Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
Звичайно, я як на форум попала очі відкрилися, а то сіра стала, синяки під очі, схудла на 5 кг, все злітало. Я зараз теж гарна, проте, вже забила. Хоча бере часом...бо суд, витрати, ще не знаю які, але думаю, часом...як закінчу історію цю
Та шо ж Ви за ці суди...))) Рано ще нам)))
А от те, що Ви гарна і вже забили, то, сподіваюсь, тільки на МФО забили...))))

Звичайно, я як на форум попала очі відкрилися, а то сіра стала, синяки під очі, схудла на 5 кг, все злітало. Я зараз теж гарна, проте, вже забила. Хоча бере часом...бо суд, витрати, ще не знаю які, але думаю, часом...як закінчу історію цю
Бережіть красоту,що дана . Такі жертви ніхто не оцінить.

Дівчинка ,от Ви така відповідальна,слідкуєте за всіми листами,смс. А я напишу рівень своєї безвідповідальності. Ніколи не слідкувала за пропозиціями ,ніколи не слідкувала за перепродажами. Коли оскаржувала ВНН,то якщо ВНН від первинного кредитора,то я знала хто це зробив. А коли від колекторів ,які викупили борг,то навіть не знаю хто первинний кредитор в цьому випадку. Ось так. Є проблема,вирішуєм.
Бо я перелякана, це вже усвідомлюю. І плюс невідомість як буде в мене. Хоча є в моб окрема папка документи, де вони зайчики всі. Мені лиш би знати, чим довше, щоб я могла підбирати кошти. Бо планую і шукаю роботу кращу.
Щось схоже. Пам'ятаю тільки тих,хто після судів винен мені
Ще й таке є??
Та шо ж Ви за ці суди...))) Рано ще нам)))
А от те, що Ви гарна і вже забили, то, сподіваюсь, тільки на МФО забили...))))
Фото це моє, влітку)))
Ще ДО початку трешу))

Бо я перелякана, це вже усвідомлюю. І плюс невідомість як буде в мене. Хоча є в мою окрема папка документи, де вони зайчики всі. Мені лиш би знати, чим довше, щоб я могла підбирати кошти. Бо планую і шукаю роботу кращу.

Ще й таке є??

Фото це моє, влітку)))
Є,звичайно

Бережіть красоту,що дана . Такі жертви ніхто не оцінить.
Мені приємно з Вами спілкуватися. Переймати досвід, бо вже є результат. І прислухатися, і дійсно, все проходить, як відзиви. Я прослідковую всю лінію як у мене, як пишуть тут, як люди вирішували. Все точно.

Мені приємно з Вами спілкуватися. Переймати досвід, бо вже є результат. І прислухатися, і дійсно, все проходить, як відзиви. Я прослідковую всю лінію як у мене, як пишуть тут, як люди вирішували. Все точно.
Дякую.Завжди поділюсь досвідом 💖. На початку ,да і зараз всі поради брала до уваги. От сьогодні,ламінування,наприклад...

Ще скажу одне, щоб не було мене забагато. Дзвонять мені, спам. Сестрі селфі. Знайомій то геть не покине, але вона така, що спілкується матом)))) поки тихо в оточені або не кажуть. Подружку питаю, каже ні. То не знаю...саме більше єгроші турбувалася, а виходить що АФК,селфі, кредит+ дзвонить. Міліон, мійкредит, єгроші, алікси тихо. Проте алікси погрожують " терміново, бо побачите, зіпсуємо репутацію, вимагаємо гроші, ви що думаєте уникнути, побачите, ми застосуємо заходи" це дослівно.
Дякую.Завжди поділюсь досвідом 💖. На початку ,да і зараз всі поради брала до уваги. От сьогодні,ламінування,наприклад...
Я пригадую Вас напочатку, як я переживала, і як Ви писали, що з часом я заспокоюся. Так і є. Як згадаю як тіпало, я не спала, уявіть...не спала, дурне, зчорніла, язик до неба прилипав. А потім розумію "ти себе доведеш, ти що?" І все, переключилася. А ще Тоні Ви мене підтримали. Дякую.

Останнє редагування:
Ще скажу одне, щоб не було мене забагато. Дзвонять мені, спам. Сестрі селфі. Знайомій то геть не покине, але вона така, що спілкується матом)))) поки тихо в оточені або не кажуть. Подружку питаю, каже ні. То не знаю...саме більше єгроші турбувалася, а виходить що АФК,селфі, кредит+ дзвонить. Міліон, мійкредит, єгроші, алікси тихо. Проте алікси погрожують " терміново, бо побачите, зіпсуємо репутацію, вимагаємо гроші, ви що думаєте уникнути, побачите, ми застосуємо заходи" це дослівно.

Я пригадую Вас напочатку, як я переживала, і як Ви писали, що з часом я заспокоюся. Так і є. Як згадаю як тіпало, я не спала, уявіть...не спала, дурне, зчорніла, язик до неба прилипка. А потім розумію "ти себе доведеш, ти що?" І все, переключилася. А ще Тоні Ви мене підтримали. Дякую.
Я себе загнала,коли шукала,де перекредитуватись. Ще раз скажу і Вам і всім. Бережіть себе. Хоча зараз у мене два суди на носі. А ще пам'ятаю як перше ВП відкрили. Стан був жахливий. А потім 7 штук за пів року. Порівнюю з сезонною застудою. Невідомо коли підхватиш. А потім ідеш до лікаря і лікуєшся. Так і з судами,хай би їм....
Звісно. 8 шараг зробили написи,я їх зніс в суді і вони мені були винні за послуги адвоката.
Ще й вирахувані кошти,якщо були такі

Я себе загнала,коли шукала,де перекредитуватись. Ще раз скажу і Вам і всім. Бережіть себе. Хоча зараз у мене два суди на носі. А ще пам'ятаю як перше ВП відкрили. Стан був жахливий. А потім 7 штук за пів року. Порівнюю з сезонною застудою. Невідомо коли підхватиш. А потім ідеш до лікаря і лікуєшся. Так і з судами,хай би їм....

Ще й вирахувані кошти,якщо були такі
Я цими "друзями" перекредитувалася". Натворила....

У мене десь валяється листочок з блокноту з назвами МФО. Мабуть теж заламіную...
Аналогічно... ще й сфотографував науясь... потім листочок проіпався десь... а фото в гуглпрофілі лишилось))
Тому я один із тих крутих :new_russian: дядьків які пам"ятають типу що де і коли брали :lol:

Дівчинка ,це вже повинні остаточно заспокоїти 🤣
Да, дякуючи Вам. Ви моя підтримка. Я це визнаю. Місяць, я гарна, працюю, не хворію, гарно виглядаю, єдине, що тіліпає це що далі буде. Але пофіг. Сьогодні хотіла б оплатити але проаналізувала, ні.

Да, дякуючи Вам. Ви моя підтримка. Я це визнаю. Місяць, я гарна, працюю, не хворію, гарно виглядаю, єдине, що тіліпає це що далі буде. Але пофіг. Сьогодні хотіла б оплатити але проаналізувала, ні.
Мене ,приблизно тим складом теж заспокоювали ,все буде добре 😉

Назад
Угорі