Всем привет! И буду благодарна всем кто ответит!)

• Автор теми Автор теми Alina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 216
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
  • Подобається
Реакції: lyci
Dusha, нет, не в курсе

номер Артура? Пишите, конечно. Страна должна знать своих героев)
+380731778180

+380731778180

Кстати ,в договоре в п.8 четко написано об реструктуризации .Но я к ним три раза обращалась и они мне отказали .А сейчас меня вообще продали .Я вот никак не пойму их логику .

+380731778180

+380731778180

Кстати ,в договоре в п.8 четко написано об реструктуризации .Но я к ним три раза обращалась и они мне отказали .А сейчас меня вообще продали .Я вот никак не пойму их логику .
Бо в них її просто немає, цим мерзотам недано. Коли тільки почалась просрочка звониш, пишеш дайте реструктурізацію так ні тільки кили відсотки набіжать захмарні. Господи як їх хочиться обізвати всіма поганими словами які тільки існують, і також позвонити його(її) батькам і розповізти яку мерзотину вони сотворили.

+380731778180

+380731778180

я тоже не понимаю логику этих мфо.звонки,угрозы бешеный процент,потом продают за копейки.А ведь можно идти людям на уступки и общатся по человечески и тогда люди бы выплачивали....

Через кассу банка или через терминал, чтобы чек у вас был, оплатите гривен 5. Это на крайний случай алиби, если суд будет, хотя его не будет )

Так же напишите заказным письмом на их юр адрес обращение с разъяснением, почему нет оплаты и копию сделайте себе

Эх, щас большинство девушек не правильно поймут "у кого за 30" ))
спасибо,после праздника напишу

не кто не в курсе чей номер 0673658717,0673658207?

я тоже не понимаю логику этих мфо.звонки,угрозы бешеный процент,потом продают за копейки.А ведь можно идти людям на уступки и общатся по человечески и тогда люди бы выплачивали....
значит много таких кто платит

Ось я поки не знайшов цей форум - рік вірив всім їх словам, смс...
Зразу ж оплачував штрафи, пені. Брав інші кредити на перекриття, позичав в знайомих - все це привело в боргову яму, в купу викинутих грошей на вітер.
Маю вищу освіту, а був таким дураком.

А що вже казати про людей у яких середня освіта (ні в якому разі не ставлю себе вище когось), які вірять всьому, що говорять по телефону і смс.
Які просто не обізнані в правових аспектах всього цього... Але цьому настає кінець, форум допоможе всім. Зараз нас тисяча, а скоро буде 10тисяч, 100тисяч.

У меня 30 займов и уже по всех печалька.Пока на свободе. Правда контор 10 пугали уголовкой. За месяц прострочек позор в соцсетях пережила ,из всех родственников разговаривает со мной только мама, она еще и очень морально подерживает и пишет письма куда только можно ,также когда ей скучно звонить
А почему Вы соц сети не закрыли или не удалили? или они куда то конкретно писали?

Ось я поки не знайшов цей форум - рік вірив всім їх словам, смс...
Зразу ж оплачував штрафи, пені. Брав інші кредити на перекриття, позичав в знайомих - все це привело в боргову яму, в купу викинутих грошей на вітер.
Маю вищу освіту, а був таким дураком.

А що вже казати про людей у яких середня освіта (ні в якому разі не ставлю себе вище когось), які вірять всьому, що говорять по телефону і смс.
Які просто не обізнані в правових аспектах всього цього... Але цьому настає кінець, форум допоможе всім. Зараз нас тисяча, а скоро буде 10тисяч, 100тисяч.
Народу прибавляется большими темпами.Сколько в день прибавляется?

А почему Вы соц сети не закрыли или не удалили? или они куда то конкретно писали?
ФС удалила ,а однокл. и ВК не успела . Я туда и не заходила .Знакомые дзвонили ,что Иван Коляда в них просил для меня помощи .Я всем отвечаю ,что мне мои долги жить не мешают и ,что совесть меня абсолютно не мучает ,только жаба давит ,что почти два года кормила этих ypoдoв .

не кто не в курсе чей номер 0673658717,0673658207?
да какая разница?они мне все на одно лицо.Биомусор,который нужно отправлять на донбасс за пайку рыть окопы и разбирать завалы.

У меня 30 займов и уже по всех печалька.Пока на свободе. Правда контор 10 пугали уголовкой. За месяц прострочек позор в соцсетях пережила ,из всех родственников разговаривает со мной только мама, она еще и очень морально подерживает и пишет письма куда только можно ,также когда ей скучно звонить
Я не одна такая...

Я не одна такая...
І це дуже страшно ,що багато людей в такій борговій ямі ,а наша влада робить вигляд ,що в нас все чудово .
Я думала ,що я одна така ,а коли я попала на цей сайт ,то перша моя думка була ,що краще я була б одна така.Але ще страшніше ,що всі родичі відвернулися .Але я на них не держу обіду ,хай краще на моєму прикладі вони не зв'язуються з МФО ,а ті хто тільки почав залазити у кредитне рабство на моєму прикладі вчасно зупинятися ,а не так пізно як я .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі