Щоденник Вітайте мене новеньку

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 951
  • Перегляди Перегляди 36K
@Невыбрано,

Не переживайте, форум реально очень помогает, у меня около 20 МФО, месяц просрочки, ни с кем не разговариваю только читаю смс, соц сети, жду адекватных предложений, звонили почти всем родственникам, одной соседке, писем бумажных не было, по началу паника была капитальная... благодаря форуму успокоился....
Оце відчуваю, що доберуться до родичів далеких і усіх знайомих...поки двоє людей з оточення потурбували. Якщо чесно, то заспокоїлася на 85%, бо сестра дізналася за селфі з дзвінка(а вона в мене ого яка серйозна😳)....а тепер за сьогодні ще розумію, що не спиняться, дзвонитимуть решті....це ще треба буде сприйняти мені насамперед спокійно. Думаю....справлюсь. Кажу як є))

@Невыбрано,

Не переживайте, форум реально очень помогает, у меня около 20 МФО, месяц просрочки, ни с кем не разговариваю только читаю смс, соц сети, жду адекватных предложений, звонили почти всем родственникам, одной соседке, писем бумажных не было, по началу паника была капитальная... благодаря форуму успокоился....
Теж саме було. Думав будуть гайки, почитав форум - охолонув, взяв себе в руки. Перестав пролонгувати і платити. Вже почали пропонувати погасити тіло( та ***ть ніяк не складеться- бо до ЗП трохи треба зачекати). Тож залишається тільки чекати

Вот чувствую, что доберутся до родственников далеких и всех знакомых... пока двое из окружения побеспокоили. Если честно, то успокоилась на 85%, потому что сестра узнала о селфе из звонка (а она у меня ого какая серьезная 😳). надо будет воспринять мне прежде всего спокойно. Думаю....справлюсь. Говорю как есть))
Честно, кого мог предупредил, опять же благодаря форуму, номера они искать умеют. Ну из окружения пока не кому не звонили, друзьям, знакомым. Ну кроме угроз, звонков и смс, я так понимаю в ближайшее время нас ничего не ждёт.

Теж саме було. Думав будуть гайки, почитав форум - охолонув, взяв себе в руки. Перестав пролонгувати і платити. Вже почали пропонувати погасити тіло( та ***ть ніяк не складеться- бо до ЗП трохи треба зачекати). Тож залишається тільки чекати
Так, погоджуюсь. Підзбирати трішки коштів, бо життя триває і є свої інші нюанси, і потихеньку по одному закривати.

Да, соглашаюсь. Подбирать немного денег, потому что жизнь продолжается и есть свои другие нюансы, и потихоньку по одному закрывать.
Я Честно за месяц не один не закрыл...как то вообще не получается

Так, погоджуюсь. Підзбирати трішки коштів, бо життя триває і є свої інші нюанси, і потихеньку по одному закривати.
Щє місяць тому я взагалі не міг навіть спокійно працювати, всі думки були про борги і таке.... Поспілкувався на цю тему з коллегами. Та у мене взагалі, тьфу, соплі, а не проблеми). У одного ВП на 150к, інший два роки відбивався від калів, бо брат набрав МФО і знає що це таке і з чим його їдять

СергійO, про гамбургер... Не про кредити. Коли я увійшла в прострочки,то навчилась відкладати потроху грошей ,навчилась жити без позик. І за те,що я така хороша,стала сама собі дякувати. Коли не коли,да й потішу себе якоюсь обновкою чи щось для дому куплю. Настрій піднімає . Так і з тим гамбургером. Ніколи не жалійте для себе. І ще... Гроші Ви не витратили,а вклали в себе. А вкладення в себе завжди безпрограшні...

СергійO, про гамбургер... Не про кредити. Коли я увійшла в прострочки,то навчилась відкладати потроху грошей ,навчилась жити без позик. І за те,що я така хороша,стала сама собі дякувати. Коли не коли,да й потішу себе якоюсь обновкою чи щось для дому куплю. Настрій піднімає . Так і з тим гамбургером. Ніколи не жалійте для себе. І ще... Гроші Ви не витратили,а вклали в себе. А вкладення в себе завжди безпрограшні...
На 100% згоден з вами. Бо раніше теж думав, що треба відкладати на повернення боргів, айай, не дай боже щось провтичити... А зараз все так легко сприймається... 😏буде завтра ЗП - замовлю суші)) під саке)))

На 100% згоден з вами. Бо раніше теж думав, що треба відкладати на повернення боргів, айай, не дай боже щось провтичити... А зараз все так легко сприймається... 😏буде завтра ЗП - замовлю суші)) під саке)))
І це будуть не витрати,а вкладення в свій настрій. Завжди обирайте для себе краще з того,що можете собі дозволити . Наче звичайні слова,а в них стількі смислу.

У вас не так багато тих МФО. Не знаю які там тіла, але я наприклад сушу собі голову- бо їх овер дофіга. І всіх я фізично не виношу.
Тож я і забив на всіх, як зійдуться зірки на небі, і у мене будуть гроші(і хороші пропозиції) - буду закривать🙃
Чекати і щє раз чекати

І це будуть не витрати,а вкладення в свій настрій. Завжди обирайте для себе краще з того,що можете собі дозволити . Наче звичайні слова,а в них стількі смислу.
Тобі би в філософи податись
Чекати і щє раз чекати
Так можна в ждуна перетворитись. Жити треба і життям насолоджуватись.

Привіт! Це сьогодні ось. Тіло 15. Термін місяць, вони пізніше вийшли. Лякають далі?))

Вкладення

• Screenshot_2024-01-31-13-19-54-762_com.android.mms.webp
    Screenshot_2024-01-31-13-19-54-762_com.android.mms.webp
    57.6 Кб · Перегляди: 100
Назад
Угорі