Так. Якщо розумні)) Я теж думаю, що зрозуміє. Я взагалі досі тримала все в секреті. Лише самі близькі знали. Моя відповідь- не спілкуйся, почула-поклала трубку. І кажу "всі можуть потрапити до такої ситуації". Знаєте,в цій ситуації я особисто зрозуміла, що не знаю своїх прав, як себе захистити можна, а не з переляку валити всі гроші, щоб ніхто не знав!! І люди теж всього бояться, не знають як в таких випадках говорити, як відповідати. Ще й характеристику дають як людини. Кажу: ти казала ким я працюю? Каже ні. Кажу слава Богу! Ще уточняли чи я зарплату отримую вчасно

я просто слухала це і думаю "наче розумна людина а невідомо кому дає інформацію"... Все одно що на вулиці комусь стати і все відповідати про когось. Дякую, що відповіли мені, я прийшла до тями назад))
Ще одне:

радить бігом платити, бо в суд подадуть. Я кажу-ні. Я хочу домовитися. Якщо буде суд мені краще, ті відсотки оскаржити можна і вийти на суму яка бралася. То взагалі людина чуть не впала в обморок. Це одна МФО дозвонилася ..уявляю як ще хтось. Ну вже приготувала відповідь"залучають всіх, щоб вийти на спілкування зі мною, бо знають що я з юристом працюю".