Всё наследство перешло младшему сыну, законно ли это?

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 4K
Свекор є прямий спадкоємець
Тобто свекор переоформив на молодшого сина

Свекруха померла, сьогодні дізнаюся чисто випадково, що і квартира оформлена на молодшого сина , бо пай оформлений на нього. Я в шоці, бо якби він(брат чоловіка) не був випивший ми б і не знали. Правномірно це?
Пай и квартира разные вообще то оформления...
Значит оформлено и то и другое.
За квартиру не скажу,тут надо юрист. А пай какой? Может там МММ Лени Голубкова....
А я за земельный,по наивности думаю

Агилера, покійна залишила заповіт? зробила дарчу? чи нічого не оформляла, а після смерті молодший вступив у право спадщини?
Дивіться, є 2 сини.коли стало питання оформлення паю, оформили на молодшого.
та забудьте ви за той пай

Свекруха померла, сьогодні дізнаюся чисто випадково, що і квартира оформлена на молодшого сина , бо пай оформлений на нього. Я в шоці, бо якби він(брат чоловіка) не був випивший ми б і не знали. Правномірно це?
Ви документи бачили?Може він по п'яні таке ляпнув.

Тепер молодший заявив що коли оформляли пай і квартиру теж автоматично оформили..... бред

Тепер молодший заявив що коли оформляли пай і квартиру теж автоматично оформили..... бред
брєд. скоріше за все на нього зробили дарчу
або йому п'яному таке здалося)))

Короче, я хотіла дізнатися чи є.звязок з паєм і наслідством, все зрозуміла, для себе

Агилера, покійна залишила заповіт? зробила дарчу? чи нічого не оформляла, а після смерті молодший вступив у право спадщини?

та забудьте ви за той пай
Не. Стой. Что значит забудьте. Там вообще то идёт выплата каждый год. И ,если тот пай,за который я пытаюсь у ТС выяснить,то там есть серьезные ньюансы
Но ,по ходу ТС сама не понимает,что за пай

Назад
Угорі