Все ещё переживаешь за долги?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ось з цим не згодний .Я думаю в нас, не має вибору. Воювати прийдеться, напевно більшості
Поміняйте кут зору.
І побачите, що у Вас багато варіантів, ось один з виходів Вам вище підказали.
А чи є у Вас рішучість, це вже про інше.

Ось з цим не згодний .Я думаю в нас, не має вибору. Воювати прийдеться, напевно більшості
Вибір є завжди
Трішки філософії:
У Всесвіту є ВСЕ, крім відсутності
Незнаю кого як,а мене цей вислів надихає

Поміняйте кут зору.
І побачите, що у Вас багато варіантів, ось один з виходів Вам вище підказали.
А чи є у Вас рішучість, це вже про інше.
Да мене і тут все влаштовує, якби на вулиці не ловили. І в відпустку випускали))

Да мене і тут все влаштовує, якби на вулиці не ловили. І в відпустку випускали))
Screenshot_2023-11-21-20-35-35-158_com.google.android.apps.maps.webp
Screenshot_2023-11-21-20-35-24-106_com.google.android.apps.maps.webp

Дивно що мене не зловили. Особливо якщо брати до уваги скільки проїзжаю через блокпости і їзжу по сусідніх областях.

Пожити ,напевно ще хочеться

Нє ну не прям пофік пофік)) заплатити за програні суди то треба) нікуди воно не дінеться
Хлопцям на Сході теж.Тому їх треба змінювати ;) .Вони не вічні,а зараз зимою,то взагалі там не солодко😔

Спочатку шугаєшся через кредити. Потім всі гроші відносиш в шараги, терплячи погану роботу. Щоб не дзвонили нікому.
Потім шарахаєшся від рідних і все одно все виносиш шарагам. І так доки не заплатиш всім і все. Бо що ж подумають люди...

Забиваєш. Живеш.
Не подобається робота - змінюєш. Зовсім погано - просто кидаєш. Якщо є голова і руки не із опи, то можна на шматок хліба заробить.
Хочеш поїхати кудись - їдь. Їдь сьогодні. Поки є можливість і бажання.

Якби я боявся кожного блокпоста і кожного військового з папкою - я б реально з дому не виходив. Та і роботу б довелось кинути.

Спочатку шугаєшся через кредити. Потім всі гроші відносиш в шараги, терплячи погану роботу. Щоб не дзвонили нікому.
Потім шарахаєшся від рідних і все одно все виносиш шарагам. І так доки не заплатиш всім і все. Бо що ж подумають люди...

Забиваєш. Живеш.
Не подобається робота - змінюєш. Зовсім погано - просто кидаєш. Якщо є голова і руки не із опи, то можна на шматок хліба заробить.

Якби я боявся кожного блокпоста і кожного військового з папкою - я б реально з дому не виходив. Та і роботу б довелось кинути.
В мене є знайомий який тільки вечорами виходить, навіть в магазин боїться йти.

У нас завжди є вибір. Просто інколи він дуже важкий і потрібно вийти з своєї зони комфорту.
В мене є знайомий який тільки вечорами виходить, навіть в магазин боїться йти.
У мене тоже такі є. Котрі ходять як бомжі, не стрижуться, не голяться. Теж вибір.

Screenshot_2023-11-21-20-35-35-158_com.google.android.apps.maps.webp
Screenshot_2023-11-21-20-35-24-106_com.google.android.apps.maps.webp

Дивно що мене не зловили. Особливо якщо брати до уваги скільки проїзжаю через блокпости і їзжу по сусідніх областях.
Ну не знаю, велком до нас в Луцьк. Тут рейди кожен день)

Забиваєш. Живеш.

і за 2 роки , ні одної повістки не дали???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі