Iren7777
Форумчанин
- Дописи
- 572
- Реакції
- 163
- Бали
- 3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
дуже Вам дякую, гарного дня і миру!!! будьте здорові!!!звісно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
дуже Вам дякую, гарного дня і миру!!! будьте здорові!!!звісно
Після отримання виконавчого листа позивач,він же стягувач,на наступний день не відкривають ВП,а дають боржнику час ,хтось місяць,хтось пів року ,може Ви б захотіли оплатити повністю або частинами без відкриття ВП. А якщо оплат нема,тоді відкривають ВП.нічого не платила
в мене суиа в 2 рази більша.чтобы взыскать 25к грн, не те суммы
я після рішення суду ім зателефонувала і просила про те щоб платити самому мала розмову з людиною яка займається по виконавчим після рішення суду. він сказав як тільки отримають рішення чи виконавчий зразу мене набере сам йому дзвонити не потрібно і так ніхто і не набрав. навіть про знижку говорили. ну зараз вже пізно ім дзвонити я так розумію і нема резонуЯ с еапбарасами договаривался платить без исполнительного. Мне тоже не звонили, но я стал дёргать их сам, соответственно выполнять свои условия. По итогу всё выплатил даже быстрее, чем договаривались. Но это у меня - на сайте есть истории, когда договорились, платили и оп - ИП. так что тут как повезёт.
Не переймайтеся. Їдьте, заробляйте, бережіть себе.в мене суиа в 2 рази більша.
я після рішення суду ім зателефонувала і просила про те щоб платити самому мала розмову з людиною яка займається по виконавчим після рішення суду. він сказав як тільки отримають рішення чи виконавчий зразу мене набере сам йому дзвонити не потрібно і так ніхто і не набрав. навіть про знижку говорили. ну зараз вже пізно ім дзвонити я так розумію і нема резону
Скажіть скільки часу пройшло після рішення до вілкриття провадження? Ато в мене вже 2 місяця не відкриваютьв мене суиа в 2 рази більша.
я після рішення суду ім зателефонувала і просила про те щоб платити самому мала розмову з людиною яка займається по виконавчим після рішення суду. він сказав як тільки отримають рішення чи виконавчий зразу мене набере сам йому дзвонити не потрібно і так ніхто і не набрав. навіть про знижку говорили. ну зараз вже пізно ім дзвонити я так розумію і нема резону
від грудняСкажіть скільки часу пройшло після рішення до вілкриття провадження? Ато в мене вже 2 місяця не відкривають
Дуже переживаю. в дії і на АСВП немає постанови щоб з нею ознайомитись які вимоги і так далі. Можливо треба зателефлнувати виконавцю щоб нвдіслав на електронку, бо не хочу щоб прислали постанову на поштуНе переймайтеся. Їдьте, заробляйте, бережіть себе.
Наверное там их нет, потому что их нет. В остальном Тарас ответилвід грудня
Дуже переживаю. в дії і на АСВП немає постанови щоб з нею ознайомитись які вимоги і так далі. Можливо треба зателефлнувати виконавцю щоб нвдіслав на електронку, бо не хочу щоб прислали постанову на пошту
знижок при уже відкритому виконавчому провадженню не буває і бути не може.Доброго вечора шановні форумчани я вже писала про те що в мене відкрито виконавче провадження і приватний виконавець присоав листа щоб йому надіслати документи копіі про своє майно і декларацію про доходи. я зателефонувала до єапб про те щоб сплачувавти самому частинами бо я іх просила про це після того як програла суд вони погодилися мали мені перетелефонувати я чикала але не перезвонили і відкрито на данний момент виконавче провадження. але я хочу порадитися по іншому питанню, я ім зателефонувала іце відділ після судовий і сказала що хочу плптити сама мені представник сказав що зв"яжетьтся з виконавцем і повідомить його про те що я бувду сплачувати сама. \виконавець погодився так мені сказали. вони хочуть за 2 місяці 43500 я спочаткау погодилася і сказала що зроблю оплату двома сумами але зараз бачу що не зможу. представник сказав що не буде знижки якщо не рплатити по саисанню а прейдеться платити всю суму тоді можна не за два місяці навіть не так на початку хочуть певну суму щоб я проплатила а в кінці всю останню яку ще потрібно. я не зможу цього зробити підскажіть як прступити правильно
ще раз: виконавець стягує те що може стягти в межах і на підставах законуні працюю неофіційно. но мені сказали що виконавець не проти щоб я сплачувала сама. чи мені потлібно самому звязатися з виконавцем. я телефонучвала виконавцю але мала розмову з секретарем і вона мені надіслала реквізити про сплату гонорару виконавця. тоді що означає що мені сказали в єапб що телефонували виконавцю він мені навіть назвав прізвище і сказав що повідомили йолго про те що я сама буду сплачувати то що це обман. я маю з ними звязатися після 9 наступного місяця вони мають надати мені гарантійного листа з сумою із списанням така булв розмова. я зараз за кордоном
ви впевнені що то саме ті реквізити і що спілкувались ви саме з помічником виконавця? зазвичай реквізити вказуються в асвп в постанові про відкриття виконавчого провадження (та / або про стягнення основної винагороди)Доброго вечора дуже Вам дякую мені помічник прислала на вайбер реквізити для оплати гонорару виконавця я так думаю по них і можна сплачувати. я так розумію чим бистріше я почну сплачувати тим краще буде і суми можна по мірі можливості.
на сайті асвп. https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtorsЯ телефонувавла по номеру який вказангий в листі який мені прислали додому і який є на сайті асвп де вказані дані приватного виконавця. скажіть будь-ласка мені виконавець написав в листі індикатор доступу до постанови а де його потрібно застосувати щоб перпглянути. і мені виконавець написав щоб я йому на протязі 5 днів надіслала декларацію про доходи але в мене іі немає
в його повноваження входить робити запити, в т.ч. про доходи. от хай працює.і мені виконавець написав щоб я йому на протязі 5 днів надіслала декларацію про доходи але в мене іі немає
я зайшла на асвп так як Ви написали але там нічого не пишеться про ідикатор доступувкладка "доступ сторін до виконавчого провадження"
Я хай
я зайшла на асвп так як Ви написали але там нічого не пишеться про ідикатор доступу