Щоденник Вот и моя история долгов...

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 366
  • Перегляди Перегляди 10K
Останнє редагування:
Шо тут автора попустило? Ато спочатку глянув, там прям паніка була з суїцидальними думками))) Всі живі здорові?)

😅

Єрика, як у вас справи? А то якось тихо у вас в щоденнику.😉😁
Вибачте трохи затуркалась
Знайшла підробіток, подала документи до суду на банкрутство, призначили розгляд справи, колокола дзвонять, але в бані, зараз дуже злі, агонія мабуть.
З бітами спілкувалась 1 раз. Не хочуть іти на контакт нормальний, але поки без гівна. Мати знайшли, але поки теж ввічливі аж страшно.
Аванс дауни погрожують постійно то робота, то вимога, то суд, то ще х*рня якась, танго і панго спам шалений, мати лютує що їй мої кредитори задовбали, намагалась через нбу вирішити це питання. Кріпсі сьогодні 1 день прострочення вже погрожують репутацією

Шо тут автора попустило? Ато спочатку глянув, там прям паніка була з суїцидальними думками))) Всі живі здорові?)
Як курка якій голову відрізали, а вона ще домагається

Можу сказати так заява подана до суду не допоможе від дзвінків... В них починається озверин

Вибачте трохи затуркалась
Знайшла підробіток, подала документи до суду на банкрутство, призначили розгляд справи, колокола дзвонять, але в бані, зараз дуже злі, агонія мабуть.
З бітами спілкувалась 1 раз. Не хочуть іти на контакт нормальний, але поки без гівна. Мати знайшли, але поки теж ввічливі аж страшно.
Аванс дауни погрожують постійно то робота, то вимога, то суд, то ще х*рня якась, танго і панго спам шалений, мати лютує що їй мої кредитори задовбали, намагалась через нбу вирішити це питання. Кріпсі сьогодні 1 день прострочення вже погрожують репутацією

Як курка якій голову відрізали, а вона ще домагається

Можу сказати так заява подана до суду не допоможе від дзвінків... В них починається озверин
Тобто мфошники вже в курсі, що ви на банкрутство йдете, і тому звіріють?

Останнє редагування:
Ну і пішліть їх куда подалі.
Да мені то пофіг
Мама шаленіє, це важче... Звинувачує у всьому... Я не кажу що я благородна, але інколи оточення тяжче перенести ніж МФО
В них все зрозуміло, це їх робота і вони за це заробляють зарплату, з боржників з яких вибють гроші отримують пелюшки
Я он бачила в технофінанс зп 50к-100к
З оточенням яке тебе ненавидить, особливо в обличчі родичів це важче

Плюшки*

Да мені то пофіг
Мама шаленіє, це важче... Звинувачує у всьому... Я не кажу що я благородна, але інколи оточення тяжче перенести ніж МФО
В них все зрозуміло, це їх робота і вони за це заробляють зарплату, з боржників з яких вибють гроші отримують пелюшки
Я он бачила в технофінанс зп 50к-100к
З оточенням яке тебе ненавидить, особливо в обличчі родичів це важче

Плюшки*
А вас технофінанс сильно турбує?

А вас технофінанс сильно турбує?
А хз, реклама в вайбері
Знаю що дзвонять але усі в блоці
Через спам танго і панго мабуть не всі можуть додзвонитися
Технофінанс в принципі поки не сильно буріє, вони новенькі, домовитись можна думаю...

А хз, реклама в вайбері
Знаю що дзвонять але усі в блоці
Через спам танго і панго мабуть не всі можуть додзвонитися
Технофінанс в принципі поки не сильно буріє, вони новенькі, домовитись можна думаю...
Ну мені пощастило, що я вже не перший раз в цій ямі то такі як панго і тенго вже в чс у мене)) тому в мене відносно тихо проходить на цей раз, хоча на піку було 36 мфо

Ну мені пощастило, що я вже не перший раз в цій ямі то такі як панго і тенго вже в чс у мене)) тому в мене відносно тихо проходить на цей раз, хоча на піку було 36 мфо
Я теж не вперше
Ну у мене не завжди тихо

Доречі інколи коли настрій гівно в нема на кого визвіритися вони дуже доречні усі 36

Потім навіть розгрузив свій настрій і легше на душі

Останнє редагування модератором:
Єрика, а яка у вас сума всіх тіл позик? Можливо не варто було банкрутство проходити? Десь тут на форумі читав, що якщо кредитори заявляться в суд , то всерівно прийдеться їм платити борги .

Єрика, а яка у вас сума всіх тіл позик? Можливо не варто було банкрутство проходити? Десь тут на форумі читав, що якщо кредитори заявляться в суд , то всерівно прийдеться їм платити борги .
Я і не проти
Мною подано проект рефінансування на 10 років

Тим паче я подала заяву про визнання неплатоспроможності, а не банкрутство

Останнє редагування модератором:
Доброї ночі, таке питання... Бачу там у вас кредит7, як вони себе ведуть чи йшли з вами на лояльні умови та коли?

Нормально по 2000 тис
Мені не шкода

За то потім уже точно ніхто кредитів давати не буде
Справа не в тому скільки віддавати. У вас просто 10 років зобовязання. Це як увязнення щось потрібно робити. Свободи 0. Так накуй тоді жити без свободи...

Назад
Угорі