Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4646
- Реакції
- 14517
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку, всім форумчанам! Мабуть всі так роблять, як і я! Прокидаюсь, беру телефон і читаю, що там за новини на форумі. Ввечері аналогічна ситуація, а ще вдень треба хоч пару хвилин почитати, і вночі, коли не спиться!Дивлюся на повідомлення і бачу, що люди цілодобово пишуть на форумі, так ця проблема в'їлася в наше життя! Читаючи безліч історій, радію, які ми дружні, сильні, та ще і веселі! Ну хто ще може пошуткувати над своіми проблемами? Я хочу сказати всім, що ви великі молодці! Пройшовши тяжкий шлях тісного спілкування з мфо пережили все: страх, переляк, відчай, сльози, приниження, ганьбу, а потім набрали обертів: віра, сила, ігнор, пофіг, нафіг! Тому так і назвала тему: "Восставшие из ада"! Бажаю всім: так тримати, ніколи не здаватися, підтримувати один одного, разом ми сила! Дякую всім, хто мене теж підтримує! Стільки тут історій читаєш, що можна видати книгу: каталог для новачків " Читай, але віри не втрачай!". Хай нам щастить, хай всі проблеми щезнуть! Цінуймо життя, адже воно одне! Дякую всім, хто прочитав.