Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Ага)) значить мають певний алгоритм роботи...чи спробу впливу. З мене зараз для них толку немає. Мені час треба. Ви ігнорували?))
В любому випадку, йдіть на діалог, коли будуть гроші)))) Особисто я поки що оці "Бу!" від МФО просто колекціоную)))

Screenshot_2024-02-06-13-15-23-194_com.android.mms.jpg

Таки вони знову пропонують акцію. Значить, з часом вирішу!))
Друзі, скажу, що смс є, від кожного, навіть з погрозами про шахрайство(міліон і селфі). Але мені байдуже. Немає зараз можливості. Буде-вирішу. В роботі питання. Якась я зла стала до МФО))

Останнє редагування:
Була сповнена оптимізмом, та недовго. Сьогодні єгроші дзвонили на роботу керівнику, і колезі. Одним словом, керівник розумна. А от колега панікує, в шоці, відсотки ростуть у мене. Їй розказали все про мій кредит і борг. Запитували чи маю я проблеми? Чи жива? (Дослівно). Просили її мене охарактеризувати як людину!!! Я вже не витримала!!! Суму озвучили. Казали, що мені можна допомогти позичивши кошти. Я поки пояснила їй всю ситуацію, що вона не поручитель, ні в якому разі(бо не розуміє де вони взяли її номер). Що її це не стосується, що це мої проблеми, і далі якщо дзвонитимуть то просто не спілкуватися, бо вже працюють колектори. Каже "заплати, відсотки, ти що?" Короче....я аж плакала в туалеті якщо чесно. Люди реально бояться, щоб їх не чіпали. Її заспокоїло, що я сказала що маю юридичний супровід. І зараз платити нічого не буду, позичати не буду, і влазити в борги теж... Так що така от ситуація. Видно працюють по тел книжці... Бо ніде місце роботи зараз не вказано. Вказане попереднє.
До речі, керівник мене не викликала. Ми бачилися, але вона нічого не сказала. Тепер думаю...йти самій по цьому питанню, чи ні.

(бо не розуміє де вони взяли її номер
Складається враження,що люди з лісу вискочили ...
йти самій по цьому питанню, чи ні
Нікуди не йдіть. Тримайте спокій. То ж Ви попали на шахрайські схеми. Запитає керівник,так і скажіть,що дуже прикро,але Ваш номер попав в руки шахраям. Ну і всі номери з тел книги. Ви співпрацює е з юристом,який знається на цьому,Ви йому довіряєте і слухаєте всі поради. Можете сказати,що,так,у Вас є один незакритий кредит. Ви все виплатили,знову ж таки,все юридично доведено. І потрібен час,щоб все вирішити. І Вам дуже прикро,що так сталось.

Останнє редагування:
Складається враження,що люди з лісу вискочили ...
Та таке паніка була, що я не плакала до цього!!! А це просто вже не витримала, так наче я маю в них гроші взяти на це!!! Але пояснила. Думаю зрозуміла.порушили вони весь антиколекторський закон, бо розказали все повністю.
Складається враження,що люди з лісу вискочили ...п

Нікуди не йдіть. Тримайте спокій. То ж Ви попали на шахрайські схеми. Запитає керівник,так і скажіть,що дуже прикро,але Ваш номер попав в руки шахраям. Ну і всі номери з тел книги. Ви співпрацює е з юристом,який знається на цьому,Ви йому довіряєте і слухаєте всі поради. Можете сказати,що,так,у Вас є один незакритий кредит. Ви все виплатили,знову ж таки,все юридично доведено. І потрібен час,щоб все вирішити. І Вам дуже прикро,що так сталось.
Ок, навіть завчу ці слова. Бо бачу, що люди більший тиск можуть дати, на ці проблеми. Тоді реально бере стан безвихідності, жаху, паніки і неминучості!!! Думаєш тоді все- кінець. Тільки до тями прийшла. Почала розуміти, що не смертельна це хвороба чи біда якась.

Останнє редагування:
Та таке паніка була, що я не плакала до цього!!! А це просто вже не витримала, так наче я маю в них гроші взяти на це!!! Але пояснила. Думаю зрозуміла.порушили вони весь антиколекторський закон, бо розказали все повністю.

Ок, навіть задачу ці слова. Бо бачу, що люди більший тиск можуть дати, над ці проблеми. Тоді реально бере стан безвихідності, жаху, паніки і неминучості!!! Думаєш тоді все- кінець
Ви серйозна людина,ну попали в такі обставини. Якщо люди розумні,то все зрозуміють. А якщо ні,то отсіються непотрібні. А керівник,я думаю,зрозуміє. Менше пояснюйте всім підряд,швидше відстануть. Це тількі Ваші проблеми. Ось так відповідайте

Ви серйозна людина,ну попали в такі обставини. Якщо люди розумні,то все зрозуміють. А якщо ні,то отсіються непотрібні. А керівник,я думаю,зрозуміє. Менше пояснюйте всім підряд,швидше відстануть. Це тількі Ваші проблеми. Ось так відповідайте
Так. Якщо розумні)) Я теж думаю, що зрозуміє. Я взагалі досі тримала все в секреті. Лише самі близькі знали. Моя відповідь- не спілкуйся, почула-поклала трубку. І кажу "всі можуть потрапити до такої ситуації". Знаєте,в цій ситуації я особисто зрозуміла, що не знаю своїх прав, як себе захистити можна, а не з переляку валити всі гроші, щоб ніхто не знав!! І люди теж всього бояться, не знають як в таких випадках говорити, як відповідати. Ще й характеристику дають як людини. Кажу: ти казала ким я працюю? Каже ні. Кажу слава Богу! Ще уточняли чи я зарплату отримую вчасно🤣я просто слухала це і думаю "наче розумна людина а невідомо кому дає інформацію"... Все одно що на вулиці комусь стати і все відповідати про когось. Дякую, що відповіли мені, я прийшла до тями назад))
Ще одне: 🙂🙂🙂радить бігом платити, бо в суд подадуть. Я кажу-ні. Я хочу домовитися. Якщо буде суд мені краще, ті відсотки оскаржити можна і вийти на суму яка бралася. То взагалі людина чуть не впала в обморок. Це одна МФО дозвонилася ..уявляю як ще хтось. Ну вже приготувала відповідь"залучають всіх, щоб вийти на спілкування зі мною, бо знають що я з юристом працюю".

Останнє редагування:
Так. Якщо розумні)) Я теж думаю, що зрозуміє. Я взагалі досі тримала все в секреті. Лише самі близькі знали. Моя відповідь- не спілкуйся, почула-поклала трубку. І кажу "всі можуть потрапити до такої ситуації". Знаєте,в цій ситуації я особисто зрозуміла, що не знаю своїх прав, як себе захистити можна, а не з переляку валити всі гроші, щоб ніхто не знав!! І люди теж всього бояться, не знають як в таких випадках говорити, як відповідати. Ще й характеристику дають як людини. Кажу: ти казала ким я працюю? Каже ні. Кажу слава Богу! Ще уточняли чи я зарплату отримую вчасно🤣я просто слухала це і думаю "наче розумна людина а невідомо кому дає інформацію"... Все одно що на вулиці комусь стати і все відповідати про когось. Дякую, що відповіли мені, я прийшла до тями назад))
Ще одне: 🙂🙂🙂радить бігом платити, бо в суд подадуть. Я кажу-ні. Я хочу домовитися. Якщо буде суд мені краще, ті відсотки оскаржити можна і вийти на суму яка бралася. То взагалі людина чуть не впала в обморок. Це одна МФО дозвонилася ..уявляю як ще хтось. Ну вже приготувала відповідь"залучають всіх, щоб вийти на спілкування зі мною, бо знають що я з юристом працюю".
Коли люди чують про юридичний супровід,то по іншому говорять,більше мовчать. І дивіться,ні слова брехні з Вашого боку

Коли люди чують про юридичний супровід,то по іншому говорять,більше мовчать. І дивіться,ні слова брехні з Вашого боку
Я все думаю, якщо буде розмова, визнаю своє питання, бо так має бути, як Ви порадили це приблизно таку ж відповідь і я готувала заздалегідь. Вибачення попрошу за дзвінки і скажу, що питання вирішую, але час потрібен. Ось. Придумувати не хочу нічого, бо не можна точно обманювати.
Що мали на увазі не обманювати? Хочу правильно зрозуміти і діяти, бо це робота. Мені основне поспілкуватися правильно, щоб зрозуміла людина.

Я все думаю, якщо буде розмова, визнаю своє питання, бо так має бути, як Ви порадили це приблизно таку ж відповідь і я готувала заздалегідь. Вибачення попрошу за дзвінки і скажу, що питання вирішую, але час потрібен. Ось. Придумувати не хочу нічого, бо не можна точно обманювати.

Що мали на увазі не обманювати? Хочу правильно зрозуміти і діяти, бо це робота. Мені основне поспілкуватися правильно, щоб зрозуміла людина.
Ну якби і всю правду я б не розказувала,прям поштучно всі борги.
А сказати,що,так,проблема є. Це для тих людей,чия думка важлива. Може бути суд і ВП. Тоді керівеик все дізнається і якщо говорити,що шахраї,то можна залишитись обманщицею. Це тількі для керівника. Тим більше довіра до Вас на роботі має бути.
Дівчинка, і ті самі керівники можуть бути в боргах. Кредитка приват,є точно😉

У мене шеф знав про кількість мфо, йому звонилки злили інформамацію.
Тому говоріть, є довги в МФО. Так Ви нікого не обманюєте.

Ну якби і всю правду я б не розказувала,прям поштучно всі борги.
А сказати,що,так,проблема є. Це для тих людей,чия думка важлива. Може бути суд і ВП. Тоді керівеик все дізнається і якщо говорити,що шахраї,то можна залишитись обманщицею. Це тількі для керівника. Тим більше довіра до Вас на роботі має бути.
Дівчинка, і ті самі керівники можуть бути в боргах. Кредитка приват,є точно😉
Дійсно про все говорити не хочу детально і моє право не пояснювати. Але звичайно можу попередити що питання в роботі, але можлива така ситуація, то спокійно сприйняти. Що я доросла людина і все усвідомлюю і вирішую. Керівник у мене хороша, я з нею вже 8 років працюю. І після звільнення( я роботу кардинально міняла, пішла з садочку),рік попрацювала, далі війна внесла корективи потрібен був стабільний дохід. Повернулася, одразу мене забрала до себе назад в колектив). Думаю, що порозумівся з нею.

Дійсно про все говорити не хочу детально і моє право не пояснювати. Але звичайно можу попередити що питання в роботі, але можлива така ситуація, то спокійно сприйняти. Що я доросла людина і все усвідомлюю і вирішую. Керівник у мене хороша, я з нею вже 8 років працюю. І після звільнення( я роботу кардинально міняла, пішла з садочку),рік попрацювала, далі війна внесла корективи потрібен був стабільний дохід. Повернулася, одразу мене забрала до себе назад в колектив). Думаю, що порозумівся з нею.
Ну якщо так,то можна їй розказать зараз,щоб вона була підготовлена і була на Вашій стороні. Так,не кількість,а саму проблему. Якщо хвилюєтесь,пропишіть на листочку. І прочитайте. Потім перекажете.😉
Дівчинка, а листочок збережете,якщо будете писать. Через деякий час перечитаєте,будете посміхатись. 😉😉😉

Що? Подзвонити нагнути?))))) Чи не варто?

Вкладення

• Screenshot_2024-02-06-17-22-14-534_com.android.mms.webp
    Screenshot_2024-02-06-17-22-14-534_com.android.mms.webp
    35.8 Кб · Перегляди: 98
Не день, а гойдалка. З холодної води в гарячу))) лиш опанувала себе, давай назад в паніку. А паніка то ворог, бо хаотично починаєш думати, руки трясуться, і чесно, я налаштована повернути взяте. Але бачу, що тепер ці що є гроші чи афк що дзвонили в останню чергу будуть. Бо суми називали, які не є тілом. І хто точно колега не запам'ятала. Висновок: якщо робота- точно книгу скачали, тут за такі дії писали за єгроші. Але ж...вони всі можуть все знайти самі. Завтра куплю заспокійливі таблетки, бо бачу треба вгамуватися)) от я...от створила собі "американські гірки"...

Назад
Угорі