Все ещё переживаешь за долги?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Розвідка передала)))

До чого це тут?
Ловлять всюди

Так якщо на кредити пофіг, то вже життя змінюється. На краще.
А потім розумієш, що порівняно з тим, що навколо відбувається, то кредити - це настільки фігня ,просто пшик

Ну не знаю, велком до нас в Луцьк. Тут рейди кожен день)

і за 2 роки , ні одної повістки не дали???
Зараз на роботі. Все норм. Регулярно їзжу по Полтавській, Сумській і Харківській областях.
Живий. Цілий. Без повісток...
Дані мої в них є. Захочуть - подзвонять.

Здається посил теми і стартпоста був в іншому а не в тому як пропетляти від армєйкі.
Зовсім не в тому.

Але як виявилось що зараз про це дуже переживають.. :rolleyes:
Завжди можно або чекати або діяти. Будь в чому.
Життя завжди закінчується смертю. Завжди в усіх випадках.
Проте його можно просто "проскучати" і тоді змісту в ньому немає, або ж :spiteful::spiteful:

Перед смертю Івасик поняв, що жизнь на***ла, бо він насправді хотів буть шпіоном і мати ручну обізяну. На похоронах старуха з третього під’їзда бігла і совєтувала: «Кришку впєрьод», а на помінках казали: «Всє под богом ходім» і «Бог дал, Бог взял». Так що жаба цицьки дала. Тому шо треба не всякой х***ьой заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну і ходить в оперу з красівими тьолками, получать удовольствіє

Лесь Подерв'янський.

А тим часом ми боїмося дзвінків, військоматів, судів і іншої х*йні.

Перед смертю Івасик поняв, що жизнь на***ла, бо він насправді хотів буть шпіоном і мати ручну обізяну. На похоронах старуха з третього під’їзда бігла і совєтувала: «Кришку впєрьод», а на помінках казали: «Всє под богом ходім» і «Бог дал, Бог взял». Так що жаба цицьки дала. Тому шо треба не всякой х***ьой заніматься, а жити інтєрєсно: читати книжки, бути шпіоном, дресірувать любіму обізяну і ходить в оперу з красівими тьолками, получать удовольствіє

Лесь Подерв'янський.

А тим часом ми боїмося дзвінків, військоматів, судів і іншої х*йні.
Ти б ще Дацького кацапа згадав :sarcastic: :sarcastic:

Завжди можно або чекати або діяти. Будь в чому.
Життя завжди закінчується смертю. Завжди в усіх випадках.
Проте його можно просто "проскучати" і тоді змісту в ньому немає, або ж :spiteful::spiteful:
Я паспорт в рюкзаку ношу,так на всяк випадок,мало лі що може статися,так хоч опознають без проблем :rolleyes: :mosking: :ahaha:

Для тех, кто очень сильно переживает за долги и что о нем кто-то подумает, и что скажут люди.
Screenshot_2023-11-21-19-36-23-166_com.zhiliaoapp.musically-edit.jpg
Знаешь, после многих лет...
Я иногда очень сожалею, что в школе некоторых просто игнорил. А нужно было дать ...зды, а не типа - как мама учила - драться нельзя, будь умнее.
Хоть и держал оборону, а нужно было реально ... по кабине)
Но опять же. Время)
Зато накопил злость против коллектров и другой нечисти)

В мене є знайомий який тільки вечорами виходить, навіть в магазин боїться йти.
Розумію чоловіків. Страшно змінити своє життя. При таких обставинах. Життя одне. Але і там на передовій воюють зовсім молоді хлопці. Вони ж теж не народилися для війни. Багато є таких, які перепливли Тису, але вже в Україну (маю на увазі, повернулися із-за кордону). А сидіти і виходити тільки вечорами з дому, ну це таке. Страшно всім, але і там потрібно змінювати хлопців. Ніхто не безсмертний.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі