Дівчинка
Форумчанин
- Дописи
- 789
- Реакції
- 1218
- Бали
- 1098
Дівчинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Значить і не звертаю уваги!!!Не те,що варто читати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Значить і не звертаю уваги!!!Не те,що варто читати
Оце найголовніше. У вас не так багато тих гидот(це я з собою рівняю), тож просто насолоджуйтесь). Колись вони та будуть благати щось заплатитиЗате я вже спокійна, не боюся і не переживаю.
Доброго вечора вам від манівео таке не приходило???Значить і не звертаю уваги!!!![]()
А через який час просрочки це прийшло? І яке тіло будь та відсотки? Теж маю заборгованість в манивео!Доброго вечора вам від манівео таке не приходило???
Тіло 5000к приблизно 21-24 дні , до батьків додзвонитись через тиждень просрочкиА через який час просрочки це прийшло? І яке тіло будь та відсотки? Теж маю заборгованість в манивео!
Дякую! Треба і мені чекати що подзвонять до рідних! Якісь лояльні умови закриття вже пропонували!?Тіло 5000к приблизно 21-24 дні , до батьків додзвонитись через тиждень просрочки
Вибачаюсь через тиждень прострочки до батьків подзвонили качаТіло 5000к приблизно 21-24 дні , до батьків додзвонитись через тиждень просрочки
А від манивео були дзвінки ріднім!? І на сьогоднішній день скільки днів просрочки!!??Вибачаюсь через тиждень прострочки до батьків подзвонили кача
Я з ними не спілкуюся , дзвонять кожний день і прислали цього листаДякую! Треба і мені чекати що подзвонять до рідних! Якісь лояльні умови закриття вже пропонували!?
Зрозуміло! В мене тіло 7800 в манивео! Вам вже пропонували якісь нормальні і адекватні варіанти закриття!?Merelly92, У мене тіло в манівео 5600 вони були відносно тихі через два місяці передали таліону ті вже телефонували всім кого знайшли(
А через який час просрочки це прийшло? І яке тіло будь та відсотки? Теж маю заборгованість в манивео!
Заспокойтесь, нам до судів ще далеченько)))[/SARCASM]Доброго вечора. Пишу у свій щоденник. Сьогодні наплив смс мені і моїй сестрі. Дзвінків повно в антиспамі. Витримку я обрала, по порадам в кабінети не заходжу, не відповідаю, дивлюся смс в телеграмі. Півтора місяці протермінування. За тіло мови немає ні від кого. Читаю форум. В мене запитання з Вашого досвіду: як скоро подають на суди ці МФО? Де можна подивитися прайс послуг адвокатів на форумі? Наперед як мені притаманно хвилююся)) щось знову ця активність змушує запереживати. Буду вдячна. І ще одне, проживаю у місті, реєстрація в районному центрі, там ніхто не проживає. Вже читала тут, що суд по місцю реєстрації. Якщо доведеться суд.....наші юристи з форуму все можуть зробити "на відстані" так сказати? І скільки днів дається, коли отримує людина позов до суду?
Такого змісту смс від АФК, і селфі, алікскредіт. Мій кредит, кредит 7 і кредит+, міліони лиш телефонують на спам. Егроші скидають смс на списання часткове суми, і додають посилання я не знаходжу, бо раз зайшла вивело на кабінет.
где-то слышал что при таких сообщениях в тг и вайбер помогает кнопочка "Заблокувати"Доброго вечора. Пишу у свій щоденник. Сьогодні наплив смс мені і моїй сестрі. Дзвінків повно в антиспамі. Витримку я обрала, по порадам в кабінети не заходжу, не відповідаю, дивлюся смс в телеграмі. Півтора місяці протермінування. За тіло мови немає ні від кого. Читаю форум. В мене запитання з Вашого досвіду: як скоро подають на суди ці МФО? Де можна подивитися прайс послуг адвокатів на форумі? Наперед як мені притаманно хвилююся)) щось знову ця активність змушує запереживати. Буду вдячна. І ще одне, проживаю у місті, реєстрація в районному центрі, там ніхто не проживає. Вже читала тут, що суд по місцю реєстрації. Якщо доведеться суд.....наші юристи з форуму все можуть зробити "на відстані" так сказати? І скільки днів дається, коли отримує людина позов до суду?
Такого змісту смс від АФК, і селфі, алікскредіт. Мій кредит, кредит 7 і кредит+, міліони лиш телефонують на спам. Егроші скидають смс на списання часткове суми, і додають посилання я не знаходжу, бо раз зайшла вивело на кабінет. І розумію, що не час мені зараз впадати знову в паніку, то не варіант.
Якщо маєте кредит в ClickCredit, там можете заходити в кабінет перевіряти. Листами і дзвінками вони не пишуть що дають щось закривати, та і не турбують взагалі. У мене трохи більше 2 місяців протермінування, в особистому кабінеті три варіанти для оплати тіла частинамиОк)) розумію, що хочу це закрити все і забути, але поки немає можливості, потрібен час. Пригрузили морально трохи сьогодні, піддалася, аналізую. Значить треба витримку ще і добрячу, бо я дівчинка))
То роблю так. Пишуть вже з номерів. Дивлюся в інтересів на тіло пропозиції. Щоб не пропустити, але нічого не пропонують. Пролонгація, відсотки, або весь повністю. Це селфі блоканула, то вже з номеру дописали. До речі, договори скачала ще до прострочки. Ні в одному немає додаткових номерів, там взагалі не заповнювала. Єдині де написала то кредит 7. Ще самі перші були, коли анкету заповнювала. То так їм і дзвонили. Шукають вочевидь самі кругом ці номери. Все як тут люди писали- хочуть находять.где-то слышал что при таких сообщениях в тг и вайбер помогает кнопочка "Заблокувати"