Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А сколько тебе лет?05.03.2025 звонилки так и названивает
Я сегодня с ними не общалась
Ещё и заболела
Устала, в отчаяние и нету сил
А что?А сколько тебе лет?
Та просто интересно, чето ты так паникуешь, лет 19 наверноеА что?
Сегодня ты в отчаянии, завтра нет, это же все гормоны, съешь шоколадку)))05.03.2025 звонилки так и названивает
Я сегодня с ними не общалась
Ещё и заболела
Устала, в отчаяние и нету сил
Нет не 19. И у меня нет проблем с гормонами.Та просто интересно, чето ты так паникуешь, лет 19 наверное
Сегодня ты в отчаянии, завтра нет, это же все гормоны, съешь шоколадку)))
Нє не кажіть, ато масони вас вирахуютьНет не 19. И у меня нет проблем с гормонами.
Сегодня полегче, вы правы
Ви мене вибачте, але Ви, однозначно, сама себе заганяєте в депресію, при чому найшвидшим шляхом, ви просто максимально "сама в себе вкладаєте", щоб довести себе.06.03.2025 и так сегодня вышла на прострочку в технофин. Звонили, я начала писать разговоры. Технофин предложила реструктурировать долг. Так как из-за звонилок хотят уволить с работы. Сказали написать письмо им с просьбой о реструктуризации. Звонила клу и старфин тоже их писала. Старфин сказали что трогают 3 лиц если я трубку не беру, я сказала до завтра и на этом все. Остальные смски шлют и на почту. Не знаю трогают ли мою семью, они со мной не общаются. Завтра прострочка авокадо кредит.
Очень надеюсь что моя мама выдержит мои ошибки и когда-то меня простит.
А ещё сегодня смотрела записи разговоров с битами. Поняла что теперь их нужно считать благотворительным фондом. Можно как Робин Гуд у них брать и отдавать бедным или на ЗСУ отправить.
+Ви мене вибачте, але Ви, однозначно, сама себе заганяєте в депресію, при чому найшвидшим шляхом, ви просто максимально "сама в себе вкладаєте", щоб довести себе.
я дуже не впевнений, що це дасть бодай якийсь позитивний для Вас чи для Ваших близьких результат...але що там близьких, для вас,в першу чергу
Ну мої близькі на мене забили болтВи мене вибачте, але Ви, однозначно, сама себе заганяєте в депресію, при чому найшвидшим шляхом, ви просто максимально "сама в себе вкладаєте", щоб довести себе.
я дуже не впевнений, що це дасть бодай якийсь позитивний для Вас чи для Ваших близьких результат...але що там близьких, для вас,в першу чергу
Не легше, борги перейдуть рідним!08.03.2025 вибачте що вчора не писала. Відзначала 8 березня. Да і на душі так гидко, що нічого не хочеться. Інколи є думки повіситись і стане легше... Вчора строчка Швидко гроші. Завтра треба, смартік, топ1. Сьогодні дзвонять, але в блоків.нк хочу не з ким розмовляти.
Не знаю чи дзвонять комусь іще, мені ніхто не чого не каже. Бували і ліпші в мене 8мі березня. Вітаю усіх дівчат. Бажаю вам мужності, сили та віри. Миру та кохання.
Відпустить всі ці думки, ви вже все зробили, просто видих. Всі кридити закриються, а ваша нервова система не відновится. Життя йде і дуже яскраве, а ви зациклені на поганому. Першим ділом вирішуйте питання з самими йбн конторами, інші почекають08.03.2025 вибачте що вчора не писала. Відзначала 8 березня. Да і на душі так гидко, що нічого не хочеться. Інколи є думки повіситись і стане легше... Вчора строчка Швидко гроші. Завтра треба, смартік, топ1. Сьогодні дзвонять, але в блоків.нк хочу не з ким розмовляти.
Не знаю чи дзвонять комусь іще, мені ніхто не чого не каже. Бували і ліпші в мене 8мі березня. Вітаю усіх дівчат. Бажаю вам мужності, сили та віри. Миру та кохання.
Да не перейдуть вони рідним. В мене немає спадщини. Я навіть без прописки. А мої обов'язки ніхто не повинен приймати.Не легше, борги перейдуть рідним!
Забувайте про це. Увімкніть улюблений фільм, щось приготуйте смачне. Вирулите
Зі святом![]()
Немає за що з ними вирішуватиВідпустить всі ці думки, ви вже все зробили, просто видих. Всі кридити закриються, а ваша нервова система не відновится. Життя йде і дуже яскраве, а ви зациклені на поганому. Першим ділом вирішуйте питання з самими йбн конторами, інші почекають
У договорах МФО є такий пункт, що борги після смерті переходять родичам у будь-якому випадкуДа не перейдуть вони рідним. В мене немає спадщини. Я навіть без прописки. А мої обов'язки ніхто не повинен приймати.
А я вчора встала зранку думки тільки про борги борги борги і сказала собі дозволь сьогодні про це не думати і поїхала в гості .Напилась відпочила і про все забула .Тримайтеся все налагодиться .Все змінити можливо усе окрім смерті ,жити треба і насолоджуватись08.03.2025 вибачте що вчора не писала. Відзначала 8 березня. Да і на душі так гидко, що нічого не хочеться. Інколи є думки повіситись і стане легше... Вчора строчка Швидко гроші. Завтра треба, смартік, топ1. Сьогодні дзвонять, але в блоків.нк хочу не з ким розмовляти.
Оце по нашомуА я вчора встала зранку думки тільки про борги борги борги і сказала собі дозволь сьогодні про це не думати і поїхала в гості .Напилась відпочила і про все забула .Тримайтеся все налагодиться .Все змінити можливо усе окрім смерті ,жити треба і насолоджуватись
Це не значить що це законноУ договорах МФО є такий пункт, що борги після смерті переходять родичам у будь-якому випадку
ДякуюА я вчора встала зранку думки тільки про борги борги борги і сказала собі дозволь сьогодні про це не думати і поїхала в гості .Напилась відпочила і про все забула .Тримайтеся все налагодиться .Все змінити можливо усе окрім смерті ,жити треба і насолоджуватись
Я вчера сделал подарки всему женскому полу своей семьи) потом отлично провел время с девушкой. Вообще какие нафиг кредиты могут влиять на нас, когда самое главное это жизнь и наше счастье и наших близких.А я вчора встала зранку думки тільки про борги борги борги і сказала собі дозволь сьогодні про це не думати і поїхала в гості .Напилась відпочила і про все забула .Тримайтеся все налагодиться .Все змінити можливо усе окрім смерті ,жити треба і насолоджуватись