Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
1706897865357.webp

Короче, читала форум, люди пишуть півтіла. Теж хочу. Побачимо, чи я вхоплю. Але, друзі, бере частенько, особливо коли невідомо чим закінчиться. Але хочу і бажаю всім і собі, вигідної пропозиції. Але вже +, тіло є. Значить в перспективі є півтіла!
Євген1201, от і з'явився новий тренд👆
Я за Вас радію, Євген, що ви домовились і маєте можливість виплатити частинами! Щиро рада))
Євген1201, от і з'явився новий тренд👆
Я за Вас радію, Євген, що ви домовились і маєте можливість виплатити частинами! Щиро рада))

Ніч. Постіль. Дружина-чоловікові:
- дорогий, скажи мені що-небудь ласкаве.
Чоловік:
- ти-світло очей моїх, темрява
гаманця мого…

У мене те саме, вже забула де була в "гостях". Добре, що заскрінила і договори поскачувала до прострочки

Дівчинка ,от Ви така відповідальна,слідкуєте за всіми листами,смс. А я напишу рівень своєї безвідповідальності. Ніколи не слідкувала за пропозиціями ,ніколи не слідкувала за перепродажами. Коли оскаржувала ВНН,то якщо ВНН від первинного кредитора,то я знала хто це зробив. А коли від колекторів ,які викупили борг,то навіть не знаю хто первинний кредитор в цьому випадку. Ось так. Є проблема,вирішуєм.

Звичайно, я як на форум попала очі відкрилися, а то сіра стала, синяки під очі, схудла на 5 кг, все злітало. Я зараз теж гарна, проте, вже забила. Хоча бере часом...бо суд, витрати, ще не знаю які, але думаю, часом...як закінчу історію цю
Дівчинка ,от Ви така відповідальна,слідкуєте за всіми листами,смс. А я напишу рівень своєї безвідповідальності. Ніколи не слідкувала за пропозиціями ,ніколи не слідкувала за перепродажами. Коли оскаржувала ВНН,то якщо ВНН від первинного кредитора,то я знала хто це зробив. А коли від колекторів ,які викупили борг,то навіть не знаю хто первинний кредитор в цьому випадку. Ось так. Є проблема,вирішуєм.
Бо я перелякана, це вже усвідомлюю. І плюс невідомість як буде в мене. Хоча є в мою окрема папка документи, де вони зайчики всі. Мені лиш би знати, чим довше, щоб я могла підбирати кошти. Бо планую і шукаю роботу кращу.

Назад
Угорі