Верховний Суд відмовився визнавати недійсним договір BitCapital!

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 437

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
38151
Рішення
10
Реакції
97073
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чому суд не врахував відсутність ліцензії? Чим «позика» відрізняється від споживчого кредиту в цій справі? І що це рішення означає для інших боржників BitCapital?

Розібрав постанову Верховного Суду, позицію НБУ та ключові суперечності справи.

Деталі — у статті за посиланням: Біт Кепітал і Верховний Суд: чому договір залишили чинним попри позицію НБУ - Адвокат Андрій Шевченко

Кароче, ты скажи, можно не вертать бабки, или всё равно заставют???
Интереснейшее вердиктище,которое буде иметь (вазможно) далеко идущие последствия.

А вот хз. Интересная, конечно, позиция ВС.
Привет. Чего-то не мог оправить сообщение. Лень перепечатывать заново... я все это ( на сегодня) вижу так....

Вкладення

• Допис.webp
    Допис.webp
    60.1 Кб · Перегляди: 82
ПОЗИКА в USDT ❗

Переказ USDT, зафіксований у блокчейні TRON, визнано офіційним фактом передачі коштів.

Підпис договору через СМС є законним.

Ліцензія НБУ не потрібна, якщо оформлено договір позики.

Хм, не знаю.
У тебя нет никаких ограничений
Пока ехал в машине крутилось это дело в голове.... А ведь действительно.... если прикинуть кое-что к носу и задуматься по этому вопросу, то сей вердыктище выглядит как приглашение от ВС У для битов, а сам ВСУ ни дать не взять "бизнес-няня" для казалось бы "мертвого намертво" их "бизнеса". И с подсудностью он определился, и разъяснили с каким иском в суд обращатся.... сплачуй судовий збир и мы нагнем посполитых.... поживем увидим конечно,но этот шедевр не есть гут! Я конечно предвидел женский половой орган в далеком 2016г.. когда начали кроить ЦПК и ЦК... но они увы переплюнули даже все мои самые мрачные ожидания... Отакая мля элэктронная комэрцыя....

1789252984622.webp

блд це вже цікаво) якою нах*р британською компанією

інколи мені здається, що ми живемо в якомусь сюрреалізмі у світі казок і фантастики

Останнє редагування:
1789252984622.webp

блд це вже цікаво) якою нах*р британською компанією

інколи мені здається, що ми живемо в якомусь сюрреалізмі у світі казок і фантастики
Для деяких наших співвітчизників це ж навіть класно - винен цілій Британській Компанії, майже самому Королю, йопть, оце досягнення)

Назад
Угорі