Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
О чем ты только думаешь))Ага ,треба було ,всунути жало ))))
осам жало еще можно совать без риска, а вот пчелам... риск откинуться(О чем ты только думаешь))
осам жало еще можно совать без риска, а вот пчелам... риск откинуться(
Про жалоО чем ты только думаешь))
Про чьё?)Не завжди
Про жало
От ,чудна ,звісно що про своє ))))))Про чьё?)
Ніби ясно)О чем ты только думаешь))
К соседке на вареник... Дедушка Фрейд оживился и взялся за блокнот)))))))))Сходи к соседке на вареник, как раз и жало своё пристроишь. Только помни, что Adios писал, что можно и откинуться))
Было бы интересно, если бы дедушка Фрейд жил в наше время. Вот это бы у него было работенки))К соседке на вареник... Дедушка Фрейд оживился и взялся за блокнот)))))))))
Он бы повесился, по-моему...)))))))Было бы интересно, если бы дедушка Фрейд жил в наше время. Вот это бы у него было работенки))
Да ладно, не так уже всё плохоОн бы повесился, по-моему...)))))))
У меня работа с людьми, поэтому слышу, о чем они говорят))))) Не так всё плохо, но плоско, тупо и предвзято))))Да ладно, не так уже всё плохо
Доброго дня! Як вони себе поводили до цієї пропозиції? Були дзвінки родичам-знайомим?Ось на пошті. Гарантійний. Не вистачає на закриття такої суми, позичати не хочу ніде. Ну, що друзі, можна чекати ще подібних пропозицій?
Доброго дня. Писали смс мені і на пошту електронну спочатку. Тоді лише смс і телеграм(я залишила телеграм на старому номері для них). Дзвонили на три номери, які я колись починаючи кредитуватиме їм писала типу мій, двох подруг. Одній дзвонили може разів кілька, чисто просили зі мною зв'язатися. Пропонували спочатку 50% на відсоток +тіло. Місяць так було. Це тіло. Проте вранці я подивилася телеграм, де була пропозиція минулого дня на тіло- все було витерто. Лише мої дві відповіді. Оператор Марія. Там номер цікавий.Доброго дня! Як вони себе поводили до цієї пропозиції? Були дзвінки родичам-знайомим?
І мене лякали в свій час))))Доброго дня. Писали смс мені і на пошту електронну спочатку. Тоді лише смс і телеграм(я залишила телеграм на старому номері для них). Дзвонили на три номери, які я колись починаючи кредитуватиме їм писала типу мій, двох подруг. Одній дзвонили може разів кілька, чисто просили зі мною зв'язатися. Пропонували спочатку 50% на відсоток +тіло. Місяць так було. Це тіло. Проте вранці я подивилася телеграм, де була пропозиція минулого дня на тіло- все було витерто. Лише мої дві відповіді. Оператор Марія. Там номер цікавий.
![]()
Привіт, друзі. Це сьогодні кредит7. Той що мого "тіла" хотів чи я йоготрішки лякають мене шахрайством. Цікаво, як вони перевіряють це?)) Навіть не зважаючи що я рік хорошим клієнтом була, справно оплачувала, і повертала))
Ага)) значить мають певний алгоритм роботи...чи спробу впливу. З мене зараз для них толку немає. Мені час треба. Ви ігнорували?))І мене лякали в свій час))))