Щоденник Вот и моя история долгов...

• Автор теми Автор теми Єрика
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 366
  • Перегляди Перегляди 10K
05.03.2025 звонилки так и названивает
Я сегодня с ними не общалась
Ещё и заболела
Устала, в отчаяние и нету сил

Та просто интересно, чето ты так паникуешь, лет 19 наверное

05.03.2025 звонилки так и названивает
Я сегодня с ними не общалась
Ещё и заболела
Устала, в отчаяние и нету сил
Сегодня ты в отчаянии, завтра нет, это же все гормоны, съешь шоколадку)))

Та просто интересно, чето ты так паникуешь, лет 19 наверное

Сегодня ты в отчаянии, завтра нет, это же все гормоны, съешь шоколадку)))
Нет не 19. И у меня нет проблем с гормонами.
Сегодня полегче, вы правы

06.03.2025 и так сегодня вышла на прострочку в технофин. Звонили, я начала писать разговоры. Технофин предложила реструктурировать долг. Так как из-за звонилок хотят уволить с работы. Сказали написать письмо им с просьбой о реструктуризации. Звонила клу и старфин тоже их писала. Старфин сказали что трогают 3 лиц если я трубку не беру, я сказала до завтра и на этом все. Остальные смски шлют и на почту. Не знаю трогают ли мою семью, они со мной не общаются. Завтра прострочка авокадо кредит.

Очень надеюсь что моя мама выдержит мои ошибки и когда-то меня простит.

А ещё сегодня смотрела записи разговоров с битами. Поняла что теперь их нужно считать благотворительным фондом. Можно как Робин Гуд у них брать и отдавать бедным или на ЗСУ отправить.

Останнє редагування:
06.03.2025 и так сегодня вышла на прострочку в технофин. Звонили, я начала писать разговоры. Технофин предложила реструктурировать долг. Так как из-за звонилок хотят уволить с работы. Сказали написать письмо им с просьбой о реструктуризации. Звонила клу и старфин тоже их писала. Старфин сказали что трогают 3 лиц если я трубку не беру, я сказала до завтра и на этом все. Остальные смски шлют и на почту. Не знаю трогают ли мою семью, они со мной не общаются. Завтра прострочка авокадо кредит.

Очень надеюсь что моя мама выдержит мои ошибки и когда-то меня простит.

А ещё сегодня смотрела записи разговоров с битами. Поняла что теперь их нужно считать благотворительным фондом. Можно как Робин Гуд у них брать и отдавать бедным или на ЗСУ отправить.
Ви мене вибачте, але Ви, однозначно, сама себе заганяєте в депресію, при чому найшвидшим шляхом, ви просто максимально "сама в себе вкладаєте", щоб довести себе.
я дуже не впевнений, що це дасть бодай якийсь позитивний для Вас чи для Ваших близьких результат...але що там близьких, для вас,в першу чергу

Ви мене вибачте, але Ви, однозначно, сама себе заганяєте в депресію, при чому найшвидшим шляхом, ви просто максимально "сама в себе вкладаєте", щоб довести себе.
я дуже не впевнений, що це дасть бодай якийсь позитивний для Вас чи для Ваших близьких результат...але що там близьких, для вас,в першу чергу
+

Ну мої близькі на мене забили болт
Мабуть з'являться якщо тільки який глобальний ппц буде, а може і ні.
Важко коли самотній. Я дуже рада за людей які мають підтримку. Чесно, по доброму рада. Я знаю як це і тепер знаю як це коли її немає

08.03.2025 вибачте що вчора не писала. Відзначала 8 березня. Да і на душі так гидко, що нічого не хочеться. Інколи є думки повіситись і стане легше... Вчора строчка Швидко гроші. Завтра треба, смартік, топ1. Сьогодні дзвонять, але в блоків.нк хочу не з ким розмовляти.
Не знаю чи дзвонять комусь іще, мені ніхто не чого не каже. Бували і ліпші в мене 8мі березня. Вітаю усіх дівчат. Бажаю вам мужності, сили та віри. Миру та кохання.

08.03.2025 вибачте що вчора не писала. Відзначала 8 березня. Да і на душі так гидко, що нічого не хочеться. Інколи є думки повіситись і стане легше... Вчора строчка Швидко гроші. Завтра треба, смартік, топ1. Сьогодні дзвонять, але в блоків.нк хочу не з ким розмовляти.
Не знаю чи дзвонять комусь іще, мені ніхто не чого не каже. Бували і ліпші в мене 8мі березня. Вітаю усіх дівчат. Бажаю вам мужності, сили та віри. Миру та кохання.
Не легше, борги перейдуть рідним!
Забувайте про це. Увімкніть улюблений фільм, щось приготуйте смачне. Вирулите 💪🏼
Зі святом 🌸

Відпустить всі ці думки, ви вже все зробили, просто видих. Всі кридити закриються, а ваша нервова система не відновится. Життя йде і дуже яскраве, а ви зациклені на поганому. Першим ділом вирішуйте питання з самими йбн конторами, інші почекають

Не легше, борги перейдуть рідним!
Забувайте про це. Увімкніть улюблений фільм, щось приготуйте смачне. Вирулите 💪🏼
Зі святом 🌸
Да не перейдуть вони рідним. В мене немає спадщини. Я навіть без прописки. А мої обов'язки ніхто не повинен приймати.

Відпустить всі ці думки, ви вже все зробили, просто видих. Всі кридити закриються, а ваша нервова система не відновится. Життя йде і дуже яскраве, а ви зациклені на поганому. Першим ділом вирішуйте питання з самими йбн конторами, інші почекають
Немає за що з ними вирішувати

Да не перейдуть вони рідним. В мене немає спадщини. Я навіть без прописки. А мої обов'язки ніхто не повинен приймати.
У договорах МФО є такий пункт, що борги після смерті переходять родичам у будь-якому випадку 🤔

А я вчора встала зранку думки тільки про борги борги борги і сказала собі дозволь сьогодні про це не думати і поїхала в гості .Напилась відпочила і про все забула .Тримайтеся все налагодиться .Все змінити можливо усе окрім смерті ,жити треба і насолоджуватись

А я вчора встала зранку думки тільки про борги борги борги і сказала собі дозволь сьогодні про це не думати і поїхала в гості .Напилась відпочила і про все забула .Тримайтеся все налагодиться .Все змінити можливо усе окрім смерті ,жити треба і насолоджуватись
Оце по нашому:)

У договорах МФО є такий пункт, що борги після смерті переходять родичам у будь-якому випадку
Це не значить що це законно
І родичі нічого не підписували
Так само як у них в договорах зазначено пункт можливості реструктуризації, але чомусь не можна. Так само як вони про штрафи та пеню розказують а вона на час військового стану не нараховується. Так само як якщо особа виходить на зв'язок вони не мають право у порядку статті 25 дзвонити третім особам але дзвонять

Дякую

Я вчера сделал подарки всему женскому полу своей семьи) потом отлично провел время с девушкой. Вообще какие нафиг кредиты могут влиять на нас, когда самое главное это жизнь и наше счастье и наших близких.

У вас тело 300к и вы идёте на банкротство? При этом цена 45к всего... писали гдето что больше 100к это стоит и при сумме ниже 500к по телам смысла нет этим заниматься... Кто юрист у вас? Наш с форума хотя бы?

Назад
Угорі