Верховний Суд відмовився визнавати недійсним договір BitCapital!

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 281

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
38151
Рішення
10
Реакції
97071
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чому суд не врахував відсутність ліцензії? Чим «позика» відрізняється від споживчого кредиту в цій справі? І що це рішення означає для інших боржників BitCapital?

Розібрав постанову Верховного Суду, позицію НБУ та ключові суперечності справи.

Деталі — у статті за посиланням: Біт Кепітал і Верховний Суд: чому договір залишили чинним попри позицію НБУ - Адвокат Андрій Шевченко

Кароче, ты скажи, можно не вертать бабки, или всё равно заставют???

Кароче, ты скажи, можно не вертать бабки, или всё равно заставют???
Интереснейшее вердиктище,которое буде иметь (вазможно) далеко идущие последствия.

А вот хз. Интересная, конечно, позиция ВС.
Привет. Чего-то не мог оправить сообщение. Лень перепечатывать заново... я все это ( на сегодня) вижу так....

Вкладення

• Допис.webp
    Допис.webp
    60.1 Кб · Перегляди: 41
ПОЗИКА в USDT ❗

Переказ USDT, зафіксований у блокчейні TRON, визнано офіційним фактом передачі коштів.

Підпис договору через СМС є законним.

Ліцензія НБУ не потрібна, якщо оформлено договір позики.

Хм, не знаю.
У тебя нет никаких ограничений
Пока ехал в машине крутилось это дело в голове.... А ведь действительно.... если прикинуть кое-что к носу и задуматься по этому вопросу, то сей вердыктище выглядит как приглашение от ВС У для битов, а сам ВСУ ни дать не взять "бизнес-няня" для казалось бы "мертвого намертво" их "бизнеса". И с подсудностью он определился, и разъяснили с каким иском в суд обращатся.... сплачуй судовий збир и мы нагнем посполитых.... поживем увидим конечно,но этот шедевр не есть гут! Я конечно предвидел женский половой орган в далеком 2016г.. когда начали кроить ЦПК и ЦК... но они увы переплюнули даже все мои самые мрачные ожидания... Отакая мля элэктронная комэрцыя....

ох, оце воно наробили
це ж як тепер криптуни будуть душити і так незахищених людей

1789252984622.webp

блд це вже цікаво) якою нах*р британською компанією

інколи мені здається, що ми живемо в якомусь сюрреалізмі у світі казок і фантастики

Останнє редагування:
Назад
Угорі