Все сумно, дуже сумно

• Автор теми Автор теми Olesiaf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K
Ви праві, мені дуже соромно що я так її підвела, просто є багато моментів коли мене просять сказати як є, я кажу як є, і вона плаче.. я знаю що я зробила погано, я знаю що я підірвала весь сімейний бюджет, но не можу нічого зробити щоб це полегшити... Я намагаюся робити все можливе, але маємо те що маємо..надіюсь вона мене колись пробачить..
Ладно, а куда деньги брали?

Понятно. Главная задача сейчас - это мама. Звонилки - то потом.Держитесь!
Та не за матір автор переживає,а за себе,що на цей раз їй вже мати від недовіри просто не допоможе і прийдеться автору йти працювати,щоб мати кошти на шикарне життя до якого вона звикла...

Та не за матір автор переживає,а за себе,що на цей раз їй вже мати від недовіри просто не допоможе і прийдеться автору йти працювати,щоб мати кошти на шикарне життя до якого вона звикла...
Я працюю на 2 роботах, і заробляю добре, проблема в тому що я набрала ЗП наперед, і не можу розгребсти

Ладно, всім вдячна за коментарі) йду думати як далі правильно зробити

В тому що я взяла ЗП наперід з двох робіт щоб гасити мфо, і цей місяць виходить голяком, про це я не подумала нажаль
:facepalm:
Я сподіваюся,що Ви хоч в знайомих не додумалися напозичатися на пролонгації?
сил більше немає шукати гроші щоб з того вилізти...
А чи варто?

Оказывается так можно было...лямчик "промандрувать"?
Та,я їх майже не лонгувала.Закривала,потім зразу брала,так,як дуже їм сподобалася,вони мені більше і більше давали :boast:
А,це була б не одна мандрівка :(

Який знайомий план Х?
Зате майже всюди VIP клієнт(((
Я,коли останній раз брала в Кешберрі,вони мені погодили 10.тис.Замість підтвердити,я нечаянно нажала відмовитися ? ,вони пишуть:Вас,не влаштовує сумма???Ми,даємо,Вам 11900.Самі дали,а я не розгубилася і взяла:luboff:?:boast:
Я,коли останній раз брала в Кешберрі,вони мені погодили 10.тис.Замість підтвердити,я нечаянно нажала відмовитися ? ,вони пишуть:Вас,не влаштовує сумма???Ми,даємо,Вам 11900.Самі дали,а я не розгубилася і взяла:luboff:?:boast:
Шкода,що,я іншим повіддавала :(

Предыдущие, я так понимаю мама закрыла. И если б не крыша, то и в 3-й раз бы так случилось. Вы ж на это и расчитывали, но форс-мажор внёс свои коррективы. Ну страшного ничего не случилось, просто наверное наконец-то поймёте, что за все в жизни надо платить или расплачиваться (сараев это не касается).
Ой вы как скажите я за 8 лет сама встряла по новой в это дерьмецо,за прошлый раз ещё с монивео не расплатилась....а с банками и остальными все пучком...и сама и шо...в этот раз с 2 сараими не имею отношения....так шо не факт,что третий раз не зайду....

Шкода,що,я іншим повіддавала :(
З Маніками взагалі прикол.Давали,давали,я навіть єнотів збирала,а тут бац і відмова.Я,їм в чаті і на гар.лінії мозок винесла,що вони не цінують своїх вірних клієнтів і т.д.,вони не видержали і дали мені 12тис. і все,більше я перестала бути їх клієнтом

Я мозахіст паходу?
Доброй ночи! А годиков вам сколько, что решились на третью ходку то?))))
З Маніками взагалі прикол.Давали,давали,я навіть єнотів збирала,а тут бац і відмова.Я,їм в чаті і на гар.лінії мозок винесла,що вони не цінують своїх вірних клієнтів і т.д.,вони не видержали і дали мені 12тис. і все,більше я перестала бути їх клієнтом
Это называется выклянчила, ага)))

Сумно. Даже сумно. И нам тоже, могли бы деньги с толком потратить)))

Назад
Угорі