"Восставшие из ада". Общение избавившихся от долгов

• Автор теми Автор теми Весела Бджілка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 61K
Дописи
4646
Реакції
14517
Бали
1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку, всім форумчанам! Мабуть всі так роблять, як і я! Прокидаюсь, беру телефон і читаю, що там за новини на форумі. Ввечері аналогічна ситуація, а ще вдень треба хоч пару хвилин почитати, і вночі, коли не спиться!Дивлюся на повідомлення і бачу, що люди цілодобово пишуть на форумі, так ця проблема в'їлася в наше життя! Читаючи безліч історій, радію, які ми дружні, сильні, та ще і веселі! Ну хто ще може пошуткувати над своіми проблемами? Я хочу сказати всім, що ви великі молодці! Пройшовши тяжкий шлях тісного спілкування з мфо пережили все: страх, переляк, відчай, сльози, приниження, ганьбу, а потім набрали обертів: віра, сила, ігнор, пофіг, нафіг! Тому так і назвала тему: "Восставшие из ада"! Бажаю всім: так тримати, ніколи не здаватися, підтримувати один одного, разом ми сила! Дякую всім, хто мене теж підтримує! Стільки тут історій читаєш, що можна видати книгу: каталог для новачків " Читай, але віри не втрачай!". Хай нам щастить, хай всі проблеми щезнуть! Цінуймо життя, адже воно одне! Дякую всім, хто прочитав.

Доброго ранку, всім форумчанам! Мабуть всі так роблять, як і я! Прокидаюсь, беру телефон і читаю, що там за новини на форумі. Ввечері аналогічна ситуація, а ще вдень треба хоч пару хвилин почитати, і вночі, коли не спиться!Дивлюся на повідомлення і бачу, що люди цілодобово пишуть на форумі, так ця проблема в'їлася в наше життя! Читаючи безліч історій, радію, які ми дружні, сильні, та ще і веселі! Ну хто ще може пошуткувати над своіми проблемами? Я хочу сказати всім, що ви великі молодці! Пройшовши тяжкий шлях тісного спілкування з мфо пережили все: страх, переляк, відчай, сльози, приниження, ганьбу, а потім набрали обертів: віра, сила, ігнор, пофіг, нафіг! Тому так і назвала тему: "Восставшие из ада"! Бажаю всім: так тримати, ніколи не здаватися, підтримувати один одного, разом ми сила! Дякую всім, хто мене теж підтримує! Стільки тут історій читаєш, що можна видати книгу: каталог для новачків " Читай, але віри не втрачай!". Хай нам щастить, хай всі проблеми щезнуть! Цінуймо життя, адже воно одне! Дякую всім, хто прочитав.
Так влучно: "Вiра,сила,iгнор,пофiг,нафiг!" Вiзьму собi за девiз)))Краще i не придумаеш))

За последние три недели этот форум стал как родной. По несколько раз захожу узнать что новенького.

Все це круто,от як мені себе так налаштувати вже...

Все це круто,от як мені себе так налаштувати вже...
Як? Адже я теж була не в гарному стані! І все залежить від людини, як вона довго дозволить цим скотам зущатися! Є поради від усіх форумчан, виберіть для себе стратегію боротьби! Але ніколи не дозволяти собі падати духом! Ніколи! Все у вас вийде, нічого страшного вони вам не зроблять! Нема в них таких прав! Те що вони озвучують у трубку - не відповідає дійсності! Ну що вони зроблять? Вони навіть не висилають договори, коли боржник вимагає! То що вони можуть? Виродки. А ви починайте жити, і не згадуйте про них. Всі, як один тут знають, що повний ігнор - це єдиний вихід! І все стихає. Повірте, перевірено більшістю. Хай щастить!

Если бы не форум, я не знаю, что со мной было бы сейчас...как же я жалею, что не попала сюда весной. Масштаб катастрофы был бы меньше в разы. Но "маємо те шо маємо", теперь я знаю чего ожидать и знаю, что не так страшен черт, как его малюют. У меня ещё только начало ада, но я во всеоружии благодаря вам. Спасибо)

Як? Адже я теж була не в гарному стані! І все залежить від людини, як вона довго дозволить цим скотам зущатися! Є поради від усіх форумчан, виберіть для себе стратегію боротьби! Але ніколи не дозволяти собі падати духом! Ніколи! Все у вас вийде, нічого страшного вони вам не зроблять! Нема в них таких прав! Те що вони озвучують у трубку - не відповідає дійсності! Ну що вони зроблять? Вони навіть не висилають договори, коли боржник вимагає! То що вони можуть? Виродки. А ви починайте жити, і не згадуйте про них. Всі, як один тут знають, що повний ігнор - це єдиний вихід! І все стихає. Повірте, перевірено більшістю. Хай щастить!
Дякую за розуміння і підтримку,підбадьорює дуже сильно,якось починаєш потроху вірити в краще,а то ці гади вже не тільки фінансово,але й фізично і морально , усі сили зжерли....

Шакира, молодчинка, так тримати! Я в вас вірю!!!!
Post automatically merged:

У меня пока стадия игнор,никак не могу перейти на пофиг и нафиг))
Ось так і є поступово. Знаходячись довго в ігнорі, розумієш, що ти плавно перейшов у пофіг і нафіг!

Шакира, молодчинка, так тримати! Я в вас вірю!!!!
Post automatically merged:

Ось так і є поступово. Знаходячись довго в ігнорі, розумієш, що ти плавно перейшов у пофіг і нафіг!
Хотя я считаю,что сначала должно быть на фиг,а потом пофиг))

Слава,воставшим!
Слава, слава, слава!
Шакира, вже пройшов якийсь час на форумі. Ви вже почучаєтеся спокійніше? Впевненіше?
Слава, слава, слава!
Шакира, вже пройшов якийсь час на форумі. Ви вже почучаєтеся спокійніше? Впевненіше?
Всім, хто підняв свої голови, хто не зламався, не скорився, не злякався, не.....
Присвячується:
Всім, хто восстав із аду,
Тим, хто піднявся із колін!
Я пропоную лиш пораду:
Ніколи не здавайтесь їм!
Отим, шарашкиним конторам,
Що шлють ганебні колажі!
Отим, плюгавеньким потворам,
Які лякають матерів!
Я вам бажаю, щоб ніколи,
Вас не дістали ті потвори!
Щоб ми прожили без шараг,
Відмилися від них зараз!
Щоб їм на хліб не вистачало,
І щоб їх всіх порозривало!
:pravila:

Останнє редагування:
Слава, слава, слава!

Всім, хто підняв свої голови, хто не зламався, не скорився, не злякався, не.....
Присвячується:
Всім, хто восстав із аду,
Тим, хто піднявся із колін!
Я пропоную лиш пораду:
Ніколи не здавайтесь їм!
Отим, шарашкиним конторам,
Що шлють ганебні колажі!
Отим, плюгавеньким потворам,
Які лякають матерів!
Я вам бажаю, щоб ніколи,
Вас не дістали ті потвори!
Щоб ми прожили без шараг,
Відмилися від них зараз!
Щоб їм на хліб не вистачало,
І щоб їх всіх порозривало!
:pravila:
Супер!!! Надо вам выпустить сборник)) а ваши стихи печатать в отзывах этих шарашкиных контор))

Супер!!! Надо вам выпустить сборник)) а ваши стихи печатать в отзывах этих шарашкиных контор))
Дякую! Але шкода, що мало хто доходить до віршів і читає їх. Тема опускається вниз, так і загубиться серед сотень. Щоб теми жили, треба лишати коменти, хоч маленькі. Дякую вам!:)

Дякую! Але шкода, що мало хто доходить до віршів і читає їх. Тема опускається вниз, так і загубиться серед сотень. Щоб теми жили, треба лишати коменти, хоч маленькі. Дякую вам!:)
Буду знать)) я просто на темы с вашими стихами глазки поставила)) вообщем слежу за вами))

Назад
Угорі