Щоденник Вот и моя история долгов...

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 366
  • Перегляди Перегляди 10K
😅

:питання:

Шикарный план. Надёжный, как Швейцарские часы)))

Не, это так не работает. Ещё возьмёшь.
Эх нее
Ну их нах*р

так я погашение не вижу)))
🤣

По кредиту Єрики?
😅

Говорит сижу я на работе, тут звонит номер «папа» беру трубку какой-то чувак говорит ну что дружок нашли мы твоего папку щас будем обсцыкать и битой забивать, он бросил трубку и полетел к отцу в село, говорит захожу во двор а батя кавун ест за столом
:ahaha: :ahaha: :ahaha:

И так
Кому інтересно каєдый день теперь буду писать действия по битами и крипси
Сегодня 14.03.2025 многие заебуни в прострочку пошли, МФО идут в банкротство тут все проще и понятней. С некоторыми говорила сегодня, швыдко перевалила, какая-то мымра пыталась пугать. Потом аванс, финбар и кредиченд типо на адрес письма типо у вас штраф и типо контактом звонить будим нукак у всех. Бии кредит тоже выебнулся задолбать умными мыслями решил. Что я и должна и что они решают вопросы какими-то не правомочными путями но у них лицензия и они в рамках закона. По ходу они сами не понимают что говорят
Парень из финсферы сказал что завтра уже будут из какой-то службы возврата долга звонить ну таких служб нету то пофиг. Панно и танго спамят на пролет и не дают други звонить.
Самые интересные бити
Сегодня звонил страшный робот
Потом какая-то Людмила написала что у меня 1 день прострочки пошел и срочно связаться с ними. Добавила в спам. Вчера отправила жалобу в СБУ сегодня бумажную форму, через пару дней будет у них ещё сюрприз
Наделала классных фото
Если доебут поделюсь с вами

Но самое интересное из всратого дня мой маман которого я предупредила о дятлах и попросила просто предупредить других
А не сказали твои проблемы предупреждай сама кого хочешь

Сори : мне*

Останнє редагування:
И так
Кому інтересно каєдый день теперь буду писать действия по битами и крипси
Сегодня 14.03.2025 многие заебуни в прострочку пошли, МФО идут в банкротство тут все проще и понятней. С некоторыми говорила сегодня, швыдко перевалила, какая-то мымра пыталась пугать. Потом аванс, финбар и кредиченд типо на адрес письма типо у вас штраф и типо контактом звонить будим нукак у всех. Бии кредит тоже выебнулся задолбать умными мыслями решил. Что я и должна и что они решают вопросы какими-то не правомочными путями но у них лицензия и они в рамках закона. По ходу они сами не понимают что говорят
Парень из финсферы сказал что завтра уже будут из какой-то службы возврата долга звонить ну таких служб нету то пофиг. Панно и танго спамят на пролет и не дают други звонить.
Самые интересные бити
Сегодня звонил страшный робот
Потом какая-то Людмила написала что у меня 1 день прострочки пошел и срочно связаться с ними. Добавила в спам. Вчера отправила жалобу в СБУ сегодня бумажную форму, через пару дней будет у них ещё сюрприз
Наделала классных фото
Если доебут поделюсь с вами

Но самое интересное из всратого дня мой маман которого я предупредила о дятлах и попросила просто предупредить других
А не сказали твои проблемы предупреждай сама кого хочешь

Сори : мне*
Щось взагалі не зрозуміло, що ви хочете і кому доказати і про маму нічого не зрозуміло. Якийсь набір слів, чи то я не розумію...

Щось взагалі не зрозуміло, що ви хочете і кому доказати і про маму нічого не зрозуміло. Якийсь набір слів, чи то я не розумію...
Что именно не понятно
Почитайте про маму с самого начала
Сегодня предупредила по поводу битов в крипси

Что именно не понятно
Почитайте про маму с самого начала
Сегодня предупредила по поводу битов в крипси
Ви ж йдете на банкрутсво нащо витрачати час на незрозумілі рухи. А біти і кріпсуни і так попсують вам життя хоч попереджайте хоч ні. А що ви від сбу хочете? Від мами я так розумію щоб вона всим про ваші борги розповіла? І так багато мату, фе...

Ви ж йдете на банкрутсво нащо витрачати час на незрозумілі рухи. А біти і кріпсуни і так попсують вам життя хоч попереджайте хоч ні. А що ви від сбу хочете? Від мами я так розумію щоб вона всим про ваші борги розповіла? І так багато мату, фе...
Хочу щоб в межах своїх повноважень відкрили кримінальне провадження

Від мами хотіла щоб пробачила за мої помилки

Дайте їй часу більше.
Я не хочу щоб вона постраждала через мене і зроблю все заради цього

Можете мене не розуміти
Я бітів також не розумію
Вміють подавати апеляції, діти на тіло і реструктурувати борги
Мені здається нормальними методами можна більше заробити ніж тиском

Із всіх МФО поважаю фінберт (мікрокеш, ф кредит) вони нормальні

Останнє редагування:
Я не хочу щоб вона постраждала через мене і зроблю все заради цього

Можете мене не розуміти
Я бітів також не розумію

Із всіх МФО поважаю фінберт (мікрокеш, ф кредит) вони нормальні
Мені, навпаки, Фінберт, Мікрокеш та КредитФ не в собі якісь 🫣

Мені, навпаки, Фінберт, Мікрокеш та КредитФ не в собі якісь 🫣
Не знаю
Я щ мікрокеш мала і до цієї опи позики
Без питань рефвнансовували, відсотки списували і довідки зразу давали

Можете мене не розуміти
Я бітів також не розумію
Їм ваші "нормальні методи" до одного місця. Їм з вас гроші треба, і це треба вибити любими методами.
Хочу щоб в межах своїх повноважень відкрили кримінальне провадження
Ніхто вам нічого не відкриє. Бо реальних злочинниї дій від бітів/кріпсі нема, а телефонний терор, то занадто дрібно для сбу і поліції.

Не знаю
Я щ мікрокеш мала і до цієї опи позики
Без питань рефвнансовували, відсотки списували і довідки зразу давали
Кому як, мені вони навіть розбивку боргу не надають, хоча мають 😏

І так
Дайте їй часу більше.
Мабуть це займе 10-ти річчя

Дивно

Їм ваші "нормальні методи" до одного місця. Їм з вас гроші треба, і це треба вибити любими методами.

Ніхто вам нічого не відкриє. Бо реальних злочинниї дій від бітів/кріпсі нема, а телефонний терор, то занадто дрібно для сбу і поліції.
Почитайте чим займається СБУ
Сбу не повезло в тому що бітів НБУ признав поза межами закону

Тим паче я вже казала в мене є ще сюрпризів багато
Кожен день для них нові придумую

Почитайте чим займається СБУ
Сбу не повезло в тому що бітів НБУ признав поза межами закону
Ви, схоже, в казковому світі якомусь живете. Чим сбу займається, я знаю, але в країні 3 роки війна і всі супутні від цього обставини.

Мені навіть трошки потрібно щоб вони погрожували... Навіть прошу, але поки фігня

В них є одна проблема я трохи йобнута людина як і вони
Хочешь зловити злочинця мисли як злочинець

Дивні в вас смаки...
Ну я ж кажу що не врівноважена
Маю психічні вади
Мати ж не просто каже що я хвора людина, аутист и пиздовата на всю голову

В ще сьогодні шукала роботу і побачила що у мфошних бариг зп від 50000-100000 грн
Зрозуміло чому пижаться
Треба до них працювати топати
Зразу за два місяці все погасиш
Фінсфері пропонувала щоб на роботу взяли мене
Сказали направити резюме на вакансію

В них є одна проблема я трохи йобнута людина як і вони
Хочешь зловити злочинця мисли як злочинець

Ну я ж кажу що не врівноважена
Маю психічні вади
Мати ж не просто каже що я хвора людина, аутист и пиздовата на всю голову
Скажу вам в этом есть свой вкус. Все эти конторы получают свое только от людей которые очень боятся их. Люди которые игнорят их, а уж тем более в атаку на них идут они таких боятся. Поэтому ваша стратегия, также имеет место быть.

Назад
Угорі