- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я со Львовской области!Рада знакомству!Львів ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я со Львовской области!Рада знакомству!Львів ?
Моральная поддержка из Вас так себе...)Даже если в Деснянский подадут?
Надіємось на краще, але готуємось до гіршого?Моральная поддержка из Вас так себе...)
Воот. А человеку сумно. Очень сумно.Я как бы и не претендую на эту роль...![]()
Однозначно, Вы- очень последовательный человек. Третий раз на те же грабли - это принципиальная позиция!)Дуже вдячна вам за коментарі, от думаю як то краще розрулити тепер і так далі, пару дзвінків це не вироклиш би якось маму потім заспокоїти ??
Я мозахіст паходу?Однозначно, Вы- очень последовательный человек. Третий раз на те же грабли - это принципиальная позиция!)
Может быть. Удачи Вам в любом случае, и в деле ремонта крыши ( и той, и той)!Я мозахіст паходу?
Розрулите)))Дуже вдячна вам за коментарі, от думаю як то краще розрулити тепер і так далі, пару дзвінків це не вироклиш би якось маму потім заспокоїти ??
При слове крыша,я начинаю думать,что нафига я деньги на пролонгацию выкинула!А могла ...Может быть. Удачи Вам в любом случае, и в деле ремонта крыши ( и той, и той)!
Эх...Скорблю вместе с Вами.При слове крыша,я начинаю думать,что нафига я деньги на пролонгацию выкинула!А могла ...
Якщо мама працювала в прокуратурі, то принаймі вона повинна знати статті, якими мфошники лякають ( наприклад 190), і повинна розуміти що статті ККУ не мають ніякого відношення до кредитних відносин)) Також корисним для мами буде розділ для родичів на форумі, покажіть, розкажіть, поясніть)) це ж мама, вона завжди буде на вашій стороні))Дуже вдячна вам за коментарі, от думаю як то краще розрулити тепер і так далі, пару дзвінків це не вироклиш би якось маму потім заспокоїти ??
В мене маман просто колись працювала в прокуратурі, і вона до того всього зі страхом ставиться, бо через неї купа справ переходило і так далі ?
Угу☹При слове крыша,я начинаю думать,что нафига я деньги на пролонгацию выкинула!А могла ...
Ви праві, мені дуже соромно що я так її підвела, просто є багато моментів коли мене просять сказати як є, я кажу як є, і вона плаче.. я знаю що я зробила погано, я знаю що я підірвала весь сімейний бюджет, но не можу нічого зробити щоб це полегшити... Я намагаюся робити все можливе, але маємо те що маємо..надіюсь вона мене колись пробачить..Розрулите)))
Сподіваюсь,що в четверте Ви вже не наступите на ці граблі?
Автор,вибачте,але я таки свою думку висловлю:
Ви не за дзвінки матері переживаєте,а за те,що за Вас матір попередні рази платила,а Ви знову в це влізли...
Как - то я сомневаюсь, что третий снаряд в одну и ту же воронку маму сильно осчастливит.Якщо мама працювала в прокуратурі, то принаймі вона повинна знати статті, якими мфошники лякають ( наприклад 190), і повинна розуміти що статті ККУ не мають ніякого відношення до кредитних відносин)) Також корисним для мами буде розділ для родичів на форумі, покажіть, розкажіть, поясніть)) це ж мама, вона завжди буде на вашій стороні))
Уви, емоції беруть верх, і все перекреслює, нажальЯкщо мама працювала в прокуратурі, то принаймі вона повинна знати статті, якими мфошники лякають ( наприклад 190), і повинна розуміти що статті ККУ не мають ніякого відношення до кредитних відносин)) Також корисним для мами буде розділ для родичів на форумі, покажіть, розкажіть, поясніть)) це ж мама, вона завжди буде на вашій стороні))
Проблема не в тому,що Ви зробили погано,Ваша проблема в тому,що Ви це зробили не перший раз!!!я знаю що я зробила погано