Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Не день, а гойдалка. З холодної води в гарячу))) лиш опанувала себе, давай назад в паніку. А паніка то ворог, бо хаотично починаєш думати, руки трясуться, і чесно, я налаштована повернути взяте. Але бачу, що тепер ці що є гроші чи афк що дзвонили в останню чергу будуть. Бо суми називали, які не є тілом. І хто точно колега не запам'ятала. Висновок: якщо робота- точно книгу скачали, тут за такі дії писали за єгроші. Але ж...вони всі можуть все знайти самі. Завтра куплю заспокійливі таблетки, бо бачу треба вгамуватися)) от я...от створила собі "американські гірки"...
Чого колега з ними розмовляє?
Їй більше нічим зайнятись? В мене одна з контактних осіб теж дуже любопитна Варвара. Так їй уже 5 рік дзвонять. Тільки їй одній, тому що вона з ними говорить. Попередьте колегу, нехай всіх посилає на три букви і буде колезі спокій.

Не день, а гойдалка. З холодної води в гарячу))) лиш опанувала себе, давай назад в паніку. А паніка то ворог, бо хаотично починаєш думати, руки трясуться, і чесно, я налаштована повернути взяте. Але бачу, що тепер ці що є гроші чи афк що дзвонили в останню чергу будуть. Бо суми називали, які не є тілом. І хто точно колега не запам'ятала. Висновок: якщо робота- точно книгу скачали, тут за такі дії писали за єгроші. Але ж...вони всі можуть все знайти самі. Завтра куплю заспокійливі таблетки, бо бачу треба вгамуватися)) от я...от створила собі "американські гірки"...
А заспокійливе в упаковці 0,5л чи 0,7л ?))

Чого колега з ними розмовляє?
Їй більше нічим зайнятись? В мене одна з контактних осіб теж дуже любопитна Варвара. Так їй уже 5 рік дзвонять. Тільки їй одній, тому що вона з ними говорить. Попередьте колегу, нехай всіх посилає на три букви і буде колезі спокій.
То ж пояснила!!! 🤔Турбує лише одне"де її номер взяли чи я дала? І чи платити не буде ". Писала вечері, що знову дзвонили. Кажу- не спілкуйся, кажи мене це не цікавить, заматюкайся врешті!! Бо будуть дзвонити, ти пішла на контакт. До речі, її питали чи я вчасно отримую зарплату, яку(каже що на ці питання вже не відповідала, кинула трубку), ще уточнили чи заміжня чи маю дітей. Я кажу і що ти відповіла? Для чого?? Я в шоці від дій людей...🤦
А заспокійливе в упаковці 0,5л чи 0,7л ?))
Та чуть не купила вина))) але передумала, купила хлібчик і сардельки))) завтра куплю гербаспокій)))😉

То ж пояснила!!! 🤔Турбує лише одне"де її номер взяли чи я дала? І чи платити не дуже". Писала вечері, що знову дзвонили. Кажу- не спілкуйся, кажи мене це не цікавить, заматюкайся врешті!! Бо будуть дзвонити, ти пішла на контакт. До речі, її питали чи я вчасно отримую зарплату, яку(каже що на ці питання вже не відповідала, кинула трубку), ще уточнили чи заміжня чи маю дітей. Я кажу і що ти відповіла? Для чого?? Я в шоці від дій людей...🤦

Та чуть не купила вина))) але передумала, купила хлібчик і сардельки))) завтра куплю гербаспокій)))😉
Краще б вина...

Довго не відповідає,мабуть обирає об'єм
Не можна. Треба холодну голову)) я і так емоційна стала, плакати почала)) то просто вже від накопичення, після розмови зірвалася. Давно слізки не текли))

Не можна. Треба холодну голову)) я і так емоційна стала, плакати почала)) то просто вже від накопичення. Давно слізки не текли))
Ну поплакати можна,але трішки . А з колегою що робити? Поговоріть може з нею,щоб просто не лізла не в свою справу . Хоче спілкуватись з ними,то хай про себе говорить,а розказувати за дохід і особисте життя інших людей не варто. Не етично,я б сказала...

Не можна. Треба холодну голову)) я і так емоційна стала, плакати почала)) то просто вже від накопичення. Давно слізки не текли))
Слезы помогают избавиться от негативных эмоций. Поплачьте если хочется, только недолго, хорошо))

Ну поплакати можна,але трішки . А з колегою що робити? Поговоріть може з нею,щоб просто не лізла не в свою справу . Хоче спілкуватись з ними,то хай про себе говорить,а розказувати за дохід і особисте життя інших людей не варто. Не етично,я б сказала...
В ході бесіди я це теж пояснила. Такого не можна говорити тим більше по моб і невідомо кому. Наче зрозуміла. Людей турбує, що з них хочуть гроші за когось. Я зробила такий висновок.
Все буде добре,от побачите ...
Я теж так розумію, все буде добре. Все має вихід з ситуації. Просто десь треба часу більше, десь може бути неприємно трохи. ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!😉 І хай всі МФО зачекають(як ото в рекламі)! )))))

В ході бесіди я це теж пояснила. Такого не можна говорити тим більше по моб і невідомо кому. Наче зрозуміла. Людей турбує, що з них хочуть гроші за когось. Я зробила такий висновок.
Як на мене,то маже кожна людина стикалась з кредитом,кредиткою,розстрочками на побутову техніку... Але ж ,на жаль є такі ,що не розуміють що таке поручитель... Може ж вона подумає,як,от як з неї щось стягнуть. Подумає,якщо є чим ...

Дівчинка,
А якщо колезі скажуть, що принц Чарльз розводиться з Камілою і хоче на колезі женитись, то вона теж повірить. Якомусь голосу з трубки?
А ми ще дивуємось бабусям, які після дзвінка, віддають свої похоронні щоб врятувати внука, який в біду попав. А тут молода жінка так чудить.

Мдаааа....коли тобі рідні кажуть "що там у тебе з кредитом, бо дзвонять на вайбер нам і пишуть?" Кажу вирішую як юрист порадив. Чуєш слова "дивись щоб потім не продали ми все, щоб тебе витягнути" і таким тоном....то я особисто втрачаю реальність і те що взагалі відбувається у мене. І здається що ці МФО то просто яма, з якої виходу немає. Ось так "приводить в чуства" як кажуть рідні. Блін...хоч би витримати. Я не уявляю, як люди триматься

Мдаааа....коли тобі рідні кажуть "що там у тебе з кредитом, бо дзвонять на вайбер нам і пишуть?" Кажу вирішую як юрист порадив. Чуєш слова "дивись щоб потім не продали ми все, щоб тебе витягнути" і таким тоном....то я особисто втрачаю реальність і те що взагалі відбувається у мене. І здається що ці МФО то просто яма, з якої виходу немає. Ось так "приводить в чуства" як кажуть рідні. Блін...хоч би витримати. Я не уявляю, як люди триматься
Отак і тримаємся... Я на стадії судів,то трохи серйозніші справи,ніж родичі і сусіди. А на початку теж було нелегко. Але ж це і є вихід з ями. Так що тримайтесь

Хочу запитати. Чи варто першій до суду? (Може мені вже робиться...) де можна подивитися, вартість послуг, щоб розуміти приблизно яка сума на суд потрібна. Може питання не коректне, але щоб орієнтуватися. Буду вдячна

Хочу запитати. Чи варто першій до суду? (Може мені вже робиться...) де можна подивитися, вартість послуг, щоб розуміти приблизно яка сума на суд потрібна. Може питання не коректне, але щоб орієнтуватися. Буду вдячна
Вам зайнятись більш нічим?)) =)))

Назад
Угорі