Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У нас появилась сваха?*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Кому що.У нас появилась сваха?
СваХУ нас появилась сваха?

А ти всім допомагаєш?Кому що.
Не треба воно тобіА ти всім допомагаєш?
Весь їх маркетінг :
![]()
Я читаю...и хорошо что нашла этот сайт,но много ли "чоловіків" до мыслей о суициде довели???Можете конечно посмеяться,поёрничать...но я расплакалась прочитав посты выше...может и не права о статистике)))Но блин обидно то как...Lady.sytnik, Почитайте трохи форум. Тут такі "чоловіки" були, такі істерики влаштовували, що вся Ваша теорія лусне.
Не треба воно тобі
Розумію Ваші почуття але Ви самі писали, що головне зараз вижити. Я із Запоріжжя, якщо щосьЯ читаю...и хорошо что нашла этот сайт,но много ли "чоловіків" до мыслей о суициде довели???Можете конечно посмеяться,поёрничать...но я расплакалась прочитав посты выше...может и не права о статистике)))Но блин обидно то как...
Чему быть,того не миновать...пришлют писульку свою,отправлю обратно с надписью что своими действиями они "шкодять довкіллю"Розумію Ваші почуття але Ви самі писали, що головне зараз вижити. Я із Запоріжжя, якщо щось
А такий варіант ,щоб взагалі не звертати увагу на писульку?Чему быть,того не миновать...пришлют писульку свою,отправлю обратно с надписью что своими действиями они "шкодять довкіллю"сейчас чек не во всех банкоматах допросишься.
Я шучу конечно)Но вариант конечно не плохой,намекнуть что они "шкідники")А такий варіант ,щоб взагалі не звертати увагу на писульку?
РозбійникиЯ шучу конечно)Но вариант конечно не плохой,намекнуть что они "шкідники")
Багато уваги для них,взагалі то алгоритм поведінки з МФО давно розроблений. Залишається тількі слідувати йому. Давати їм якусь відповідь,чи щось доводити- це собі дорожчеЯ шучу конечно)Но вариант конечно не плохой,намекнуть что они "шкідники")
Люди час від часу знову починають видумувати колесоБагато уваги для них,взагалі то алгоритм поведінки з МФО давно розроблений. Залишається тількі слідувати йому. Давати їм якусь відповідь,чи щось доводити- це собі дорожче
Чи велосипед....Люди час від часу знову починають видумувати колесо
Совість мучить?сегодня кредит плюс прислали что я не добросовестный плательщик
Нормальне, щасливе, довге життячто ждет меня в переди
Не було, нема, не будеА вот интересует, было ли у кого то, похожие сомнения по началу? Когда только решили не платить?
А от вже брати ніде,ніхто з знайомих не дає в борг,все що можна продано. А платити все одно потрібно,ну це якщо вибрати позицію платити. Все одно колись прийде той момент,коли нічого не залишиться. Така ціль у МФО,залишити людину без нічого,якби тількі платили їм гроші. Чи можливо краще зараз розпочати нове життя,довге і щасливе,як Вам написали раніше...Всем доброе утро! И так… сегодня кредит плюс прислали что я не добросовестный плательщик и они передают мои данные в бки….остальные пока просто пишут смс « сплатити долг». Я вчера весь день сидела на форуме, читала информацию как и что… и вот на вечер, поймала себя на мысли « а правильно ли я делаю… а что будет дальше…» прям в какой то момент, прям не то что страх, а руки опустились от незнания и беспокойства, что ждет меня в переди… но, слава богу, в головешке таки есть серое вещество и осознание того, что лучше пережить это, чем из долга в долг лезть и платить этим шарагам необоснованно. А вот интересует, было ли у кого то, похожие сомнения по началу? Когда только решили не платить?