Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Цих немає, слава Богу. Це тільки ті, що вище писала.Якщо маєте кредит в ClickCredit, там можете заходити в кабінет перевіряти. Листами і дзвінками вони не пишуть що дають щось закривати, та і не турбують взагалі. У мене трохи більше 2 місяців протермінування, в особистому кабінеті три варіанти для оплати тіла частинами
Посміхнулася, буду слухати старших)) витримка- згодна повністю.Дівчинка ,півтора місяці то ще замало ,для тіла ,а для суду і подвно ,витримка і Гато написав що читати і вживати ,слухай старших![]()
Если она будет выпивать после каждого прочитанного смс, то так и до алкоголизма недалеко))Дівчинка ,півтора місяці то ще замало ,для тіла ,а для суду і подавно ,витримка і Гато написав що читати і вживати ,слухай старших![]()
Або дійство...цікавіше чтиво
Залежить від кількості коньякуАбо дійство...
Ще один малолєтка,слухай старших![]()
Я не вживаюЗалежить від кількості коньяку
Ще один малолєтка
Ще один малолєтка
А дармаЯ не вживаючесно)) то стрес був)) зелений чай без цукру і кава
![]()
Скоро на форумі серед юристів поповнення буде))))))Підсумок роблю сьогоднішнього інфо навантаження: морально беруть, але нічого окрім цих смс зробити не можуть. Я вже ЦК підчитую, ці статті про кошти кредитні. Юристів і їх успіхи в суді, колекторські контори. Тому що багато не знаю прав і своїх дій для захисту, все тут, на форумі.
Скоро на форумі серед юристів поповнення буде))))))
Сонце світить,Земля обертається... Нічого не змінилосьТо я для себе, щоб розуміти, що робиться коло мене))
Проблеми потрібно вирішувати по мірі їх надходження)))З Вами поспілкувалася, вже сприймаю по іншому, спокійніше. Дійсно, все має вирішення, лиш потрібен час))
Точно!!! Я ж постійно так говорила!!! А сьогодні забула!Проблеми потрібно вирішувати по мірі їх надходження)))
Малиш мляЩе один малолєтка

Запишіть і повісьте на видному місці.Точно!!! Я ж постійно так говорила!!! А сьогодні забула!![]()
Відкладаю гроші на ***ні МФО, але сьогодні так захотілося даблчізбургер і щє з додатковою котлеткою, і щє додав туди більше огірків.... Та живіть і не думайте про цих... Тим паче, якщо немає чим платити- не має сенсу читати їх повідомлення. Мені судом погрожують в кожному другому смс, навіть рідні дзвонили по цим питанням. Вже от-от буде засідання( десь там на окупованій території, хоч би перевіряли інфу яку шлють людям). Беріть болта- і заивайте)Згадала!!! В мене вранці була фраза, яку я сама собі почала казати, як пішли смс. "Кто все эти люди? Сойдитесь все в один"! І так сміялася сама з себе, зате на гуморі була! Ще її треба написати на видне місце![]()
Не переживайте, форум реально очень помогает, у меня около 20 МФО, месяц просрочки, ни с кем не разговариваю только читаю смс, соц сети, жду адекватных предложений, звонили почти всем родственникам, одной соседке, писем бумажных не было, по началу паника была капитальная... благодаря форуму успокоился....С Вами пообщалась, уже воспринимаю по-другому, поспокойнее. Действительно, все имеет решение, только нужно время))