⚖️ Стягнення більше 70 тис. на користь моєї клієнтки (обережним потрібно бути не лише коли берете кошти, а особливо, коли даєте)

Дописи
486
Реакції
575
Бали
323
Вчора отримано моєю клієнткою рішення, яке завершило одну з досить цікавих справ.
Отже, звернулась до мене минулого року жінка, яка розповіла, що схиляючи її до романтичних стосунків, одружений чоловік регулярно просив перерахувати йому кошти і вона перераховувала.
Згодом той чоловік накивав п*ятами за кордон. Взяти гроші в коханки щоб утекти із законною дружиною за кордон, погодьтесь, дуже не типово)

Коли ми ініціювали судовий процес по поверненню тих коштів, чоловік захищався, залучивши аж двох адвокатів з досить агресивною позицією у спорі.
Суд став на бік моєї клієнтки, справа вже пройшла апеляцію.

З особистих спостережень: це вже не перша подібна справа, не так давно я виграла справу, де була розписка на більше, ніж мільйон гривень, якими аналогічно вирішив скористатись такий собі альфонс, створюючи романтичні стосунки з жінкою, яка отримала виплати за свого загиблого законного чоловіка. Та справа також виграна, перші понад 300 тисяч вже повернулись моїй клієнтці в ході виконавчого провадження.

Вкладення

• скрін 1.webp
    скрін 1.webp
    322.4 Кб · Перегляди: 98
  • скрін.webp
    скрін.webp
    51.4 Кб · Перегляди: 9
Останнє редагування:
Назад
Угорі