Всё наследство перешло младшему сыну, законно ли это?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K
Або хіба якась приватизація... Важко зрозуміти ТС, та і здається що ТС не володіє інфою взагалі..

Трохи страшно стає,коли рідні починають ділити спадщину і

Дайте ответы на вопросы.
1. Возраст мужа.
2. У мужа есть инвалидность, пенсия?
3. Оформляли пай дарственной или после смерти свекрови? Через реестр недвижимости можно проверить брата вашего мужа, какое на нём есть имущество...
4. Свекр от своей части наследства отказывался?
5. Квартира покупалась свекрами в замужестве? Или дарственная от когото?
6. Пай земельный?
7. Когда умерла свекровь.
П.с. буквы бесплатные. Пишите полный ответ
1.39 років
. 2.немає
3. Да, на брата, мужа.
4 не знаю
5 в замужестве
6да
7. 3 года назад

Та ми взагалі з чоловіком, після смерті матері нічого не ділили. Все випливло втпадково. І не збиралися нічого до ділити
99%,що молодший син по п'яній ляпнув
Мабуть 100%

Та ми взагалі з чоловіком, після смерті матері нічого не ділили. Все випливло втпадково. І не збиралися нічого до ділити

Мабуть 100%
Заспокойтеся,поспіть,відпочиньте...утро вечора мудрее!

1.39 років
. 2.немає
3. Да, на брата, мужа.
4 не знаю
5 в замужестве
6да
7. 3 года назад
35 грн стоит витяг из реестра недвиги. Сайт Онлайн будинок юстиции. Для поиска нужен ецп...
Поиск по адресу (квартиру проверить) или по имени фамилии брата мужа.
Так будет вам понятно что куда и как ушло... Возможно решил поддернуть по пьяне. А возможно действительно дарственная... 70 грн не та сумма, что бы было дорого...

Свекор є прямий спадкоємець
Тобто свекор переоформив на молодшого сина
У меня умер папа и мама была его спадкоемцем(без завещания)оформляли на сестру и я отказывалась от наследства,и мне приходило письмо,уже точно не помню..от нотариуса,уведомление,о том,что я "отказалась"..Как то так...

35 грн стоит витяг из реестра недвиги. Сайт Онлайн будинок юстиции. Для поиска нужен ецп...
Поиск по адресу (квартиру проверить) или по имени фамилии брата мужа.
Так будет вам понятно что куда и как ушло... Возможно решил поддернуть по пьяне. А возможно действительно дарственная... 70 грн не та сумма, что бы было дорого...
Дякую
У меня умер папа и мама была его спадкоемцем(без завещания)оформляли на сестру и я отказывалась от наследства,и мне приходило письмо,уже точно не помню..от нотариуса,уведомление,о том,что я "отказалась"..Как то так...
Нам теж цікаво, як це без відмови зробили.

Дякую

Нам теж цікаво, як це без відмови зробили.
Якщо була ,,дарча" то тут відмови і не треба.
Якщо ні заповіту, ні дарчої, то спадок ділиться на всіх, хто претендує (мається на увазі ті, хто на момент смерті власника були прописані за цією ж адресою), і подали заяву на отримання спадку по закону.

Я мабуть в шоці, щось не правильно написала
Дивіться, є 2 сини.коли стало питання оформлення паю, оформили на молодшого.
Почему...? На основании чего...?
Та ми взагалі в шоці, це було озвучено 3 години назад(чоловік ще не в курсі)
Озвучено или документы есть... Вы видно чего то не знаете... и додумываете...

Останнє редагування:
1. По квартирі в реєстрі подивитись коли і на якій підставі відбувся перехід права власності
2. По паю, знайти на кадастровій карті, і безкоштовно подивитися витяг, там теж вказано останню реєстраційну дію

Назад
Угорі