехай вам скидають не на вашу карту.
Можливо чоловіка, мами і т.п.
Так буде краще в любому випадку.
та зрозуміло тепер... але шо є то є: поки крім зп є і інші надходження

Назад
Угорі