Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Егроши/топ1 - 99.9%По просрочкам, егроши, топ1, финбар, май кредит, клик кредит, Монто. Первые три самые настойчивые.
Это не важно.Не давал разрешение приложению на использование контактов.
Але ставили додаток?Не давал разрешение приложению на использование контактов.
ДаАле ставили додаток?
Ну то я вас "вітаю". Це практично стовідсотково єгроші чудять.
Ужас, были у них и больше просрочки. Но до такого не доходилоНу то я вас "вітаю". Це практично стовідсотково єгроші чудять.
Всё когда-нибудь бывает в первый раз...)))Ужас, были у них и больше просрочки. Но до такого не доходило
Они нервные в последнее время стали)Ужас, были у них и больше просрочки. Но до такого не доходило
Они очень конченные вам не повезло, я ставила тоже их додаток, но с ними покончено конечно!Ужас, были у них и больше просрочки. Но до такого не доходило
В мене це єдине МФО, де я оплатив всі їх "хотєлки", аби лиш відстали. Добре, хоч сума була не сильно велика.Они очень конченные вам не повезло, я ставила тоже их додаток, но с ними покончено конечно!
Надеюсь на днях тоже решу с ними вопрос.Они очень конченные вам не повезло, я ставила тоже их додаток, но с ними покончено конечно!
Они на списание не идут?В мене це єдине МФО, де я оплатив всі їх "хотєлки", аби лиш відстали. Добре, хоч сума була не сильно велика.
Вроді, потім продають колекторам, і з ними можна домовитися, але мене так сильно задовбали, що я того не дочекався і заплатив х2 тіла з 4тис.Они на списание не идут?
Мне нет, я когда сравнила их с битами сразу поняла, надо платить пооссрочки не было я перезанять смогла и заплатила и попросила блок)Надеюсь на днях тоже решу с ними вопрос.
Они на списание не идут?
биткапиталТелефонують мамі наче з мого номера, мені телефону вали наче з номером чоловіка з погрозами оплати боргу. Бикували на кацапській мові.
Може в когось були схожі ситуації. Може хтось знає, що за МФО чи колектори таке роблять
Точно такая же ситуация. Но биткапитал у меня нет. Есть топ1 и эгроши думаю кто-то из них.Телефонують мамі наче з мого номера, мені телефону вали наче з номером чоловіка з погрозами оплати боргу. Бикували на кацапській мові.
Може в когось були схожі ситуації. Може хтось знає, що за МФО чи колектори таке роблять.
І який вихід з цієї ситуації?Точно такая же ситуация. Но биткапитал у меня нет. Есть топ1 и эгроши думаю кто-то из них.
закрывать кредиты.І який вихід з цієї ситуації?