Виконавче провадження: як проходить списання коштів?

• Автор теми Автор теми vadimas2011
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 106
  • Перегляди Перегляди 5K
так а якщо на картку заходить не тільки зп, вона не вважається зарплатною? тоді не діє норма про 14200? сподіваюсь, звісно, що мені це не знадобиться...
14200 діє коли ви любий рахунок визначаєте видатковим.

так а якщо на картку заходить не тільки зп, вона не вважається зарплатною?
Так, не вважається.
тоді не діє норма про 14200? сподіваюсь, звісно, що мені це не знадобиться...
Ми говорим про різні речі.
Я вам пишу про видатковий а не зарплатний рахунок.
Зарплатний можно взагалі повністю розблочити, тобто зняти арешт і відповідно будь-які обмеження. Тільки за умови що на нього не заходить і не заходило тривалий час ніяких інших коштів.
А видатковий рахунок, це рахунок який передбачено законодавством в таких випадках на часткове зняття обмежень в сумі 14200/міс.
І цим рахунком може бути будь-який рахунок, в т.ч і зарплатний.

З 1 січня 25 року така сума буде доступна кожного місяця, я так розумію. Якщо до 1.01 не підвищать мінімалку

З 1 січня 25 року така сума буде доступна кожного місяця, я так розумію. Якщо до 1.01 не підвищать мінімалку
Все вірно.
Сума 14200 діятиме весь рік до 01.01.2025.
Тому що в їхньому де**льному законі прописано "2 МЗП станом на 01.01.2024"...

Все вірно.
Сума 14200 діятиме весь рік до 01.01.2025.
Тому що в їхньому де**льному законі прописано "2 МЗП станом на 01.01.2024"...

Так,я пам'ятаю ,обговорювали після 1 квітня,коли мінімалка підвищилась до 8к,і всі чекали,що доступна сума збільшиться...☹️

Виконавче провадження: як проходить списання коштів?​

Безпощадно. В рамках чынного законодавства.

У мене наївне питання 🥹
Чи можна домовитись с виконавцем, щоб він не блокував картки, а ти йому на рахунок кожного місяця переказуєш частину суми боргу

У мене наївне питання 🥹
Чи можна домовитись с виконавцем, щоб він не блокував картки, а ти йому на рахунок кожного місяця переказуєш частину суми боргу
Можна, якщо виконавець попадеться людяний і піде вам на зустріч.

Добрый день! Частный исполнитель отправил исполнительный лист мужу на работу, уже и получили там его, и тут внезапно сегодня заблокировали зарплатную карту и в АСВП я увидела платёжную инструкцию в этот банк. Я правильно понимаю, это значит, что когда придёт зарплата на карту, банк всё спишет под ноль, невзирая на исп.лист?
Вчера списали с этой арестованной карты несчастные 10 грн и разблокировали, что за чудеса... служба поддержки ПУМБ сначала ответила, что ареста на карте нет, потом когда я возмутилась, что это было - дословно:"Кошти списано в межах залишку на вечір 22/08/2024 і блок зг.ПІ закрили." Интересно, что теперь? Ждать следующей платёжной инструкции? Сейчас карта вроде как в порядке. На работе не удалось договориться о выдаче налом, единственное чем могут помочь- задержать зп. Но тогда получается и 20 процентов исполнителю не пойдут🤷‍♀️ он начнёт нервничать и творить всякие нехорошие вещи😵 Пока карта не арестована, я ведь не могу заяву на 14200 написать? А как она может быть не арестована, если постановление про арест было и банк явно его получил? Или может быть всё-таки ещё не получил?🤔 а обработал только ПИ, а арест окончательный будет позже?

Вчера списали с этой арестованной карты несчастные 10 грн и разблокировали, что за чудеса... служба поддержки ПУМБ сначала ответила, что ареста на карте нет, потом когда я возмутилась, что это было - дословно:"Кошти списано в межах залишку на вечір 22/08/2024 і блок зг.ПІ закрили." Интересно, что теперь? Ждать следующей платёжной инструкции? Сейчас карта вроде как в порядке. На работе не удалось договориться о выдаче налом, единственное чем могут помочь- задержать зп. Но тогда получается и 20 процентов исполнителю не пойдут🤷‍♀️ он начнёт нервничать и творить всякие нехорошие вещи😵 Пока карта не арестована, я ведь не могу заяву на 14200 написать? А как она может быть не арестована, если постановление про арест было и банк явно его получил? Или может быть всё-таки ещё не получил?🤔 а обработал только ПИ, а арест окончательный будет позже?
У Вас борг по ПУМБ? Можливо,це було якесь внутрішні блокування,а не по постанові виконавця. Поговоріть з виконавцем. А зарплату можна перевести на Укрпошту. Будете отримувати поштовим переказом.
Пишете заяву на ім'я керівника і вказуєте закон,згідно якого може е отримувати зарплату в такий спосіб.

У Вас борг по ПУМБ? Можливо,це було якесь внутрішні блокування,а не по постанові виконавця. Поговоріть з виконавцем. А зарплату можна перевести на Укрпошту. Будете отримувати поштовим переказом.
Пишете заяву на ім'я керівника і вказуєте закон,згідно якого може е отримувати зарплату в такий спосіб.
Долг не по ПУМБ. Это точно был арест, было написано на карте "доступ обмежено", в подробностях информация про арест по ВП. Загадка только, куда он делся? Зачем мне разговаривать с исполнителем? Ну скажет он мне:" Отдай долг и спи спокойно", это я в принципе и сама знаю) было бы чем отдавать... Тем более, это мужа ВП, по своему ВП я решала вопросы по электронной почте.
Насчёт почты, есть такой вариант, но в нашем населённом пункте нет отделения ПУМБа, то есть это будет долгая история с переводом. А З/П уже на следующей неделе) Но не исключено, что придётся воспользоваться именно этим вариантом...

Долг не по ПУМБ. Это точно был арест, было написано на карте "доступ обмежено", в подробностях информация про арест по ВП. Загадка только, куда он делся? Зачем мне разговаривать с исполнителем? Ну скажет он мне:" Отдай долг и спи спокойно", это я в принципе и сама знаю) было бы чем отдавать... Тем более, это мужа ВП, по своему ВП я решала вопросы по электронной почте.
Насчёт почты, есть такой вариант, но в нашем населённом пункте нет отделения ПУМБа, то есть это будет долгая история с переводом. А З/П уже на следующей неделе) Но не исключено, что придётся воспользоваться именно этим вариантом...
Коли я отримувала зарплату на Укрпошті,то в моєму місті теж не було відділення Укргазбанк. Перевод грошей проходить онлайн,по електронних відомостях. А виконавець розкаже чи арештовував він ту карту чи ні і не буде загадок ,але ж то Ваша справа,говорить чи ні,вірніше чоловіка.

Назад
Угорі